Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αναστολή λειτουργίας σχολικών τμημάτων στο Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου λόγω κρουσμάτων

https://ermionidagreece.gr

Γ (Γ Τάξη), Ε1 (Ε Τάξη) από 2/3 έως και 15/3

 Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία από την 1η Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων  Covid 19, ενός τμήματος του 10ου Νηπιαγωγείου Άργους και μίας τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.
Επίσης από τις 02/03/2021 και για 14 ημέρες , αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, δύο τμημάτων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, μίας τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας , μίας τάξης και ενός τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου, λόγω κρουσμάτων.
Oι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων ,  προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι , τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.
Η Διευθύντρια  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου