Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Δελτίο τύπου | Π Α Ρ Α Β Α Σ Η | 19 - 22 Απριλίου 2024

 


Μέσα στον κατάμεστο Πολυχώρο "Artίκι" , πραγματοποιήθηκε για τέσσερις μέρες η #paravasiτης Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, στις 19, 20, 21 & 22 Απριλίου..

Μια παράσταση που σηματοδότησε με την πνοή της, με τον αέρα της, με τα κείμενα της, την καθημερινότητα την οποία βιώνουμε, την καθημερινότητα που παλεύουμε να ξανά δούμε, την καθημερινότητα που περιβάλλεται από καθημερινές παραβάσεις έρωτα, αντίστασης, συμπεριφορών, εκφράσεων, κοινωνικών σχέσεων, μιας παράβασης - "γροθιά στο στομάχι" για όσους σκεπτόμενοι το "γύρω" και αντιδρώντες στο αύριο, καθήλωσε, προβλημάτισε, συγκίνησε, προσέφερε τροφή για σκέψη..
Η "παράβαση" είτε μικρή είτε μεγάλη, πλαισιώθηκε από 50 χορευτές/χορεύτριες που έδωσαν δυναμική πνοή στον ρου της παράστασης, παραδιδόμενοι στην ομαδικότητα, στη συντροφικότητα, στην αγάπη για τον λαϊκό πολιτισμό που τελικά μπορεί να θίξει και να φέρει στην επιφάνεια πολλές πλευρές του "σημερα"..

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

12 Μαΐου Πρόσκληση

 <<KYΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ   ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ  ΜΗΤΕΡΑΣ >>26 χρόνια στο άγαλμα της μητέρα γιορτάζουμε και τιμούμε την <<ΜΑΝΑ -ΜΗΤΕΡΑ-ΜΑΜΑ >> Η Οικογένεια ΣΤΡΙΓΚΟΥ και η κ. ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ -ΚΑΤΣΙΝΑ δωρήτρια του αγάλματος, παρουσία του  Δήμου Ερμιονίδας,Πολιτιστικών φορέων και φίλων, σας προσκαλεί να τιμήσετε όπως τόσα χρόνια κάνετε, αυτή την λαμπρή Πασχαλινή ημέρα.Οι φωτογραφίες δείχνουν την ιστορία και την λαμπρότητα της εκδήλωσης.   <<Σας προσκαλούμε ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00 η ώρα>>.