Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Τ.ΤΟΚΑΣ: ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Στο χθεσινό ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας και στο θέμα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Κύπρου Κρανιδίου (Πάνω Πλατεία), η  Δημοτική Αρχή απαξίωσε την διαδικασία καθώς δεν τήρησε όσα προβλέπονται για τη συζήτηση ενός σοβαρού θέματος. Δεν μας έφεραν καμία απόφαση προηγούμενου ΔΣ ούτε ακόμη και την απόφαση του 2012 της Δ.Κ. Κρανιδίου που υποτίθεται πως θα νομιμοποιούσε τις παρεμβάσεις. Δεν υπάρχει καμία  μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ούτε εισήγηση προς την επιτροπή Ποιότητας Ζωής σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες που θα έπρεπε να τηρηθούν.

Δεν μας έφεραν κανένα έγγραφο με έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ούτε καμία γνωμοδότηση της Αστυνομικής Αρχής. Όλα στον αέρα!!!

Περίεργη και η στάση της μείζονος  Αντιπολίτευσης που ενώ είχε βγάλει και ανακοίνωση για το θέμα ψήφισε υπέρ με το σκεπτικό πως « αν είναι σύννομη η απόφαση λέμε ναι».

Xριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

άκου (συν)ανθρωπάκο...


Έλλη Βασιλάκη

χριστουγεννιάτικα τραγούδια


Έλλη Βασιλάκη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ 2018

Παρασκευή 28-12-18, ώρα 13:00-15:00Μετάδοση της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας της ΕΡΤ, 
που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο «Καρυοθραύστης» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι συναντά το «Μπολερό» του Μορίς Ραβέλ, 
ο Αμιλκάρε Πονκιέλι με τον «Χορό των Ωρών» μας οδηγεί στον «Γαλάζιο Δούναβη» του Γιόχαν Στράους, 
η «Κουβανέζικη Εισαγωγή» του Τζορτζ Γκέρσουιν με το «Tico – Tico» μας ταξιδεύουν σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς 
και ο «Μπάλος» του Μανώλη Καλομοίρη και τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, 
μας εύχονται καλά Χριστούγεννα.

Συμμετέχει ο μικρός Αναστάσης Βυθούλκας, 
καθώς και το Βυζαντινό Φωνητικό Σύνολο ΕΠΤΑCYN της Όπερας Νέων.
Διεύθυνση Βυζαντινής Xορωδίας: Αναστάσιος Στέλλας
Διεύθυνση Xορωδίας: Δημήτρης Κτιστάκης
Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

webradio.ert.gr/trito

Κοινοποίηση Έλλη Βασιλάκη

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

με χαρά κι ευγνωμοσύνη, θαύμα "φαγητό" θα γίνει...

γιορτές ή όχι, 
το χαμόγελο κάνει τη διαφορά!
Έλλη 

Inline image

Τι χρειάζεται για να είναι κάποιος ευτυχισμένος; 
Εξαρτάται. 
Αν είναι φακίρης, ένα κρεβάτι από μοσχοκάρφια. 
Αν είναι τοξότης, ένα ουράνιο τόξο. 
Αν είναι χρυσοθήρας,  ένα μπουκέτο χρυσάνθεμα. 
Αν είναι  φωτογράφος, μια αστραπή για φλας. 
Αν είναι φυλακισμένος, ένα προφιτερόλ με μια κρυμμένη λίμα.

Ευγένιος Τριβιζάς 


Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιου

Διάχυτη ανασφάλεια, σαν σκόνη πυρηνική, απλώνεται στη σύγχρονη κοινωνία, προκαλώντας ανησυχητική δύσπνοια. Πολλοί προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν συσσωρεύοντας κάθε είδους υλικό πλούτο. Άλλοι αναζητούν φίλους ισχυρούς, πολιτικούς ή οικονομικούς παράγοντες. Μερικοί καταφεύγουν σε περίεργες θρησκευτικές ιδεολογίες ασιατικής προελεύσεως. Με ποικίλους τρόπους επιδιώκουν οι άνθρωποι την ασφάλειά τους.

Πού θα ιδρυθούν Κτηματολογικά γραφεία


Πού  θα  ιδρυθούν  Κτηματολογικά  γραφεία.

Εκτός  από  τα  Κτηματολογικά  γραφεία  που θα  ιδρυθούν  στις  πρωτεύουσες  των  νομών,  η  Ελληνικό  Κτηματολόγιο  αποφάσισε,  για  τη  διευκόλυνση  των  πολιτών  που  ζουν  σε  Αθήνα  και  Θεσσαλονίκη  αλλά  έχουν  ακίνητα  σε  άλλες  περιοχές  της  χώρας,  να  λειτουργήσουν  και  δυο  μεγάλα  γραφεία  στην  Αθήνα  και  στη  Θεσσαλονίκη.  Το  γραφείο  της  Αθήνας,  στα  Ολυμπιακά  Ακίνητα  Γαλατσίου,  που  θα  λειτουργήσει  αρχές  του  2019,  θα  εξυπηρετεί  ανάμεσα  στις  άλλες  περιοχές  και  την  Πελοπόννησο.  Το  δεύτερο  γραφείο  θα  λειτουργήσει  στην  Καλαμαριά  Θεσσαλονίκης.  Εκτός  από  τα  Γραφεία  Κτηματογράφησης  θα  δημιουργηθούν  και  155  Μονάδες  ενημέρωσης.  Αυτές  θα  έχουν  έδρα  σε  κάθε  υπό  κτηματογράφηση  καλλικρατικό  δήμο,  ενώ  κάποιες  θα  επισκεφθούν  και  μεγάλα  χωριά  προκειμένου  να  ενημερώσουν  τους  κατοίκους.  Αυτά  στη  θεωρία… 

Γιάννης Λακούτσης

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο στο Πορτοχέλι Αργολίδος

 Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πριν λίγο η πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο του ξενοδοχείου που φιλοξενεί μετανάστες στην περιοχή του Πορτοχελίου.
Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις από το Κρανίδι και από το Ναύπλιο ενώ για τον συντονισμό βρέθηκε εκεί και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Βασίλης Αλεξόπουλος.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Καλά Χριστούγεννα!!

                                                               "Άγιος Βασίλης"

 Πάμπλο Πικάσο
24 Δεκεμβρίου 1959

Καλά Χριστούγεννα!!
Πρ.Ε.Π.Ερμιονης

Δήμος Ερμιονίδας:Πρόσκληση για την Πρωτοχρονιά


Ευχές από το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης

Ένα δέντρο φωτίζεται έντονα από ένα επουράνιο φως, το οποίο μέσα από τον κορμό του μεταφέρεται ως μήνυμα σωτηρίας στη σκοτεινή γη,  με τη χαρά της γνώσης να απλώνεται παντού, σαν ύστατο θεμέλιο του μέλλοντος πάνω στο οποίο θα χτίσουμε μια νέα γη.
     Έτσι ορίζει την τύχη του και ένα μουσείο στον κόσμο και στον χώρο, στον οποίον βρίσκεται, αναπνέει, υπάρχει και θα χαρίσει το δικό του φως στις επόμενες γενιές  που θα ’ρθουν.
Σας ευχόμαστε

Ευλογημένα Χριστούγεννα

και

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Υ.Γ. Πίνακας του ερμιονίτη ζωγράφου Ανάργυρου Πασχάλη με τίτλο «Τοπίο με δέντρο». Υλικά: λάδι σε μουσαμά. Διαστάσεις: 70cm x 50cm.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑEmail    yiannispolitiko@hotmail.com                                                         24- 12-18
                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση, είχαμε την τύχη και την χαρά να παρακολουθήσουμε, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο ARTIKI στην Ερμιονίδα.
  Η παράσταση διοργανώθηκε από την Χορευτική ομάδα Ερμιόνης, που έκλεισε ήδη 5 χρόνια δημιουργίας υπό την καθοδήγηση, το πάθος και το μεράκι του Κωστή Σκούρτη.
  Ο στόχος είναι πάντοτε η διάδοση της Ελληνικής λαογραφίας και των Ελληνικών παραδοσιακών χορών.
  Η χορευτική ομάδα αριθμεί ήδη 150 μέλη και ο εμπνευσμένος δάσκαλος Κωστής Σκούρτης υπηρετεί την Ελληνική παράδοση με γνώση στην τέχνη του χορού και στο τραγούδι, επικοινωνώντας και αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.
 
Το θέμα της παράστασης αφορά μια παρέα παιδιών που βγαίνουν να πουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, όμως έρχονται αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες  των νοικοκυραίων.
  Σύντομα όμως οι πόρτες ανοίγουν κι ακούμε κάλαντα Κερκυραικά, Κοζάνης, Αίγινας, Ικαρίας, Καλύμνου, Ηπείρου, Θράκης και άλλα πολλά, από όλα σχεδόν τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.

Κτηματολόγιο το "επίκαιρον θέμα"

"Όσο δε για τους ιδιοκτήτες ακίνητων που ζουν στην πρωτεύουσα, δεν τίθεται θέμα, δεν υπάρχει πρόβλημα αφού μπορούν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά να δηλώσουν τα ακίνητά τους, που βρίσκονται στην Ερμιονίδα, στα αντίστοιχα γραφεία του Κτηματολογίου που λειτουργούν στην Πρωτεύουσα."

Δεν νομίζω ότι σας κατηγόρησα.
Αλλά με τρία Email στην Κτηματολόγιο ΑΕ πήρα την κατηγορηματική απάντηση ότι μόνο στο Ναύπλιο θα πάμε.
Επίσκεψη στον Προϊστάμενο της Κτηματολόγιο ΑΕ στον Πειραιά: Κατηγορηματικά μόνον στο Ναύπλιον.
Τηλέφωνο στο Κτηματολογικό Γραφείο Ναυπλίου: Και η υπάλληλος και η νομικός της Εταιρείας: Κατηγορηματικά μόνο στο Ναύπλιο. Αλλιώς ηλεκτρονικά.

Ως εκ τούτου, παράκληση στη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ να υποδείξει με διευθύνσεις και τηλέφωνα τα Κτηματολογικά Γραφεία της Πρωτεύουσας που εννοεί με τόσο φυσικό τρόπο. Μπορεί να ενημερώσει και οποιοσδήποτε γνωρίζει πραγματικά τέτοιο Κτηματολογικό Γραφείο στην Πρωτεύουσα.

Βασίλειος Γκάτσος

Ελληνικά Χριστούγεννα

Πότε οι Έλληνες γιόρτασαν
για πρώτη φορά Χριστούγεννα στις 25/12;

 Επιμέλεια Έλλη Βασιλάκη

Απ' την παλιά θρησκεία στη νέα πέρασαν αιώνες, δεν “ξύπνησαν” μια μέρα κάποιοι και αποφάσισαν να γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού. Αντιθέτως, χρειάστηκαν αιώνες μέχρι να καταλήξουν ακόμη και στην ημερομηνία.
Τα Χριστούγεννα με την έννοια που τα γνωρίζουμε σήμερα οι Έλληνες τα γιορτάζουμε εδώ και 1639 χρόνια. Για την ακρίβεια από το 378 μ. Χ. Οπότε και πάρθηκε απόφαση στην Κωνσταντινούπολη η γέννηση του Θεανθρώπου να εορτάζεται στις 25 Δεκεμβρίου.
Γιατί τότε και γιατί μέσα στο ... καταχείμωνο;
Χειμώνα γεννήθηκε ο Ιησούς, όμως την ημερομηνία που γιορτάζουμε τα γενέθλιά του την καθόρισαν πολιτικοκοινωνικοί παράγοντες.
  Μην ξεχνάμε ότι μιλώντας εκείνη την περίοδο για Κωνσταντινούπολη δεν μιλάμε παρά για την ανατολική πλευρά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. 
Ο Χριστιανισμός ερχόταν να αντικαταστήσει το 12θεο της αρχαίας Ελλάδας αλλά και ανατολικές θρησκείες ως τα βάθη της αυτοκρατορίας.
Μεγάλες (“αντίπαλες”) γιορτές το χειμώνα, κοντά στα γενέθλια του Χριστού; Τα Κρόνια για τους Έλληνες, τα Σατούρνια για τους Ρωμαίους- κοινή ουσιαστικά λατρεία- και ο εορτασμός της αναγέννησης του Μίθρα (του θεού των Περσών).
Απ' τη μεγαλύτερη νύχτα (22 Δεκεμβρίου) σιγά-σιγά ο Ήλιος κερδίζει τη μάχη με το σκοτάδι. Έτσι ο Μίθρας εορταζόταν στις 25 Δεκεμβρίου.
Μια μέρα πριν 24 Δεκεμβρίου έληγαν τα Κρόνια ή Σατούρνια.
Κάπως έτσι αποφασίστηκε η γέννηση του Ηλίου της Δικαιοσύνης να εορτάζεται τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Από τότε μας έμειναν διάφορα έθιμα. Τρώμε χοιρινό για παράδειγμα, όπως οι αρχαίοι Ρωμαίοι συνήθιζαν να θυσιάζουν χοίρο στον Κρόνο...

Χριστούγεννα στη Βιβλιοθήκη
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

με αγάπη και χαμόγελο, γιατί η ζωή είν΄ ωραία


 Έλλη Βασιλάκη

Κτηματολογίου συνέχεια.....

                                    
  Δελτίο Τύπου
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις !!!
Ως Δημοτική Παράταξη οφείλουμε να προστατεύουμε τα συμφέροντα όλων των δημοτών μας και να διασφαλίζουμε την γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτησή τους για κάθε θέμα, ανεξάρτητα με το πού και τι ψήφισαν.Γι΄αυτό ζητήσαμε να λειτουργήσει γραφείο για το Κτηματολόγιο στο Κρανίδι. Θα ήταν αδιανόητο οι τόσες χιλιάδες ιδιοκτητών που μένουν μόνιμα στην Ερμιονίδα να ταλαιπωρούνταν άδικα ενώ μπορεί να βρεθεί λύση. Όσο δε για τους ιδιοκτήτες ακίνητων που ζουν στην πρωτεύουσα, δεν τίθεται θέμα,δεν υπάρχει πρόβλημα αφού μπορούν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά να δηλώσουν τα ακίνητά τους, που βρίσκονται στην Ερμιονίδα, στα αντίστοιχα γραφεία του Κτηματολογίου που λειτουργούν στην πρωτεύουσα.
Κατά συνέπεια άδικα κατηγορηθήκαμε…..
Όλα αυτά για μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από φίλους αρθρογράφους της περιοχής.

Καλά Χριστούγεννα !!!
Γραφείο Τύπου 
 «Δυνατής Ερμιονίδας»

"Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα'' στο Artiki


"Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα'' στο  Artiki

Παρακολουθήσαμε χθες στο Artiki την παράσταση "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα'', με αφορμή τα  5 χρόνια ύπαρξης και πολιτιστικής προσφοράς της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης.
Ήταν μια εξαιρετική παράσταση  από τον Αθηναϊκό θεατρικό θίασο ''Μορφές Έκφρασης" και τη χορευτική ομάδα Ερμιόνης.
Ανάμεσα στα ταλαντούχα νέα παιδιά του θιάσου  και ο συντοπίτης μας  Δημήτρης Σκούρτης.
Σε σκηνοθεσία Θωμά Κινδύνη και  κείμενα Ματίνας Τσιγκούνη.
Χοροδιδάσκαλος  χορευτικής παρουσίασης : Κωστής Σκούρτης.

 
Με Γκάιντα, Κλαρίνο, Κιθάρα, φλογέρες, κρουστά, μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα ακούσαμε κάλαντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η μαγική αρμονία των ήχων, των τραγουδιών,  του  χορού κατάφερε να ξυπνήσει την παιδική μας αθωότητα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης: ηθοποιούς, χορευτές, εθελοντές, χορηγούς.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Πρ.Ε.Π.Ερμιόνης

ρακόμελο για το κρύο

ΔΗΜΗΤΡΗΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σε συνάντησή μου με τους υπεύθυνους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ εξέθεσα τις δυσκολίες- δυσλειτουργίες που προκύπτουν υποχρεώνοντας τους Ερμιονιδείς και ιδιοκτήτες να μεταβούν στο Ναύπλιο. 
Παραχωρήθηκε χώρος στο Δημαρχείο, ώστε να λειτουργήσει Γραφείο Κτηματολογίου Ερμιονίδας από την 3η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 
Εκτός από το Γραφείο Κτηματολογίου θα υπάρξουν και συγκεντρώσεις ενημέρωσης των ιδιοκτητών σε όλους τους οικισμούς της Ερμιονίδας.
ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ

Γιάννης Δημαράκης. Απάντηση στον κ. Π. Αποστόλου


Η απάντησή μου στον κ. Π. Αποστόλου
Ο κ. Πάνος Αποστόλου με επιστολή που απέστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ζητάει να αφαιρεθεί από τα ιστολόγια  η επιστολή μου με τίτλο «Τα απόνερα της ΔΕΥΑΕΡ “πνίγουν” τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ» με τη δικαιολογία ότι είναι ψευδής και συκοφαντική και ότι προσβάλει την τιμή και την υπόληψη του. Απειλεί μάλιστα με μηνύσεις εναντίον μου και εναντίον των μέσων σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους.
Ο κ. Αποστόλου πολύ γρήγορα λησμόνησε ότι είναι υπόλογος στην κα Εισαγγελέα Ναυπλίου μετά την καταγγελία του κ. Παύλου Δαγρέ. Σύμφωνα με την τελευταία αυτή καταγγελία ο κ. Αποστόλου, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου και μέλους του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ερμιονίδας  ανέθετε εργασίες στην εταιρεία των αδελφών του, γεγονός το οποίο είναι μη νόμιμο και το οποίο ο κ. Αποστόλου δημόσια παραδέχθηκε.  
Άλλωστε και σύμφωνα με την κοινή πείρα και αντίληψη το φαινόμενο της ανάθεσης έργου από αδελφό σε αδελφό στη συνείδηση των δημοτών ενέχει την υποψία διαπλοκής.
Με την επιστολή του ο κ. Αποστόλου επιχειρεί τρομοκρατώντας να φιμώσει τόσο εμένα διότι προσέβαλα δήθεν την προσωπικότητά του όσο και τα ιστολόγια.
Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Αποστόλου ότι με τις παράνομες πράξεις του στη ΔΕΥΑΕΡ έχει ο ίδιος προσβάλει και σπιλώσει την προσωπικότητά του;
Ας περάσουμε ακολούθως στο «γεγονός» για το οποίο με κατηγορεί. Λέει λοιπόν ότι στην επιστολή που απέστειλα ανέφερα ότι ο κ. Αποστόλου λάμβανε μισθό από τη ΔΕΥΑΕΡ, γεγονός το οποίο, όπως ισχυρίζεται, δεν ισχύει.
 Ωστόσο εγώ πουθενά στην επιστολή μου δεν ανέφερα ότι ο κ. Αποστόλου έπαιρνε μισθό. Η λέξη μισθός δεν υπάρχει στο κείμενο μου. Ανέφερα απλώς και μόνον ότι έπαιρνε αμοιβή από τη ΔΕΥΑΕΡ.