ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα: Πύλη προς το μέλλον
Η μεγάλη Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 είναι γεγονός. Στην Αργολίδα από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου  χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής ζωής της Πελοποννήσου και της Ελλάδας. Οι συμμετοχές στην Έκθεση ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με περισσότερους από 250 Εκθέτες που θα αποδείξουν με την παρουσία τους τον δυναμισμό της παραγωγικής και εμπορικής ζωής της καρδιάς της Μεσογείου, της Πελοποννήσου.
Η γαστρονομία, η δημόσια εστίαση, ο τουρισμός, τα αγροτικά προϊόντα, ο κατασκευαστικός και επισκευαστικός κλάδος, η αυτοκίνηση – μοτοκίνηση, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όλη η παλέτα της παραγωγικής ζωής δίνει με αισιοδοξία και εξωστρέφεια  ραντεβού με το μέλλον.
Η Έκθεση αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 30.000 επισκεπτών. Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζει ως γεγονός που ενημερώνει το κοινό για προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής υπάρχουν και τεράστιες επιχειρηματικές  ευκαιρίες που αναδύονται στα πλαίσια της Έκθεσης.
Οι εμπορικοί αντιπρόσωποι από όλο τον κόσμο που θέλουν να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας με τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν one to one τους Εκθέτες, να περιηγηθούν στην Έκθεση και να δουν το εύρος και τον δυναμισμό της ελληνικής παραγωγής.
Τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι κατά τόπους αρχές και οι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ιδιωτική πρωτοβουλία σε μια Έκθεση – απάντηση στην κρίση.
Οι προσδοκίες από τις επιχειρηματικές ζυμώσεις και τις συνεργασίες είναι μεγάλες. Η Πελοπόννησος ανοίγει μια πύλη στο μέλλον και στην επιχειρηματικότητα που θα αλλάξει το τοπίο του επιχειρείν και άμεσα και σε βάθος χρόνου. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 είναι το μεγάλο στοίχημα της συνεργασίας και της εξωστρέφειας, ένα στοίχημα που έχει ήδη κερδηθεί.
Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 θα λάβει χώρα από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου.