Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Εκδήλωση της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας

Χριστούγεννα, πρωτούγεννα, 
τώρα Χριστός γιννιέται,
γιννιέται κι βαφτίζεται,
στους ουρανούς πηγαίνει!!!
''Κόλιαντα, μπάμπω, κόλιαντα
κι εμένα, μπάμπω, κλούρα''...
Αυτά κι άλλα πολλά θα τραγουδήσουν, τα τμήματα της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας, στην εκδήλωση :
''ΚΆΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ''
το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ώρα 18 :30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, με τη συνοδεία της παραδοσιακής ζυγιάς '' ΕΠΤΑΣΗΜΟ ''!!
Καλώς να ανταμώσουμε !!! "

Δημήτρης Κοντοκάλης
Χοροδιδάσκαλος Χορευτικής Ομάδας Δ.Ερμιονίδας

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσκληση στα μέλη του Επιμελητηρίου


Κοινωνική ΦοβίαΚωνσταντίνος Ευθυμίου, Σιδέρη Χριστίνα, Παυλάτου Ευθυμία
Απόσπασμα από το βιβλίο:
Ευθυμίου, Κ., Μαυροειδή, Αθ., Παυλάτου, Ε. & Καλαντζή -Αζίζι, Α. (2006). Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας. Ένας οδηγός για τις ψυχικές διαταραχές και την αντιμετώπιση τους. Αθήνα: Ελληνικά Γράμματα.
  • Τι είναι η Κοινωνική Φοβία;
Ο παραπάνω όρος αναφέρεται στο φόβο του ατόμου ότι θα γίνει αντικείμενο παρατήρησης και κριτικής από τους γύρω του. Το άτομο που υποφέρει από κοινωνική φοβία αισθάνεται ότι στις κοινωνικές του συναναστροφές αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής, ότι οι γύρω του παρατηρούν και σχολιάζουν αρνητικά τα λόγια, τις πράξεις του και γενικά την παρουσία του, γεγονός που του προκαλεί άγχος και ντροπή. Τα παραπάνω είναι συναισθήματα και σκέψεις που ίσως κατά καιρούς έχουν απασχολήσει αρκετούς από εμάς. Αναφερόμαστε στον όρο κοινωνική φοβία όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα αυτά είναι τόσο έντονα που μας απασχολούν πάντα σε καταστάσεις στις οποίες θεωρούμε ότι γινόμαστε αντικείμενο κριτικής και παρατήρησης από τους άλλους και τις οποίες οι άλλοι αντιμετωπίζουν με λιγότερο άγχος.
Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε τη διαφορά κοινωνικής φοβίας

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΤΑΣ

Η Aθήνα του 1860 δεν ήταν όπως οι άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι υποδομές ήταν ελάχιστες και οι καθημερινές ελλείψεις καλύπτονταν από τα επαγγέλματα της εποχής τα οποία στην πορεία του χρόνου εξαφανίστηκαν.
Πηγή: briefingnews
Την καθημερινή ανάγκη των πολιτών για νερό κάλυπταν οι αποκαλούμενοι νερουλάδες και οι κανατάδες που κυκλοφορούσαν στους δρόμους και είχαν έντονη παρουσία. Ο πιο γνωστός μικροπωλητής της εποχής ήταν ο μπάρμπα-Γιάννης ο κανατάς, που κυριάρχησε στη ζωή των Αθηναίων για μια εικοσαετία. 
Από τη συνοικία Σκαγιάννη στην Πλάκα ξεκινούσε κάθε πρωί ο μπάρμπα-Γιάννης
Αφού φόρτωνε το γαϊδουράκι του με τις στάμνες, γυρνούσε στους δρόμους της πόλης για να τις πουλήσει. Η παρουσία του δεν περνούσε απαρατήρητη στους περαστικούς. Μπορεί να ήταν ντυμένος με κουρέλια και ξυπόλητος, αλλά ήταν ψηλός και όμορφος. Είχε ξανθά μαλλιά και μουστάκι, φορούσε ψάθινο καπέλο και δεν δυσκολευόταν να πουλήσει τη πραμάτεια του στις Αθηναίες. Άλλωστε οι στάμνες του ήταν απαραίτητες σε όλα τα αθηναϊκά σπίτια, καθώς την εποχή εκείνη δεν υπήρχε δίκτυο

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΥπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή 
Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.
Το Κέντρο Κοινότητας αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με τις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας.
Μπορούν να απευθύνονται όλοι οι κάτοικοι του Δήμου και ειδικότερα, αυτοί που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Δημιουργείται ένα δίκτυο δομών για την ολοκληρωμένη υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εξασφαλίζει την αμεσότητα αντιμετώπισης των αιτημάτων και κινητοποιεί ένα μεγάλο μέρος της τοπικής και ευρύτερης κοινότητας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Δημιουργείται δίκτυο δομών για την παροχή υπηρεσιών και προγραμμάτων που παρέχουν κοινωνική φροντίδα οποιασδήποτε μορφής.

Μεταξύ άλλων ο δημότης αποκτά πρόσβαση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής στήριξης για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων κοινωνικών και ψυχοκοινωνικών προβλημάτων (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω γήρατος, εξαρτήσεις, ενδοοικογενειακή βία, προβλήματα σχέσεων, άγχος, κατάθλιψη, στήριξη οικογένειας, παιδιών, εφήβων κλπ). Στοχεύει στην κοινωνική ένταξη και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου (κοινωνικό παντοπωλείο, φαρμακείο, γραφείο απασχόλησης Δήμου κλπ).
"Είναι σημαντικό για το Δήμο μας να δημιουργηθεί το δίκτυο των υπηρεσιών και των δομών που προσφέρει η λειτουργία του κέντρου κοινότητας. Η χημεία που υπάρχει μεταξύ των Δήμων της Αργολίδας και της Περιφέρειας θα βοηθήσει στην εφαρμογή του σχεδίου κοινωνικής πολιτικής στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης. Ο συντονισμός και η δημιουργία δικτύου στήριξης θα εξασφαλίσει την πραγματική αποτύπωση από το εκάστοτε Δήμο, των αναγκών για τον κάθε κάθε δημότη, χωρίς την διαμεσολάβηση τρίτων, και θα βοηθήσει στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που δημιούργησε η ανθρωπιστική κρίση" τόνισε ο Δημήτρης Σφυρής.

Η άλλη πλευρά του … βουνού

Καλωσορίζουμε την επαναλειτουργία του ιστολογίου http://villadidimo.brodimas.gr/


Το θέμα με τα υλικά επιχωμάτωσης στην Μαρίνα στο Πόρτο – Χέλι είναι γνωστό, έγραψαν πολλά τα τοπικά ιστολόγια, αντέδρασε, και αντιδρά, έντονα,  η αντιπολίτευση , και πολύ καλά έκανε και κάνει.
Όμως, για τους Διδυμιώτες, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, μεγάλα και μικρά, και πτυχές,  επίσης μεγάλες και μικρές, που δεν αναφέρθηκαν.
Το πρώτο έχει να κάνει με εκείνο το ‘…τα υλικά για την κατασκευή του έργου δεν προήλθαν από νομίμως λειτουργούντα λατομεία  …’  που γράφτηκε. Και το οποίο σε μένα θυμίζει εκείνο το ‘Λαέ της Ελλάδας, Λαέ της Αθήνας, αγαπητέ Θανάση’.
Τι θα πει αυτό ρε παιδιά;
Η συνέχεια στο  villadidimo

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τάσος Τόκας:Μετά το χθεσινό μας άρθρο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ κίνησε τις διαδικασίες

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο « ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 800 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»   ο  πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ κίνησε τις   διαδικασίες που προβλέπονται  από το θεσμικό πλαίσιο.

Οι ευθύνες ξεκινούν από το 2011 όταν δεν εφαρμόστηκαν  οι προβλεπόμενες διατάξεις του άρθρου 34,παρ.2  του   Ν. 4024/2011 σχετικά με τις κενές  οργανικές θέσεις των  εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τις επιχειρήσεις τους, στα Ν.Π.Ι.Δ. κ.λ.π.

Έτσι για μια ακόμη φορά ο Δήμος Ερμιονίδας έμεινε «μετεξεταστέος» και δεν πρόλαβε τις διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού μετά τις τελευταίες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.

Τάσος Λάμπρου :Αίτημα για κατάθεση νέων οικονομικών στοιχείων στα πλαίσια της ψήφισης του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018Kρανίδι 29/11/2017
ΠΡΟΣ : Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Ερμιονίδας
κ. Ι. Αντωνόπουλο
ΘΕΜΑ : Αίτημα για κατάθεση νέων οικονομικών στοιχείων στα πλαίσια της ψήφισης του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018.


Μέσα στο Δεκέμβριο στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας θα συζητηθεί με αποκλειστικό θέμα της ημερήσιας διάταξης η ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2018. Στα πλαίσια της ενημέρωσης επί των προβλεπόμενων στοιχείων του προϋπολογισμού θα ήθελα να μου προσκομίσετε τα εξής στοιχεία μέσα από τα οποία θα έχουμε μια πλήρη εικόνα επί της προτάσεως του προϋπολογισμού που θα εισηγηθεί η διοίκηση του δήμου  στο δημοτικό μας συμβούλιο.

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο


Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών. Τα συνθήματα, τα στιχάκια, οι ντουντούκες, οι φωνές, η φιγούρα, ναι η φιγούρα και το φλέρτ.

Έβλεπα τα αγόρια να φωνάζουν θυμωμένα και νομίζω πως μας φλερτάραν. Αυτός ήταν ο τρόπος τους. Αν οι πορείες δεν είχαν κορίτσια θα ήταν πιο ήσυχες. Τα αγόρια θα ήταν πιο φρόνιμα.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... από μικρή ένοιωθα πως κουβαλούσα τα παιδιά μου στην κοιλιά μου και έπρεπε να προσέχω. Να προσέχω τον τρόπο μου. Αυτός ήταν ο τρόπος μου. Όχι η γυναίκα σπίτι, η γυναίκα παιδιά, η γυναίκα που δεν παίρνει μέρος, όχι μωρέ δεν σου λέω αυτό, αλλά να... σαν να έπρεπε να κρατήσω καθαρό το γάλα μου, χωρίς δηλητήρια, το γάλα μου, το αίμα της γυναίκας, από εκεί που θα έρθει να φάει το μέλλον.

κοίτα, να ντύνεσαι καλά... έρχεται κρύο (κι είναι πολλά τα λεφτά Άρη!)

Πηγή: popaganda

Έλλη Βασιλάκη

Η θέρμανση και κυρίως το κόστος αυτής τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες είναι ένα από τα θέματα που συχνά προκαλούν προβληματισμό. Με την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών έχουν προκύψει πρόσθετες λύσεις για τους πολίτες που είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν και να αλλάξουν ίσως κάποιες από τις συνήθειές τους.
Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος και είναι ανεξάρτητοι από τον τρόπο θέρμανσης είναι η γεωγραφική τοποθεσία (στη Βόρεια Ελλάδα οι ανάγκες θέρμανσης είναι διπλάσιες ή και περισσότερο σε σχέση με τη νότια Κρήτη πχ), η θερμομόνωση κελύφους του σπιτιού, η κατασκευή κουφωμάτων, το πόσο ανοίγουμε τα παντζούρια τις πρωινές/μεσημεριανές ώρες ώστε να μπει ο ήλιος, η επιθυμητή θερμοκρασία (πχ αύξηση ενός βαθμού κελσίου στην επιθυμητή θερμοκρασία μπορεί να αυξήσει το κόστος κατά 10%), ο αριθμός των ανοιγμάτων του σπιτιού (μία, δύο, τρεις προσόψεις), ο όροφος του σπιτιού, ο αριθμός των ωρών, που θέλουμε να λειτουργεί η θέρμανση και η καλή συντήρηση του συστήματος.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα εκτίμησης κόστους
Υπολογισμός για σπίτι 50 τετραγωνικών (εργένης)
Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο σπίτι έχει ανάγκη 7.000 θερμίδες (cal) για να θερμανθεί. Αυτό αντιστοιχεί σε 8.140 kwh (1 KW/h= 860 kcal/h). Σε όλα τα παρακάτω παραδείγματα θεωρούμε ότι υπάρχει ήδη η εγκατάσταση και υπολογίζουμε μόνο το κόστος του καυσίμου.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Θ.Ο.Ε. :Η αυριανή παράσταση με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη αναβάλλεται

Το ΔΣ του ΘΟΕ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει ότι η αυριανή παράσταση με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη αναβάλλεται λόγω έκτακτου προβλήματος για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε.


ΝΕΔΥΠΕΡ: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 800 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣ

κ. Ιωάννη Πάλλη,


Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ


Κοινοποίηση:


κ. Δημήτρη Σφυρή

Δήμαρχο Ερμιονίδας


ΘΕΜΑ:  Αίτημα ενημέρωσης για τις ενέργειες του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ σχετικά με την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στην επιχείρηση. 


Αγαπητέ κ. Πάλλη,

Ανακοινώθηκε η απόφαση την οποία υπέγραψαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης,  Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.με την οποία εγκρίνεται,μεταξύ άλλων, η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης  συνολικά 800 θέσεων με

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΣΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 5 με 9 το απόγευμα και 
Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 9 με 2 το πρωί 

Στο Ιατρείο Ερμιόνης

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Κρανίδι σε αίθουσα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου και από τις 10:00πμ μέχρι τις 6:00μμ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τον ΦΩΤΗ ΔΑΜΟΥΛΟ

Αυτή είναι η δυνατή επιλογή μας  :
·       Γιατί  απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον  Φ. Δαμούλο συνεργάστηκε άψογα με τα πρωτοβάθμια επαγγελματικά σωματεία της Ερμιονίδας.

·       Γιατί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» έχει καθαρά επιχειρηματικά – επαγγελματικά χαρακτηριστικά , είναι ανεξάρτητο από κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις.

·       Γιατί το έργο του Επιμελητηρίου για πρώτη φορά ήταν ορατό και στην Ερμιονίδα , με τις συνεχείς παρεμβάσεις του για  την υλοποίηση εκπαιδευτικών , χρηματοδοτικών προγραμμάτων , με την παρουσία του  στις τοπικές εκθέσεις και την ανάδειξη παραδοσιακών προϊόντων και με την  διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων.

·       Γιατί επιτέλους τολμήσανε να πραγματοποιηθεί εκλογική διαδικασία και στην Ερμιονίδα. Έτσι να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν για πρώτη φορά οι επαγγελματίες της Ερμιονίδας στην εκλογική διαδικασία. Μας δίνεται η δυνατότητα ανάδειξης επαγγελματιών από την Ερμιονίδα στο νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου.

·       Γιατί το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του υποψήφιου προέδρου για τον επιμελητηριακό θεσμό είναι πραγματικό και καινοτόμο και για την Ερμιονίδα δίνει μια δεσμευτική υπόσχεση που θα υλοποιηθεί «Ίδρυση και λειτουργία γραφείου Επιμελητηρίου στην Ερμιονίδα».

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΥΔΡΑΣ ΣΠΕΤΣΩΝ ΑΙΓΙΝΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
  • ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  • ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  • ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
  • ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΤΟΠΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
 ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ 6:00 ΜΕ 7:00
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ
Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ