Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δήμος Ερμιονίδας:Δράσεις στον καταυλισμό Ρομά

Κρανίδι, 30.04.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η αναλυτική και πληρέστατη ενημέρωση των δημοτών και των πολιτών της Ερμιονίδας αποτελεί βασικό μας μέλημα και πάγια δέσμευσή μας.
Σχετικά με το ποσό που έλαβε ο Δήμος μας για την εφαρμογή μέτρων στον καταυλισμό των Ρομά, οφείλουμε και πρέπει να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την αποφυγή αναληθών εντυπώσεων και στρεβλών συμπερασμάτων.
Συγκεκριμένα λοιπόν, όπως έχουμε δηλώσει, καθαρίστηκαν όλες οι πιθανές εστίες μόλυνσης γύρω από τον καταυλισμό, αλλά και η ευρύτερη περιοχή από πολλούς τόνους διαφόρων υλικών και αντικειμένων. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
ΠΡΙΝ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΦΈΤΟΣ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ
Γι’ αυτό τον λόγο, ο Αλ.
Τσίπρας είχε τη Δευτέρα 27 Απριλίου γύρο τηλεφωνημάτων με καθηγητές και επιδημιολόγους για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία και τις έντονες επιφυλάξεις του, που διατυπώνονται τόσο από τους γονείς όσο και από πολλά μέλη της επιστημονικής κοινότητας δημοσίως, για την κυβερνητική απόφαση να ανοίξουν εν μέσω πανδημίας - για μόλις είκοσι μέρες - όλα τα σχολεία και δη τα δημοτικά και τα γυμνάσια.

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι "τα σχολεία δεν μπορούν και δεν πρέπει να συγχέονται με το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας, ενώ πρόσθεσε πως οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης, χώρες οι οποίες μάλιστα κάνουν μαζικά διαγνωστικά τεστ για τον ιό και έχουν

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης: Με έναυσμα την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!


Με έναυσμα την Παγκόσμια Ημέρα Χορού! Μετά την επιτυχία της "Κοκκινοφορεμένης" , τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης & οι λατρευτοί μας "Πεντάηχοι" , επιστρέφουν με ένα ακόμα ερμιονίτικο τραγούδι που τιτλοφορείται: "Δυο χρόνια ήμουν στο Ναυτικό" ή "Ναυτικό". Λίγα λόγια για το τραγούδι:
Είναι ένα τραγούδι, επτάσημο, συρτό (καλαματιανό) που κατάγεται από την Ερμιόνη και οι στίχοι του καταγράφηκαν από την Βιβή Δημ. Σκούρτη, που τους αποτύπωσε στο βιβλίο της, που εκδόθηκε το 2018 με τίτλο: "Η μουσικοχορευτική παράδοση της Ερμιόνης", μέσα από την διήγηση της Μαρίας Χόντα - Παυλίδου. Τον Μάιο του 2019 οι ηχογραφήσεις των ντόπιων τραγουδιών ξεκίνησαν με την επιμέλεια της #χοερ & του #pentaichon και ελπίζουμε να είναι όλα καλά για να σας την παρουσιάσουμε το καλοκαίρι του 2020! Καλή ακρόαση!!! Στο βίντεο συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης):

Το Καλοκαίρι του 2021 θα έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος του έργου μεταφοράς του νερού του Αναβάλου στο Δήμο ΕρμιονίδαςΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη πως το Καλοκαίρι του 2021 θα έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος – ανάδοχος του έργου μεταφοράς του νερού του Αναβάλου στο Δήμο Ερμιονίδαςαφού το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά η διαδικασία δημοπράτησής του.
Το έργο της μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας, έχει ενταχθεί από τις 2 Ιουλίου 2019 στη Δράση “Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων” του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  με συνολικό προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 68.350.000,00 €.  

Έκτακτη επικαιρότητα για τη θεραπεία της νόσου COVID-19Το Tocilizumab βελτιώνει σημαντικά τα κλινικά αποτελέσματα των ασθενών με μέτρια ή σοβαρή πνευμονία COVID-19
Οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευστάθιος Καστρίτης και Θάνος Δημόπουλος παρουσιάζουν είδηση που ανακοινώθηκε στη Γαλλία πριν από λίγες ώρες και αφορά σε μία πολυκεντρική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη κλινική δοκιμή του tocilizumab, ενός μονοκλωνικού αντισώματος που μπλοκάρει τον υποδοχέα της κυτταροκίνης ιντερλευκίνη-6.
Σε ασθενείς με πνευμονία από COVID-19, υπάρχουν ισχυρά δεδομένα ότι μια «καταιγίδα κυταροκινών», που προκαλείται ως αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς στη μόλυνση από τον ιό SARS-CoV-2, οδηγεί σε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μερικές φορές σε θάνατο.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

Τρίτη 28/4/2020
Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

Σήμερα οδεύουμε προς μία νέα κανονικότητα δηλαδή θα προσαρμοστούμε όλοι ξανά στην κοινωνία, μετά την πανδημία, μετά την υπευθυνότητα που δείξαμε να μείνουμε σπίτι τόσο το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας όσο και η τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας. Όπως είχαμε επισημάνει, μετά τη λήξη της υγιειονομικής κρίσης το αίτημά μας είναι να ανοίξει σε όλες του τις πτυχές ο φάκελος της ματαναστευτικής και προσφυγικής δομής στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ». Εμείς ως δημοτική παράταξη σταθεροί στις απόψεις είχαμε ξεκάθαρες θέσεις από το 2018 ως σήμερα.
Τότε και τώρα ζητούσαμε ο Δήμος και τα θεσμικά του όργανα να έχουμε ουσιαστική ενημέρωση για τις μεταναστευτικές ροές και τη λειτουργία της μονάδας. 

κλέφτες.....όχι της ζωής μας.


Αθώοι. 

Αδαμαντία Αρανίτη: Το μπούμερανγκ της ακροδεξιάς ρητορικής και η κυβερνητική αδιαφορία


Χθες, Δευτέρα 27 Απριλίου, κλείνει μια εβδομάδα από την ημερομηνία διάγνωσης των 150 κρουσμάτων κορονοϊού στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ξενοδοχείου Γαλαξίας στην Ερμιονίδα. Οι κυβερνητικοί παράγοντες αδιαφόρησαν για τους υγιείς φιλοξενουμένους της δομής και κατά προέκταση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Υποσχέθηκαν να έρθουν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έξι γιατρούς και τέσσερις νοσηλευτές, έστειλαν με καθυστέρηση πέντε ημερών και μετά από κατακραυγή οκτώ γιατρούς. Το διάστημα των ημερών που μεσολάβησαν το προσωπικό του ΚΥ Κρανιδίου εργάστηκε σχεδόν μέχρι εξοντώσεως για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων που συγκεντρώθηκαν σε περιοχή ως σήμερα.

Τι ήταν αυτό που έκανε τους υπευθύνους (;) να καθυστερήσουν τόσες μέρες; Η απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε ήταν άραγε τόσο επαρκές μέτρο ώστε να βοηθήσει το υποστελεχωμένο ΚΥ; Το διάστημα των πέντε αυτών ημερών πως έγινε η υγειονομική κάλυψη της δομής; Πως διασφαλίζεται η άμεση αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών; Υπάρχει άραγε κάποια μέριμνα για την εκ νέου εξέταση της ευρύτερης περιοχής; Η ροή των γεγονότων μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν κάτι λείπει. Τι είναι αυτό που έκανε την καθυστέρηση πραγματικότητα θέτοντας την ευρύτερη περιοχή σε κίνδυνο για ακόμη μια φορά;

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.


Ένας εργαζόμενος πεθαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα, 6.000 κάθε ημέρα.

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία», με στόχο την επικέντρωση του διεθνούς ενδιαφέροντος στα θέματα πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΟΕ:

2.000.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή από εργατικά ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες, κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο.

Η Ερμιονίδα που ξέρουμε και αγαπάμε
Δημιουργοί του video :

Πάλλης Δημήτρης
Λάζαρος Άκης Γούτος
Πέτρος Καραπάνος

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


          ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας
                                   

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
              ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


     ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ VOUCHERS – ΦΙΑΣΚΟ ΨΕΥΔΟΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΓΙΑΤΊ ΖΗΤΆΜΕ ΑΠΌ ΤΟΝ Κ. ΒΡΟΎΤΣΗ ΝΑ
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ;

Ο κ. Βρούτσης πιάστηκε να ζημιώνει το
Δημόσιο, δίνοντας 85 εκατ. ευρώ σε
συνεργάτες του, ημέτερους και
κολλητούς της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τον
διατηρεί στη θέση του, σαν να μην έχει
συμβεί το παραμικρό. Μιας και παραμένει
λοιπόν Υπουργός, οφείλει άμεσα να
απαντήσει σε τέσσερα ερωτήματα:

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος: Ξενοφοβική απόφαση για δομή προσφύγων στο Γαλαξία

Την απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να εξαιρέσει, μετά την εμφάνιση 150 νέων κρουσμάτων Covid-19 στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Πόρτο Χέλι, από τις εφημερίες του Κέντρου Κρανιδίου τους γιατρούς του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί ως αντιεπιστημονική και ξενοφοβική και ζητούν την άμεση ανάκλησή της. 
Η απόφαση, καταδεικνύει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) στην επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, «λήφθηκε μετά από παρέμβαση βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι ζητούσαν την εξαίρεση από τις εφημερίες των γιατρών του Ιατρείου Σπετσών με την επίκληση του κινδύνου μετάδοσης και διασποράς του ιού από το Κρανίδι στις Σπέτσες». 
Πρόκειται για μία απόφαση «η οποία όχι μόνο στερείται οποιασδήποτε επιστημονικής και υγειονομικής λογικής αλλά και “χαϊδεύει” συντηρητικά ξενοφοβικά  αντανακλαστικά», υπογραμμίζει η Ομοσπονδία και διερωτάται: «Οι κάτοικοι των Σπετσών κινδυνεύουν σε περίπτωση που οι γιατροί του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών προσβληθούν από κορονοϊό κατά τη διάρκεια των εφημεριών τους στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και δεν κινδυνεύουν από την καθημερινή αναγκαστική τροφοδοσία του νησιού που αφορά όλα τα αγαθά»; 

Περισσότερα: Η Εφημερίδα των συντακτών

Βασίλης Γκάτσος: Ιού ένεκεν

Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφέρεια Κρήτης

Τις βλέπουμε στον χάρτη:

Η Κρήτη:
1). Έως το 2015 αποκτά πλήρη σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο της ηπειρωτικής Ελλάδας.  Αποκτά σίγουρο και σταθερό ρεύμα, δυνατότητα να φέρνει το ρεύμα από τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά πάρκα της στην ηπειρωτική Ελλάδα, δυνατότητα ανάπτυξης βιομηχανίας.
2). Έχει ένα μεγάλο αεροδρόμιο στα Χάνια και ένα στο Ηράκλειο και σε λίγα χρόνια θα έχει έτοιμο το νέο τεράστιο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
3). Από αδιαφορία των εκάστοτε Κυβερνήσεων έχει τους χειρότερους δρόμους της χώρας και στερείται εθνικού δικτύου. Αλλά, έστω και αργά, έχει προγραμματιστεί (άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος) ο κεντρικός εθνικός άξονας του νησιού. Επειδή το νησί είναι μακρόστενο, όλα τα μέρη του νησιού θα απέχουν το πολύ μισή ώρα από την εθνική οδό.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ...Κατέβηκες απόψε στ’ όνειρό μου. 
Όχι εγώ
το δέος μου προς καθετί αβέβαιο σε αναγνώρισε. 
Αμέσως έσκυψε και φίλησε
της καταδεκτικότητάς Σου το χέρι.
……………………………………….
Άρχισες να μου τάζεις πολλά.
Ωραία και μελλούμενα.
Όχι για κείνη 
την αιώνια ζωή
μα για τούτη δω
την καταδικασμένη θαύματα μη δει.
Τόσα πολλά μου έταζες 
που αφέθηκα στον πειρασμό
Θωμάς να γίνω 
μπήγοντας της δυσπιστίας 
το αιχμηρό δάχτυλο
επί των τύπων του σώματός σου
να δω πώς αληθεύει
η παρουσία σου όταν ακούσω να πονάς.
………………………………………………….
Κική Δημουλά, από την ποιητική συλλογή «Δημόσιος Καιρός»
πίνακας: «Ο άπιστος Θωμάς» του CaravaggioΤζένη Ντεστάκου

Ανακοίνωση Δημάρχου Ερμιονίδας: «Κιτρίνισαν χωρίς να κοκκινίσουν»


«Κιτρίνισαν χωρίς να κοκκινίσουν» 

Αγαπητοί μου συνδημότες και αγαπητές μου συνδημότισσες...
Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις εξελίξεις στον Δήμο μας όσον αφορά την διασπορά της νόσου COVID-19 στη δομή του "Γαλαξία", διαπίστωσα ορισμένα εξοργιστικά και άκρως συκοφαντικά δημοσιεύματα, για τα οποία, όπως σας είχα ενημερώσει, έχω ήδη δρομολογήσει τις πρέπουσες διαδικασίες ώστε οι συντάκτες αυτών των δημοσιευμάτων και τα Μέσα Ενημέρωσης που εκπροσωπούν, να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Είναι πράγματι εξοργιστικό, Δημοσιογράφοι, αντί να προβαίνουν στην ενημέρωση, όπως άλλωστε επιτάσσει και το λειτούργημα που διακονούν, (άλλωστε η «δημοσίευση» είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης), θεώρησαν σωστό μέσα απο τα άκρως προσβλητικά και συκοφαντικά για την Ερμιονίδα μας δημοσιεύματα, να αποσπάσουν την προσοχή μας και να βγουν απο την "ανυπαρξία" τους. Θέλησαν δηλαδή, να αποκτήσουν αναγνωστικό ή και τηλεοπτικό κοινό, μέσω της δυσφήμισης του τόπου μας. Ποτέ όμως κανείς εκ των κυρίων αυτών, δεν ασχολήθηκε με τα πολλά και άκρως θετικά στοιχεία της Ερμιονίδας μας.

26 Απρ έως 6 Μαϊ. 2020- Αρχαίο Θέατρο Δελφών|Ιούλιος 2018 – «Τρωάδες» του Ευριπίδη|(You Tube Video)|Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

«Τρωάδες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, στο Αρχαίο Θέατρο των Δελφών | «Trojan Women» by Euripides, directed by Theodoros Terzopoulos, at the Ancient Theater of Delphi. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως 6 Μαΐου στις 9 μμ | Available until May 6 at 9 PM
Με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους. Στην παράσταση ακούγονται 6 διαφορετικές γλώσσες. Για καλύτερη θέαση ενεργοποιείστε τους υπότιτλους της επιλογής σας από τις ρυθμίσεις γλώσσας και υποτίτλων κάτω από το βίντεο. | English and Greek subtitles available. Enable the subtitles through the language and subtitle settings under the video. Στον συμβολικό τόπο των Δελφών, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία γενικευμένης γεωπολιτικής αναστάτωσης, οι «Τρωάδες» αποτελούν μια διαμαρτυρία στον παραλογισμό, τη βία και τις φρικαλεότητες του πολέμου, καθώς κι ένα αίτημα για ειρήνη, αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Δελτίο Τύπου σχετικά με τη στελέχωση του Κ. Υ. Κρανιδίου


Κρανίδι 26/04/2020
Δελτίο Τύπου
 Βασικό μέλημα της Δημοτικής μας Αρχής, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, αποτελεί το Κ. Υ. Κρανιδίου και η ορθή λειτουργία του, ώστε να εξυπηρετούνται άριστα όλοι οι συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό, από τον Οκτώβριο είχαμε αποστείλει έγγραφα (υπ αρ. πρ. 8192/17-10-2019 , 9023/14-11-2019 και 2908/07-04-2020) προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με το υποστελεχωμένο Κ. Υ. Κρανιδίου και την επιτακτική ανάγκη επαρκούς στελέχωσής του. Στις 7 Απριλίου δε, πριν την εκδήλωση των τελευταίων γεγονότων στο Δήμο μας, ζητούσαμε και κινητή μονάδα για να καλυφτούν οι μετανάστες που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας ¨Γαλαξίας¨ στο πλαίσιο των νέων μέτρων κατά τις εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δελτίο Τύπου σχετικά με τις δράσεις στον καταυλισμό των Ρομά για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού

Κρανίδι 25/04/2020

Δελτίο τύπου

Ο Δήμος Ερμιονίδας αξιοποιώντας το ποσό που πιστώθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού στους καταυλισμούς των Ρομά πραγματοποίησε σειρά δράσεων στον καταυλισμό που βρίσκεται στην περιοχή μας. Συγκεκριμένα μηχάνημα έργου επιχείρησε για έξι μέρες στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού καθαρίζοντας κάθε πιθανή εστία μόλυνσης αλλά και όλη την γύρω περιοχή. Πιστοποιημένη εταιρεία πραγματοποίησε τις δύο πρώτες, από μια σειρά απολυμάνσεων, στους εξωτερικούς χώρους και τα οχήματα των Ρομά. Ακόμα διανεμήθηκαν τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά σε όλες τις οικογένειες βάσει των αναγκών τους, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα μέτρα που πρέπει να τηρούν αυτήν τη περίοδο. Όλες οι παραπάνω δράσεις θα επαναληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Κάνουμε, ότι προβλέπεται και ότι είναι δυνατόν για να ξεπεράσουμε το συντομότερο, αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο που μας απειλεί όλους.

Γραφείο Δημάρχου