Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ευτυχία.. Άπιαστη σου λέω..

Αντεύχομαι
Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα αυτής της μεγαλοκυρίας που λέγεται ευτυχία. Μου έχει σπάσει τα νεύρα με όσα ισχυρίζεται απολογούμενη που με έστησε.
Ότι τάχα ήρθε, αλλά εγώ είχα το νου μου σε τούτο και σε κείνο, ενώ εκείνη με περίμενε σε τούτο και σε κείνο, κι όπως μου τα προσδιόρισε, με περίμενε σε πράγματα αδύνατα να συμβούν, εκεί ακριβώς δηλαδή που είχα το νου μου.
Κι αυτός ήτανε, λέει, ο λόγος που την προσπέρασα. Άλλοτε πάλι, επιμένει πως ήρθε, στάθηκε λέει έξω από κάτι ιστορίες, στις οποίες εγώ είχα ήδη μπει μέσα, είχε τη διάθεση να πηδήξει από το παράθυρο και να μπει, αλλά ήταν τόσο υπερυψωμένη η δυσπιστία μου που δεν το τόλμησε. Άλλη δικαιολογία, τραβηγμένη από τα μαλλιά, πως εγώ χτύπησα πολύ σιγά την πόρτα της και δε με άκουσε ή ότι χτύπησα πολύ δυνατά την πόρτα της, φοβήθηκε και δεν μου άνοιξε, και τι ψεύτρα, Θεέ μου, ότι χτύπησα λάθος τη διπλανή της πόρτα και βλέποντάς με να καθυστερώ, συνεπέρανε ότι το λάθος μου βγήκε σε καλό και δεν ήθελε να το διακόψει.
Μου έχει απαριθμήσει μία μία τις στιγμές με το όνομά τους, που την περιείχαν, λέει, αλλά εγώ θυμάμαι μόνο τι φόβο είχα μην τις χάσω.
Βλέπεις; μου λέει η κουτοπόνηρη, αν δεν ήμουνα εγώ εκεί μέσα, σ' αυτές τις στιγμές, γιατί θα φοβόσουν μην τις χάσεις, τι σ' ένοιαζε; Άρα ήρθα. Αμέτρητες οι φορές που είπαμε να συναντηθούμε σε κάποιο φωτεινό μέρος, είτε στις κάποιες έξι των απογευμάτων είτε στις κάποιες οκτώ των δειλινών που έχουνε πιο φρόνιμο φως, κι εγώ να περιμένω, να την περιμένω με τις ώρες και πού να φανεί.
Και με τι θράσος να εμφανίζεται μετά στα όνειρά μου, να μου ζητάει συγνώμη που δεν ήρθε, γιατί είχε χάσει κάποιον δικό της κι ήτανε στις μαύρες της, ή και μου επιτίθεται πως ενώ ήρθε, ενώ περίμενε εκεί μέσα με στις ώρες της αναμονής μου, εγώ δεν την αναγνώρισα και δεν φταίει αυτή.
Είδα κι έπαθα να μην έχω την ανάγκη της. Και τώρα που παλεύοντας τα κατάφερα, έρχεται και μου δίνει συγχαρητήρια, πως αυτό ακριβώς, ότι δεν έχω την ανάγκη της, αυτό είναι ευτυχία. Άπιαστη σου λέω.
Κική Δημουλά "Εκτός σχεδίου"

Ομιλία του Αλέξανδρου Μουσούρου στο Ναύπλιο για την ψυχική υγεία

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, μας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, και ώρα 5:30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού με ομιλητή τον Κλινικό Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή κ. Αλέξανδρο Μουσούρο
Θέμα της ομιλίας:
«Η Ψυχική Υγεία Από το Χθες στο Σήμερα και ο ρόλος του Προβληματισμένου Γονέα»
ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Πληρωμή Αποζημιώσεων ΕΛΓΑ 266.939 ευρώ στην Αργολίδα


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                       31-1 -2019

                                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                   
  Πληρωμή Αποζημιώσεων  ΕΛΓΑ 266.939 ευρώ στην Αργολίδα.

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα μας ενημερώνουν ότι, αποζημιώσεις ύψους 26.008.767,87 θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο  Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, σε 18.848 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Η πληρωμή αυτή αφορά κυρίως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου  για το έτος  ζημιάς 2018.
Διευκρινίζεται ότι για το έτος ζημιάς 2018 καταβάλλεται το 70% των αντίστοιχων αποζημιώσεων  φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων  ζωικού κεφαλαίου.
  Για την Αργολίδα το ποσό ανέρχεται στις 266.939 ευρώ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ


Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής παράταξης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ»  στην κοπή πίτας  με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς,
το Σαββάτο 9  Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30 στην καφετέρια
στο Κρανίδι


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΔΥΠΕΡ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Ισίδωρος Διαμαντάρας και είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Χημικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. Κατάγομαι από την Αθήνα και στην περιοχή της Ερμιονίδας κατοικώ τα τελευταία 11 χρόνια.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019 θα είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Τάσου Τόκα (ΝΕΔΥΠΕΡ).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγινε προσπάθεια από την πλευρά της παράταξής μας να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας. Από την θέση μου στις επιτροπές, παράνομων συνδέσεων και επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΔΕΥΑΕΡ και ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα θέματα που προέκυπταν, πάντα με γνώμονα το ήθος και τις αρχές που διέπουν εμένα και την παράταξή μας.

Η περιοχή και οι πολίτες της Ερμιονίδας αξίζουν μια Δημοτική Αρχή με ήθος και συνέπεια και με ανθρώπους που θα έχουν γνώση του αντικειμένου τους.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Συντονιστείτε, η τελευταία συνέντευξη του Μάνου Χατζιδάκι στο Δεύτερο Πρόγραμμα σήμερα στις 19:00


«…Πήγα στα στέκια του ρεμπέτικου με την τόλμη της νεότητάς μου. Εκεί παίζαν μαχαίρια με το τίποτα».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεσ’ από ποια τραγική ιστορία ανακάλυψε ο Μάνος Χατζιδάκις το κλασικό λαϊκό τραγούδι; Πώς τον έσωσε ο Μάρκος Βαμβακάρης από έναν καβγά; Ακριβώς 70 χρόνια μετά την ιστορική διάλεξη του κορυφαίου συνθέτη στο Θέατρο Τέχνης για το ρεμπέτικο,  την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα» με τον Φώτη Απέργη οι ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ένα ντοκουμέντο: πώς αφηγήθηκε ο Χατζιδάκις τη μοναδική αυτή ιστορία στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε, πριν από 25 χρόνια, μόλις μια εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή.
Ο μεταπολεμικός συντηρητισμός, ο χαμός ενός φίλου στην Κατοχή, ο νεανικός έρωτας με τη Μελίνα, η αριστερά όπως εκείνος την αντιλαμβανόταν, τα«Τραγούδια της αμαρτίας» (που σε λίγο παρουσιάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή), καθώς και η εξοικείωσή του με τον θάνατο σε μια συζήτηση που μοιάζει με εξομολόγηση.
Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Φώτης Απέργης.
Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9!
Info:
Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στις 19:00
Εκπομπή: «Η κατάλληλη ώρα»
Η τελευταία συνέντευξη του  Μάνου Χατζιδάκι
Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

ΛΟΥΜΗ ΓΙΑΝNΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ :ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ


Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Με αφορμή τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Ιανουαρίου 2019 και το 16ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο ''Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων για το έτος 2019'', ένιωσα την ανάγκη να σας ενημερώσω για τα προγράμματα πρόληψης υγείας που χάνονται από τον Δήμο Ερμιονίδας και που δικαιωματικά σας ανήκουν.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη:Με μεγάλη χαρά βρέθηκα κοντά στους αγαπημένους συμπατριώτες μου στην κοπή της πίτας του Ερμιονικού Συνδέσμου

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα κοντά στους αγαπημένους συμπατριώτες μου στην κοπή της πίτας του Ερμιονικού Συνδέσμου. Είμαι πραγματικά υπερήφανη γιατί είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με εκλεκτούς φίλους αλλά και με τους νέους και τις νέες του τόπου μου.


Παιδιά γεμάτα δύναμη και αισιοδοξία που είμαι σίγουρη ότι θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για την αγαπημένη μου πατρίδα. Πολλά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου στους βραβευθέντες της εκδήλωσης».

- Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Γιαγιά «Ροβινσώνας Κρούσος» ζει μόνη της στο νησάκι Δοκός


Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: www.pronews.gr
"Το νησάκι Δοκός, βρίσκεται ανάμεσα στην Ύδρα και στην Ερμιόνη. Η αρχαία του ονομασία ήταν Απεροπία λόγω της «άπειρης θέας» που προσέφερε στους κατοίκους της. Άλλωστε οι Αρχαίοι φημίζονταν για τις επιλογές του τόπου όταν ήταν να φτιάξουν τις πόλεις τους...
Αυτό που κάνει όμως σήμερα τον Δοκό ξεχωριστό είναι η κυρία Ειρήνη Ντούσκου.
...Η μοναδική κάτοικος του νησιού που παρά τα 85 της χρόνια επιμένει να ζει στον τόπο που γεννήθηκε, με συντροφιά τη θάλασσα και τα ζώα της όπως αναφέρει το cnn.gr.
Η γιαγιά Ειρήνη έζησε όλη της τη ζωή στο νησί και αρνείται να το εγκαταλείψει, αν και επειδή τα χρόνια έχουν αρχίσει να τη βαραίνουν, περνά και κάποια διαστήματα στην Ύδρα όπου ζουν ο γιος και η κόρη της.
Η γιαγιά Ειρήνη εξακολουθεί να μένει μόνη της- ή σχεδόν μόνη της – στο Δοκό..."
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.pronews.gr/lifestyle/good-life

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΣΕ

Έφηβοι στην πρίζα

Πριν από περίπου δέκα με δώδεκα χρόνια, ο κόσμος άλλαξε. Ο κόσμος των κινητών τηλεφώνων, έστω. Κυκλοφόρησαν τα iPhone και το σύστημα Android, η οθόνη αφής αντικατέστησε τα παραδοσιακά πλήκτρα, η σύνδεση στο ίντερνετ έγινε δεδομένη πολυτέλεια και τα social media εξελίχθηκαν σε ένα παγκόσμιο σπίτι. Κάπως έτσι τα 122 εκατ. τηλέφωνα που πουλήθηκαν το 2007 έφτασαν μία δεκαετία αργότερα στο 1,5 δισεκατομμύριο. Είναι τα χρόνια που τα παιδιά που γεννήθηκαν στην αυγή της νέας χιλιετίας αποκτούσαν την πρώτη τους προσωπική συσκευή. 
Είναι η γενιά των σημερινών εφήβων, την οποία οι κοινωνιολόγοι ονομάζουν Generation Z (ως συνέχεια της Generation Y, των περιβόητων Millennials) ή iGeneration, με το «i» να λειτουργεί για προφανείς λόγους ως σύμβολο αυτής της εποχής. Είναι η πρώτη γενιά που δεν έχει μνήμες από έναν κόσμο χωρίς ίντερνετ, είναι τα παιδιά που έμαθαν από νωρίς πώς είναι να χτυπάει ένα κινητό τηλέφωνο στο σπίτι, που εξοικειώθηκαν από μικροί με τις οθόνες και σήμερα διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους μέσα από τα προφίλ τους στα social media. «Για εμένα και τα παιδιά της ηλικίας μου το κινητό μας είναι σαν προέκταση του χεριού μας», είπε στο «Κ» ο Γιώργος, μαθητής Γ΄ Λυκείου, ο οποίος απέκτησε το πρώτο του τηλέφωνο όταν ήταν 12 ετών. 

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019
Στο   συνεδρίαση της 28/ 01/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας ομόφωνα ψηφίσαμε την τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικών υπηρεσιών  του Δήμου (ΟΕΥ) για τη σύσταση των μονίμων θέσεων των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
 Ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόγραμμα που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και τις τοπικές κοινωνίες και εδώ στο Δήμο μας έχει συνεισφέρει πολλά. Γίνεται ξεκάθαρο ότι οι υπηρεσίες αυτές θα συνεχίζουν να παρέχονται αδιάλειπτα και αδιατάρακτα και στο μέλλον.
Για το Δήμο Ερμιονίδας στο πρόγραμμα προβλέπονται 4 θέσεις προσωπικού όσος και ο αριθμός εργαζομένων σήμερα.:

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ :ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου, το Λαογραφικό Κέντρο Διδύμων και η Ερασιτεχνική Χορωδία Γυναικών Διδύμων «ΦΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΜΗΔΑ», έκοψαν την πίτα τους στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Διδύμων.
Όλο σχεδόν το χωριό ήταν παρόν στην εκδήλωση που έγινε με εξαιρετική επιτυχία.
Στο κατάμεστο «Λαογραφικό Κέντρο Διδύμων» βρέθηκαν και οι : 
ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γκιόλας Γιάννης, ο Βουλευτής της ΝΔ Ανδριανός Γιάννης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανιάτης Γιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβρήλος Γεώργιος, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας Καμιζής Δημήτρης, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων Τάσος Τόκας, Γιάννης Γεωργόπουλος και Τάσος Λάμπρου, δημοτικοί σύμβουλοι και σύσσωμοι οι εθελοντές του Λαογραφικού Κέντρου καθώς και όλες οι χορωδοί της ερασιτεχνικής χορωδίας κυριών.
Ο Ιερέας του χωριού ευλόγησε τις πίτες, η συντονίστρια των εθελοντών κ. Μεθενίτη μας μίλησε για την ιστορία και τις δράσεις του Λαογραφικού και της Χορωδίας.

Στη συνέχεια ακούσαμε υπέροχους παραδοσιακούς σκοπούς, από τις εκπληκτικές φωνές των ηλικιωμένων κυριών που έφταναν στ΄αυτιά μας ερχόμενες από άλλους χρόνους μακρινούς, και σιγοτραγουδούσε όλο το χωριό συντονισμένα όμορφα.
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και η εκδήλωση έκλεισε με τα κεράσματα, τις λιχουδιές και τα χειροποίητα λικέρ

Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου : Προσέφυγα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και έκανα μήνυση στον Δημήτρη Σφυρή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Σε συνέντευξη που έδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV Πελοπόννησος στις 21/1/2019, αναφέρεται στο πρόσωπό μου, εκτοξεύοντας για μια ακόμα φορά εναντίον μου ψέματα και συκοφαντίες.
Ισχυρίζεται ψευδέστατα και συκοφαντικά ότι αυτός με διέγραψε από την παράταξή του, διότι προσπάθησα να εκμεταλλευτώ την θέση μου στο Δήμο Ερμιονίδας για προσωπικό μου όφελος, εμπλέκοντας μάλιστα με κακοήθεια το όνομα του συζύγου μου.
Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε με διέγραψε από την παράταξή του ο Δημήτρης Σφυρής, αλλά εγώ ανεξαρτητοποιήθηκα για καθαρά πολιτικούς λόγους στις 28 Ιουλίου 2016, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αριστείδη Δημαράκη και απέστειλα στα ΜΜΕ, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://eikonoskopionews.blogspot.com/2016/07/blog-post_46.html .
Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου απαντήθηκε από τον Δημήτρη Σφυρή στις 2  Αυγούστου 2016, με μια ανακοίνωση, μνημείο ψεύδους και συκοφαντίας, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:   http://eikonoskopionews.blogspot.com/2016/08/blog-post_0.html .

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τάσος Λάμπρου:Λιμάνι Κοιλάδας

Προς: 1). Πρόεδρο Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας κ. Δημήτριο Σφυρή
          2). Λιμεναρχείο Ναυπλίου
          3). Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διεύθυνση Λιμενικής Πολιτικής
          4). Κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου
Κρανίδι 28/1/2019
Θέμα: «Άμεση απομάκρυνση του υπέργηρου – υποσυντήρητου δεξαμενόπλοιου M/T  “PIC SAINT LOUP” από το λιμάνι της Κοιλάδας» 
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, για δεύτερη συνεχόμενη χειμερινή περίοδο βρίσκεται επί μήνες στο λιμάνι της Κοιλάδας το παροπλισμένο, υπέργηρο και υποσυντήρτητο δεξαμενόπλοιο M/T  “PIC SAINT LOUP” της ναυτιλιακής εταιρίας ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΝΕ.
Παρακαλώ να ενεργήσετε τα προβλεπόμενα από τον Νόμο προκειμένου να απομακρυνθεί άμεσα από το λιμάνι της Κοιλάδας το εν λόγω δεξαμενόπλοιο, δεδομένου ότι:
1. Στο λιμάνι της Κοιλάδας υπάρχει χωροθετημένη ζώνη κατάπλου εμπορικών, αλιευτικώνιστιοπλοϊκών και άλλων τουριστικών σκαφών και απαγορεύεται να προσδένουν παροπλισμένα πλοία, οπότε στο εν λόγω παροπλισμένο δεξαμενόπλοιο δεν θα έπρεπε να επιτραπεί να πλευρίσει στον προβλήτα.
2. Το δεξαμενόπλοιο M/T  “PIC SAINT LOUP” λόγω του μεγάλου όγκου του και της υποσυντήρητης - υπέργηρης κατάστασης στην οποία βρίσκεται, έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του λιμανιού της Κοιλάδας και εκτός από την αναμφισβήτητη περιβαλλοντική ρύπανση, προκαλεί οπτική ρύπανση, υποβάθμιση του λιμανιού και γενικότερη όχληση στους κατοίκους της Κοιλάδας.
3. Σε πρόσφατη ανακοίνωση – καταγγελία, συνοδευόμενη από αποδεικτικές φωτογραφίες, τα Ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» αναφέρουν ότι στο πλοίο πραγματοποιήθηκαν παράνομες ελασματουργικές εργασίες, σε μια περιοχή που δεν είναι επισκευαστική ζώνη, θέτοντας σε κίδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων στο πλοίο, των κατοίκων της Κοιλάδας και το περιβάλλον και ζητούν την άμεση απομάκρυσνή του.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας