Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ευρώπη, αδιέξοδο, εξαπάτηση, δημοψήφισμα

Συνηθίζουμε να επαναλαμβάνουμε, ότι η οικονομική κρίση που ζούμε είναι απότοκος της ηθικής κρίσης, της καταβαράθρωσης των αρχών, των αξιών, των παραδόσεων, αυτής της έννοιας της αξιοπρέπειας, του αυτοσεβασμού και για εμάς κυρίως τους Έλληνας και του φιλότιμου. Η έννοια της Πατρίδας είναι συνάρτηση το κατά πόσο εμείς όλοι είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς, αλλά και γνώστες των πραγμάτων και της Ιστορίας μας. Όλα αυτά είναι τα βασικά εκείνα χαρακτηριστικά τα οποία προστατεύουν ένα λαό και την πορεία μίας χώρας. Έχουμε επίσης τονίσει πολλές φορές, ότι η ρητορική σχετίζεται με την παραγωγή νοήματος. Δυστυχώς όμως εις την χώρα μας, η οποία διαθέτει πολυάριθμους ρήτορες, η ρητορική κατέληξε να είναι κενού περιεχομένου, επιφανειακή και χρησιμοποιεί την σύγχρονη επικοινωνία για να πείθει, να αποπροσανατολίζει και να παραπλανά τους πολίτες.
Η κρίση που βιώνει τώρα ο λαός μας δεν ήρθε από το πουθενά. Οφείλεται και εις την απώλεια της λογικής και την απομάκρυνσή μας από την πραγματικότητα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά κρατούσαν επί δεκαετίες το λαό μας προσγειωμένο, αλλά και αυτάρκη, για να αντιμετωπίζει τις κρίσιμες περιόδους της ιστορίας του. Αυτά ήταν η δύναμη των Ελλήνων. Το 2008/09 έσπασε το σπυρί της κρίσης το οποίο από την δεκαετία της Μεταπολίτευσης άρχισε να δημιουργείται και να διογκώνεται από την βρωμιά κυρίως εσωτερικών παραγόντων, και να προσβάλλει το σώμα της Ελλάδος.
Οφείλουμε να γνωρίζουμε, αλλά και να εξηγήσουμε, γιατί μετά από

Το καθεστώς φτωχαίνει πλουτίζοντας και πέφτει κυριαρχώντας

Είναι πλέον ελπίζω ορατό και κατανοητό ότι η δημιουργία της ευρωζώνης ήταν η τρίτη μέσα σε έναν αιώνα επιχείρηση της Γερμανίας να υποδουλώσει την Ευρώπη.
Προς το παρόν το γερμανικό σχέδιο προχωρεί με απόλυτη επιτυχία αφού αφενός εισέρχονται ολοένα και περισσότερες χώρες στη ζώνη του ενιαίου νομίσματος, στην κορυφή της πυραμίδας του οποίου βρίσκεται η Γερμανία, αφετέρου δε τίθενται όλες σε πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό νάρθηκα, είναι απολύτως ελεγχόμενες και, το χειρότερο αλλά και η αχίλλειος πτέρνα της επιχείρησης, ισοπεδώνονται εντελώς πολιτισμικά, περιβαλλοντικά και ανθρωπολογικά, εξαλείφεται κάθε μορφής διαφορετικότητα και εισέρχεται σε συγκεκριμένο σφιχτό καλούπι η ζωή και η συμπεριφορά των κατοίκων τους ως πολίτες αλλά και ως άνθρωποι.
Όπως και τις δύο προηγούμενες φορές έτσι και αυτήν η Γερμανία

Το διάγγελμα


Δεν θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Ψαρά στην Κοιλάδα


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ναύπλιο, 26 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Απάντηση Πανούση σε Ανδριανό για τις κλοπές μεταλλικών εξαρτημάτων: «Η οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας έχει εκπονήσει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης για την πρόληψη και καταστολή, μεταξύ άλλων, των κλοπών μεταλλικών αντικειμένων, προσαρμοσμένο στην περιοχή αρμοδιότητάς της, κατά την κατάρτιση του οποίου συνεκτιμήθηκαν οι τρόποι ενέργειας των δραστών, οι ειδικές συνθήκες επιμέρους περιοχών, ως και κάθε σχετική πληροφορία και στοιχεία».
Στην 2885/26-5-2015 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Ανδριανός με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από αγροτικές εγκαταστάσεις στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας και την επικράτεια, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ι. Πανούσης.
Ο αν. Υπουργός στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

Τάσος Λάμπρου προς Ιωάννη Ρούσση: «Είναι νωρίς να καβαλήσετε το καλάμι …»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Ρούσση, επί του θέματος που προσωπικά ανέδειξα για την λειτουργία της προβλήτας στην Κόστα Πορτοχελίου, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω  και να κοινοποιήσω στους δημότες μου τα εξής:

-Ο ρόλος κάθε δημοτικής παράταξης που ασκεί το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης είναι να αναδεικνύει θέματα που απασχολούν τόσο τους δημότες του Δήμου μας όσο και τις δημόσιες υπηρεσίες που εντοπίζουν προβλήματα και δυσλειτουργίες, και εσείς ως διοίκησης απαιτείται να δίνεται απαντήσεις επί των συγκεκριμένων θεμάτων-ζητημάτων και να λαμβάνετε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση και την  επίλυση τους και φυσικά πρέπει να είστε συγκεκριμένοι και υπεύθυνοι στις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
-Προχωρήσατε άστοχα σε γενικότητες και πολιτικούς σχολιασμούς που δεν είναι «στις αρμοδιότητες σας» δεν σχετίζονται με τις ευθύνες σας εκτός αν θέλετε στο μέλλον να αναλάβετε άλλους πολιτικούς

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ






Είναι πια σύνηθες φαινόμενο με το παραμικρό αεράκι να χάνουμε το σήμα των  κρατικών καναλιών.
Έχουμε ενημερώσει την ΕΡΤ και περιμένουμε απάντηση για το ποιος είναι υπεύθυνος για το πρόβλημα και πότε θα διορθωθεί, η ΕΡΤ ή η  DIGEA.


από:
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
προς:
diktio@ert.gr
ημερομηνία:
26 Ιουνίου 2015
θέμα:
ΒΛΑΒΗ ΠΟΜΠΩΝ
εστάλη από:
gmail.com

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΔΙΔΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ




https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Βλάβες Πομπών-Δικτύων-Συχνοτήτων
Τηλέφωνο: +30 210 7761141, +30 2107761012

 Email: diktio@ert.gr


Βιβλιόσπιτα στο Κρανίδι και το ΠόρτοΧέλι




Δύο Βιβλιόσπιτα συνεχίζουν να λειτουργούν στην περιοχή μας και προσκαλούν τον κάθε ενδιαφερόμενο να υποστηρίξει το σύνθημα μας"Πάρε ένα βιβλίο, άφησε ένα βιβλίο".
Το πρώτο μας βιβλίοσπιτο έχει εγκατασταθεί εδώ και τρία χρόνια στην Πάνω Πλατεία Κρανιδίου(Πλατεία Κύπρου).Το δεύτερο στο  ΠόρτοΧέλι απέναντι από την πρώην κοινότητα. Πρόκειται για δύο υπαίθριες βιβλιοθήκες που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να δανειστούν ένα βιβλίο ελεύθερα, ανώνυμα και χωρίς περιορισμούς.
Προϋπόθεση διατήρησης αυτής της "ελεύθερης βιβλιοθήκης" είναι να επιστρέφουμε το βιβλίο που πήραμε ή να αφήνουμε-χαρίζουμε κάποιο άλλο.
Η βιβλιοθήκη επιβλέπει το κάθε βιβλιόσπιτο και φροντίζει πάντα να είναι γεμάτο.
Σε αυτή τη προσπάθεια είναι μαζί μας κι αυτοί που έδειξαν ευασθησία για αυτή την πρωτοβουλία και πίστεψαν στο σύνθημα" Πάρε ένα βιβλίο,χάρισε ένα βιβλίο".
Τους ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να καταφέρουμε για πολλά ακόμα χρόνια να "ταξιδεύουν" τα βιβλία μέσα από τα βιβλιόσπιτα του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΛΙΟΘΗΚΗ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιάννη Τσιρώνη στο Δήμο Ερμιονίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                         
Κρανίδι, 26.06.2015


Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Την Τρίτη, 30.06.2015 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στο Κρανίδι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιάννη Τσιρώνη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα του Δήμου μας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.  Η ενημέρωση για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τσιρώνη έγινε τηλεφωνικώς την Πέμπτη 25.06.2015 με πρωτοβουλία του.

Στο πλαίσιο ενός καλύτερου συντονισμού και προγραμματισμού, παρακαλούνται οι σχετικοί φορείς, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη συνάντηση, να έλθουν σε επαφή με τη Γραμματεία Δημάρχου στα τηλέφωνα 2754-360028 και 2754-360029 έως τη Δευτέρα 29.06.2015 και ώρα 14:00.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Σφυρής

Καλή ψαριά! Αλλά για πόσο ακόμα;

Καλή ψαριά! Αλλά για πόσο ακόμα;
Ήξερες ότι το 90% των ιχθυαποθεμάτων είναι στο όριο της υπεραλίευσης; Μια μεγάλη απειλή για τη θαλάσσια ζωή αλλά και για μας, αφού 800 εκατομμύρια άνθρωποι εξαρτώνται άμεσα από τη θάλασσα για την τροφή και το εισόδημά τους. Όμως πολλά περνούν από το δικό μας χέρι και το δικό μας... πιάτο!
 

Μάθε πώς να επιλέγεις ψαρικά υπεύθυνα στο http://po.st/FishForward

Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας, ένα διδακτικό παραμύθι

Ένα μικρούλικο ποντικάκι κάποτε παρατηρώντας από την τρύπα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο, αναλογίστηκε  "τι λιχουδιά άραγε κρύβει το πακέτο;". 

Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα! Τρέχει λοιπόν γρήγορα στον αχυρώνα, για να ανακοινώσει το φοβερό νέο: «Μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!».

Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε: «Κυρ ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για σένα. Αλλά δεν βλέπω να έχει κάποια επίπτωση σε μένα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η ποντικοπαγίδα στο σπίτι!».

Το ποντικάκι γύρισε τότε στο γουρούνι και του φώναξε: «Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!» Το

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                
Ναύπλιο, 25 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του 2ου Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ερμιονίδα «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε τα εξής:

Το Φεστιβάλ Θεάτρου της Ερμιονίδας, μετά την περσινή του πρώτη διοργάνωση, βαθαίνει και απλώνει φέτος τις ρίζες του και εδραιώνεται ως σημαντικός πολιτιστικός θεσμός με ευρύτερη ακτινοβολία και αναφορά.
Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, και ιδιαίτερα την κυρία Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, τον καλλιτεχνικό υπεύθυνο του Φεστιβάλ και δάσκαλο κ. Κώστα Γεωργουσόπουλο, καθώς και τον  Πρόεδρο του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σιδέρη.
Ιδιαίτερα αυτά τα δύσκολα χρόνια για την πατρίδα και την κοινωνία

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης "Απόστολος Γκάτσος": Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2015



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 29-6-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένας αρωματικός κήπος.
Μικροί και μεγάλοι κηπουροί εν δράσει! Φυτεύουμε, ποτίζουμε, κλαδεύουμε. Με τη Βιβή Σκούρτη. Στη βιβλιοθήκη, για όλες τις ηλικίες.
Πέμπτη 2-7-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένας υφασμάτινος κόσμος.
Κεντάμε πολύχρωμα πάνω σε μικρά κομμάτια από ύφασμα, τα ράβουμε μεταξύ τους και φτιάχνουμε την σημαία του καλοκαιριού. Με την Θωμαή Μαυρομιχάλη και την Ευγενία Δρούγκα. Στη βιβλιοθήκη, για παιδιά 8-12 ετών.
Δευτέρα 6-7-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… εδώ είναι εργαστήρι χημείας.
Γινόμαστε όλοι μικροί ερευνητές και ανακαλύπτουμε τη χημεία με εντυπωσιακά πειράματα! Με την Μαρίνα Μερτύρη. Στη βιβλιοθήκη, για παιδιά 8-12  ετών.
Πέμπτη 9-7-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένα xoροστάσι!
Χορεύουμε-ξεφαντώνουμε με παραδοσιακή μουσική . Με τον Κωστή Σκούρτη. Στη βιβλιοθήκη, για παιδιά 5 -9  ετών.
Δευτέρα 13-7-15 7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι η σπηλιά των μαμούθ!
Μπαίνουμε στις σπηλιές των προϊστορικών ανθρώπων. Ζωγραφίζουμε στους τοίχους της σπηλιάς, ανάβουμε φωτιά και λέμε ιστορίες, βγαίνουμε για να κυνηγήσουμε ένα μαμούθ. Με την Στελίνα Σπηλιωτοπούλου και τη Μιρέλα Ζωγράφου. Στο  Μπίστι, για παιδιά 6-12 ετών.
Πέμπτη 16-7-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένα παράθυρο στο μέλλον.
Μηχανή του χρόνου και βγαίνουμε στο μέλλον. Τι θα τρώμε, τι ρούχα θα φοράμε, πού θα μένουμε. Με την Μαρία Δέδε και την Ιωάννα Δρούγκα.  Στη βιβλιοθήκη, για παιδιά 5-10  ετών.
Δευτέρα 20-7-15 7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένας ανθόκηπος.
Και πάλι κηπουροί εν δράσει! Με λουλούδια από   πίνακες ζωγραφικής, τη μυθολογία, την ποίηση. Με την Παρασκευή Σκούρτη-Δαγρέ και την Βίκυ Κουτραφούρη. Στη βιβλιοθήκη, για όλες τις ηλικίες.
Πέμπτη 23-7-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι εργαστήρι κεραμικής.
Mε πηλό φτιάχνουμε βαρκούλες, τη θάλασσα, και το ζωντανό βυθό της. Με την Αγγελική Μαντζαβίνου. Στη βιβλιοθήκη, για παιδιά από 8  ετών.
Πέμπτη 30-7-15  7μ.μ. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι το ατελιέ του Πάουλ Κλέ.

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2015

Διεξήχθησαν στην Ερμιόνη,  από 19 έως 21 Ιουνίου 2015, με επιτυχία τα «ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2015», τα οποία περιελάμβαναν αγώνες δρόμου, κολύμβησης, κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας αλλά και μουσικές βραδιές, το Σάββατο (20/6) και την Κυριακή (21/6).

Τους αγώνες  συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας,  η Δημοτική  Κοινότητα  Ερμιόνης,  η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης, ο Σύλλογος Δρομέων Ερμιονίδας Summit Runners και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης “ΒΙΤΟΡΙΖΑ”.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 450 αθλητές από το Δήμο Ερμιονίδας αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.
 


Οι αγώνες «ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2015» είναι αναβίωση των αγώνων, που γίνονταν κατ’ έτος στην αρχαία Ερμιόνη προς τιμήν του θεού Διονύσου. Συγκεκριμένα διεξήγοντο αγώνες μουσικής, κολύμβησης, κωπηλασίας, ιστιοπλοΐας και στους νικητές εδίδοντο βραβεία. Τις πληροφορίες αυτές για τους αγώνες, όπως και για το γεγονός ότι υπήρχε ναός του Διονύσου του Μελαναίγιδος στην αρχαία Ερμιόνη,  τις αντλούμε από το έργο «Κορινθιακά»  του περιηγητή Παυσανία, ο οποίος επισκέφθηκε την Ερμιόνη περίπου το 155 μ.Χ.

Σήμερα παράλληλα με τους παραπάνω αναφερόμενους αγώνες προσετέθησαν και αγώνες δρόμου για να τιμηθεί ο Παυσανίας. Γι’ αυτούς τους αγώνες επελέγησαν διαδρομές ιστορικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Τους αγώνες τίμησαν και ιστιοπλόοι ΑΜΕΑ, πρωταθλητές στην κατηγορία τους, του ομίλου «Sailability Hellas, Ιστιοπλοΐα για όλους, ΑΜΕΑ» με έκδηλη την ικανοποίηση της συμμετοχής τους. Να σημειωθεί ότι ιστιοπλόοι ΑΜΕΑ συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διοργάνωση αγώνων στην Πελοπόννησο.

2ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», 21 Aυγούστου – 20 Σεπτεμβρίου 2015


ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΚΑΙ ΤHN TONΩΣH TΟY ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Δέκα γυναικείοι μονόλογοι με Δέκα κορυφαίες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες
& μια συναυλία με τη διάσημη πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου, την Έλλη Πασπαλά και τον Τάση Χριστογιαννόπουλο στο τραγούδι

Τόπος διεξαγωγής: Κρανίδι Ερμιονίδας, Πολυχώρος Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”
Στο Καφέ του ΙΑΝΟΥ στην Αθήνα έγινε σήμερα η παρουσίαση του προγράμματος του 2ουΦεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», μιας νέας πολιτιστικής διοργάνωσης στο χώρο του Θεάτρου, που θα διεξαχθεί από τις 21 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, με διοργανωτή τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και υπό την καλλιτεχνική εποπτεία του μεγάλου θεατρικού δασκάλου, κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου.