Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

"ΝΤΟΝ ΖΟΥΑΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟ ΠΟΥΛΑΚΗ-ΜΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ 30/7/22 9o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ARTΙΚΙ KΡΑΝΙΔΙ


 Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.00 η τελευταία παράσταση με την οποία κλείνει το επαγγελματικό θεατρικό σκέλος του 9ου Φεστιβάλ θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» 

«Ντον Ζουάν», το κορυφαίο έργο του Μολιέρου από το Θέατρο «Σημείο», με τους Όμηρο Πουλάκη, Μάνια Παπαδημητρίου και Δανάη Παπουτσή, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Διαμαντή.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», το μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της Ερμιονίδας, διοργανώνει ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας κάθε καλοκαίρι, με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Γενική Είσοδος: 10€

Kρατήσεις & Πληροφορίες : 698 698 2224

f θεατρικός όμιλος ερμιονίδας – πολυχώρος Artiki   

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς Εισιτηρίου της παράστασης, HIPPOCAMPUS RESTAURANT PORTO HELI BAY DROUGAS BAKERY Πόρτο Χέλι–Κρανίδι-Ερμιόνη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓIA TO EΡΓO

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΡΜΙΟΝΗΣ- 4η δράση

 


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ - Θέατρο ARTίκι, 6 Αυγούστου 2022, 21.00

 Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη Συναυλία Λήξης του 9ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», στον πολυχώρο πολιτισμού ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι.

Καλεσμένος ο μοναδικός Σταμάτης Κραουνάκης με τη μουσική ομάδα του.

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12€ προπώληση - 15€ στην είσοδο
Πληροφορίες: 698 698 2224

Σημεία Προπώλησης (μέχρι την Παρασκευή 5/8): Ανθοπωλείο GREEN LANDSCAPE Π. Κωστελένος Κρανίδι, DROUGAS BAKERY Πόρτο Χέλι, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΝ COFFEE DROPS Ερμιόνη, Φαρμακείο Π. ΝΕΖΕ Δίδυμα. 

Χορηγοί Εισιτηρίου: HELI CARS Πόρτο Χέλι - ZAG ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Κρανίδι

Χορηγός Φιλοξενίας: AKS HOTELS PORTO HELI - HINITSA BA


Πολυχώρος ARTίκι Μαράικε Ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η πρώτης γραμμής ομάδα του, με την παράσταση που ήδη έχετε αγαπήσει, δίνουν και φέτος το καλοκαίρι για να προσφέρουν απλόχερα αισθήματα, τρυφερότητα, αγάπες και πανέμορφα λαϊκά συλλογικής συνδεσιμότητας δεκαετιών.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους ζητά η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων

 

Cecilia Fabiano/LaPresse via AP

Μετά τις δύο περιόδους καύσωνα με εκατοντάδες νεκρούς και καταστροφικά πύρινα μέτωπα στην Γηραιά Ήπειρο, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων ζητά σήμερα να υιοθετηθεί νόμος που θα θέτει όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους.

«Δύο εργαζόμενοι πέθαναν εξαιτίας του καύσωνα στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα. Στη Γαλλία, χώρα όπου δεν έχει θεσπιστεί όριο θερμοκρασίας για την εργασία, 12 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας δυστυχημάτων που συνδέονταν με τη ζέστη το 2020», τονίζει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Παρατεταμένη ξηρασία στην Αργολίδα

Η Κομισιόν προειδοποίησε ότι η ευρωπαϊκή ήπειρος αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της όσον αφορά στις φυσικές καταστροφές όπως ξηρασίες και πυρκαγιές εξαιτίας της αυξανόμενης κλιματικής αλλαγής.

Με τον εξαιρετικά ξηρό καιρό να πλήττει αρκετές μεσογειακές χώρες η σημερινή ξηρασία στην Ευρώπη θα μπορούσε να γίνει η χειρότερη ποτέ. Οι πυρκαγιές που καταστρέφουν τεράστιες περιοχές της υπαίθρου απλώς επιδεινώνουν την κλιματική κρίση.

Οι συνθήκες παρατεταμένης ξηρασίας έπληξαν αρκετά κράτη μέλη, όπως την Ελλάδα και την Ιταλία, και ένα κύμα καύσωνα τον περασμένο μήνα έφτασε μέχρι τη βόρεια Γερμανία. Αύξησε τις ανησυχίες σε όλη την Ευρώπη για περισσότερες καταστροφές για το υπόλοιπο καλοκαίρι.