Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς την Τουρκία από το Κρανίδι Αργολίδας (βίντεο)

Αυστηρό μήνυμα Πρ. Παυλόπουλου προς την Τουρκία από το Κρανίδι Αργολίδας (βίντεο)
 Νέο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος από το Κρανίδι στην Αργολίδα, όπου παρευρέθηκε για τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης του Αρσενίου Κρέστα (Παπαρσένη) Οπλαρχηγού και Αγωνιστή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας.


Στην αντιφώνησή του κατά την απονομή τιμητικής διάκρισης από τον Δήμο Ερμιονίδος, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «η Ελευθερία συνιστά για κάθε Έλληνα βιωματική αξία, δηλαδή conditio sine qua non της ίδιας της ύπαρξής του και είμαστε έτοιμοι να την υπερασπισθούμε έναντι οιασδήποτε επιβουλής».

Μπίμπας Αριστείδης Δήλωση Υποψηφιότητας

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπολίτες....
Σας αναγγέλλω δημόσια την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το Δήμο Ερμιονίδας με τον συνδυασμό « Δυνατή Ερμιονίδα » του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου.  Με ειλικρίνεια σας δηλώνω, ότι η φιλοδοξία μου για την εκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου, δεν αποτελεί για μένα αυτοσκοπό και ούτε προέρχεται  από διάθεση ανάληψης αξιωμάτων, αλλά διαπνέεται συνειδητά από αίσθημα ευθύνης και θέληση προσφοράς για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Η επιλογή μου να συμπορευτώ ξανά με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο  καθώς και τους άξιους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Γεωργίου, με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Αφαλάτωση θαλασσινού νερού και δημοτικές γεωτρήσεις.


Τι θα κάνουμε για αφαλάτωση θαλασσινού νερού και για το νερό των δημοτικών γεωτρήσεων.

Η αφαλάτωση θαλασσινού νερού είναι λύση ανάγκης για 12 χρόνια τουλάχιστον.  Αν έχουμε φτιάξει φράγματα αποθήκευσης ομβρίων και ενίσχυσης υπογείων υδάτων, αν έχουμε εφαρμόσει στις καλλιέργειες μεθόδους οικονομίας νερού, αν έχει έλθει ο Ανάβαλος, τότε ξανασυζητάμε για την τύχη της μονάδας αφαλάτωσης μετά από 12 χρόνια.

Υπάρχει και θέμα δικαίου: Όταν μόνο από πηγάδια και γεωτρήσεις είχαμε νερό στις βρύσες μας, ήταν δίκαιο να παίρνουμε πόσιμο νερό εις βάρος της άρδευσης, δηλαδή εις βάρος των αγροτών. Μία δίκαιη .... αδικία. Όμως η σύγχρονη τεχνολογία δίνει πόσιμο νερό σε ικανοποιητική τιμή για τα νοικοκυριά, τα καταστήματα κ.λ.π. Δεν υπάρχει πλέον το ηθικό πλεονέκτημα των νοικοκυριών και των καταστημάτων να στερούν το νερό από τους αγρότες μας. Όταν τον Αύγουστο αντλεί ο Δήμος 10000 κ.μ. την ημέρα, το νερό αυτό σημαίνει: Να δίνουμε κάθε μέρα από 40 κ.μ. σε 250 αγροκτήματα. Καταλαβαίνετε τι τους στερούμε.

Υπάρχει έτοιμη εγκεκριμένη μελέτη με περιβαλλοντικούς όρους για μονάδα στα Χώνια Κοιλάδας δυναμικότητας 12500 κ.μ. την ημέρα. Είναι αρκετό νερό, αλλά ας δούμε τι γίνεται σήμερα στην Ύδρα:

Η μονάδα αφαλάτωσης που έφτιαξε ο Δήμος Ύδρας είναι δυναμικότητας 1600 κ.μ. την ημέρα. Όμως το καλοκαίρι, ιδιαίτερα Ιούλιο - Αύγουστο, δεν φτάνει το νερό και λειτουργούν 2 δημοτικές γεωτρήσεις με συνολική ημερήσια άντληση περίπου 600 κ.μ. Από τον φόβο όμως μη ξεμείνει, ακούγεται ότι θα έχει έτοιμη και τη μεταφορά με υδροφόρα, όπως παλαιότερα. Και όμως από τη δυνατή ετήσια παραγωγή της μονάδας περίπου το μισό νερό δεν μπορεί να καταναλωθεί, γιατί τους χειμερινούς μήνες η κατανάλωση πέφτει. Αν είχε φυσικά μια καλή και πεντακάθαρη λιμνοδεξαμενή θα αποθήκευε το μισό νερό και το καλοκαίρι δεν θα είχε πρόβλημα.

Εικαστική Έκθεση στο ΙΑΜΥ: 5 Ζωγράφοι στην Ύδρα

Εικαστική Έκθεση με έργα 5 καλλιτεχνών πραγματοποιείται στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας.
Πρόκειται για έργα των ζωγράφων: Αλέξη Βερούκα, Λύτρα, Ματζάκου, Σούτογλου και Χατζηγιαννούλη.
Η έκθεση είναι ανοικτή καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 16:00.
Θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου 2019.

Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα
Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα 
Διάλογοι:  Ένα πρακτικό εργαστήριο με την σκηνοθέτρια Σοφία Πάσχου με αφορμή την παράσταση “Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι” βασισμένη στη  Θεογονία του Ησιόδου
Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, Βουλευτικό, Ναύπλιο, 18:00

Το πρόγραμμα Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα και η δράση Διάλογοι, συνεχίζονται τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο με καλεσμένη την Σοφία Πάσχου, σκηνοθέτρια της παράστασης “Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι”, βασισμένη στην Θεογονία του Ησιόδου, που θα παρουσιαστεί 5 & 6 Ιουλίου 2019 στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν βροντερό παρόν στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας στην Ερμιόνη
Σε κλίμα ενότητας και με εμφανή την θέληση για να "γυρίσει σελίδα" ο Δήμος Ερμιονίδας, εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης 2 Μαΐου, βροντερό παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας στην Ερμιόνη.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Τάσος Λάμπρου, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παριστάμενους Δημότες, τόνισε την ανάγκη της ενεργοποίησης των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου: "για να ξεφύγουμε από την μιζέρια της λογικής μιας απλής διαχείρισης των Δημοτικών πραγμάτων. Αναζητούμε το 
όραμα" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : "θέλουμε ο Δήμος μας, να

Λουκάς Κούτρας:Yποψήφιος μ ετην ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ (Δημήτρης Σφυρής)


Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα τους ζουν οι μετανάστες στο Πόρτο Χέλι;


Ρεπορτάζ: Κιμ Κίλιαν

Τις άθλιες συνθήκες διαμονής και τις τεράστιες ελλείψεις των βασικών αγαθών διασφάλισης της ανθρώπινης αξιόπρεπειας, καταγγέλλουν μετανάστες οι οποίοι διαβιούν εδώ και αρκετούς μήνες σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.
Παντελής απουσία υγειονομικής περίθαλψης, ακατάλληλο νερό, πολύ χαμηλής ποιότητας φαγητό, βρωμιά και έλλειψη των βασικότερων κανόνων υγιεινής, είναι μερικά από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που τους έτυχε να φιλοξενηθούν στη χώρα μας, όχι σε κάποιο οργανωμένο κέντρο ή δομή, αλλά σε ένα παλιό ξενοδοχείο του δημοφιλούς τουριστικού θέρετρου της Αργολίδας.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

“Ανάπτυξη Συμμετοχή Αλληλεγγύη για την Κοιλάδα”


Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες,
έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, δημιουργήσαμε μια ομάδα αποτελούμενη από ανεξάρτητους, ενεργούς και ικανούς πολίτες, διαφόρων επαγγελμάτων, με κοινά γνωρίσματα την αγάπη για τον τόπο μας και την διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για την Κοιλάδα μας.

Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, δίνοντας σε αυτή μας την πρωτοβουλία το όνομα “Ανάπτυξη Συμμετοχή Αλληλεγγύη για την Κοιλάδα”, σηματοδοτώντας έτσι την θέλησή μας να αγωνιστούμε Όλοι Μαζί, με συναίνεση, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, για να πετύχουμε την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν την Κοιλάδα και να οδηγήσουμε το πανέμορφο χωριό μας σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Τα πρώτα πέντε ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ανάπτυξη Συμμετοχή Αλληλεγγύη για την Κοιλάδα” είναι κατά αλφαβητική σειρά τα εξής:

1.     Αγρίμης Παναγιώτης του Βασιλείου
2.     Βαρβουλέτος Πέτρος του Δημητρίου
3.     Ζέρβας Αντώνιος του Ιωάννη
4.     Μπασιμακοπούλου Κωνσταντίνα του Ελευθερίου
5.     Σενή Αρχόντω (Άντυ) του Ιωάννη


Λουλουδιασμένη Ερμιονίδα: Στη Θερμησία


Η Θερμησία με το κάστρο της, τη λίμνη υδροβιότοπο, το ποτάμι  το Ρορό που τρέχει μέχρι  σήμερα  Μάη μήνα.Εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στον ΠαπαρσένηΈκθεση ζωγραφικής μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι με αφορμή τα 500 χρόνια από τον θάνατό του

Υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, η Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου (Παράρτημα Ναυπλίου), το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής έργων μαθητών και μαθητριών του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου (υπεύθυνη καθηγήτρια: Μάγδα Μάρα), εμπνευσμένα από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, με αφορμή τη συμπλήρωση 500 ετών από τον θάνατό του.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο Παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης, επί της οδού Σιδηράς Μεραρχίας 23, τo Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00.

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ του Ιωάννη Σκορδή "


ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ του Νεκτάριου Μιχ. Αντουλινάκη "


Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα - Γιάννης Γεωργόπουλος: Η Ερμιόνη ψήφισε!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση σαν αυτές που έχει συνηθίσει την τρέχουσα προεκλογική περίοδο η Δυνατή Ερμιονίδα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξής μας στην Ερμιόνη, δόθηκε και από εκεί το σύνθημα της νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Η παραμελημένη, από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, Ερμιόνη έδωσε δυναμική παρουσία στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και εκατοντάδες συμπολίτες μας κατέκλεισαν το χώρο καθώς και τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το εκλογικό μας κέντρου. Οι Ερμιονίτες συνδημότες μας έδειξαν με την παρουσία τους και τη δυναμική τους συμμετοχή στη διάρκεια της ομιλίας του αυριανού Δημάρχου Ερμιονίδας και επικεφαλής της Δυνατής Ερμιονίδας, την ανάγκη

Τώρα Μαγιά, τώρα δροσιά
Τώρα Μαγιά, τώρα δροσιά, τώρα άνοιξη κι  αϊδόνια..

 Πίνακας της κας Ανθούλας Λαζαρίδου - Δουρούκου από τη συλλογή "Οι μήνες".

Καλό μήνα !!

Η 1η Μαϊου: ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΕΠΙΤΑΦΙΟ

Η 1η Μαϊου του 1886 ήταν µια θαυµάσια ηµέρα για το πολεοδοµικό συγκρότηµα του Σικάγου από άποψη καιρού. Ο παγωµένος άνεµος της λίµνης Μίσιγκαν, που συνήθως διαπερνούσε το κορµί σου ακόµη και τέτοια εποχή, παραδόξως είχε πέσει. Ένας δυνατός ήλιος είχε ξεπροβάλει ζεσταίνοντας τις σκεπές των σπιτιών. Όλα φαινοµενικά ήταν ήσυχα. Τα εργοστάσια άδεια, οι αποθήκες κλειδαµπαρωµένες, τα φορτηγά βαγόνια ξεκουράζονταν στις ράγες, οι περισσότεροι δρόµοι σχεδόν έρηµοι, οι οικοδοµές παρατηµένες, ενώ από τα µαυρισµένα φουγάρα των εργοστασίων δεν έβγαινε καπνός. Κι όµως, ήταν Σάββατο, ηµέρα εργάσιµη για εκείνη την εποχή στις Ηνωµένες Πολιτείες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ανακοίνωση 3 νέων υποψηφιοτήτων από την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας


Κρανίδι 1/5/2019

Η Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας ανακοινώνει σήμερα 3 νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον Δήμο Ερμιονίδας.
Πρόκειται για άξια, τίμια και ικανά στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, που διαθέτουν το όραμα, την εμπειρία και τη θέληση να εργαστούν για τον κοινό σκοπό της προόδου του τόπου μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους μέχρι σήμερα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ., αλλά και τους συμπολίτες μας, που συμπορεύονται μαζί μας και με τη στήριξή τους και τον αγώνα τους, μας οδηγούν στην Μεγάλη Νίκη των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

1.    Αντωνόπουλος Αναστάσιος του Ιωάννη, Ιδ. Υπάλληλος
2.    Λυγερός Παναγιώτης του Σπυρίδωνα,

Ελ. Επαγγελματίας - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου – Αντιπρόσωπος Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

3.    Πατεράκη – Μπινιάρη Βασιλική του Γεωργίου, 

Αγρότισσα - Κτηνοτρόφος
Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
 Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

#proxwrame #gyrizoume_selida

Τάσος  Λάμπρου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Ο ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΑΙΟΥΟ ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΑΪΟΥ.


Φαιδρὸ ἀπ' τὰ Πατήσια καὶ μ' ἄνθη φορτωμένο
Ἕνα μικρὸ παιδάκι γυρνοῦσε σὰν τρελλὸ,
Καὶ ἔσχιζε τὸ κόσμο μὲ γέλοια τὸ σκασμένο,
Κ' ἐφώναζε «Λουλούδια Μαγιάτικα πουλῶ! »
Εἰς τοῦ μικροῦ τὴν θέα γελᾶσαν ᾑ κοπέλαις,
Γελᾶσαν καὶ οἱ γέροι, κ' οἱ νέοι οἱ τρελλοί.
Τὸ κύκλωσαν ἀμέσως ἐσθῆτες καὶ κορδέλλαις,
Καὶ ἄρχισεν ἐκεῖνο πρὸς ὅλους νὰ πουλῇ.
Ἀπ' ἕνα κοφηνάκι ναρκίσσους πρῶτα βγάζει,
Ἐγωΐσμοῦ λουλοῦδι, εἰς ὅλους μας γνωστόν.
—Ποιὸς, εἶπε, μετριόφρων ναρκίσσους ἀγοράζει;
—Δὲν ἔχομεν ἀνάγκην, ἐφώναξαν, αὐτῶν....
—Λησμόνησα, τοὺς εἶπε, λησμόνησα νὰ ζήσω,
Καὶ ἦλθα νὰ πουλήσω σὲ σᾶς ἐγωϊσμόν!
Λοιπὸν μ' αὐτὰ τὰ κρῖνα θὰ σᾶς εὐχαριστήσω,
Πέντε λεπτὰ τὸ ἕνα καὶ δίχως ἐκπεσμόν.
Ὅποιος τ' αγοράσῃ, τιμὴ τὸν περιμένει,
Θὰ δοξασθῇ, θὰ γένῃ καὶ Γερουσιαστής.
Δός με τα! κράζει ἕνας μὲ μύτη σηκωμένη,
Καὶ ἔλεγε τὸ πλῆθος «θὰ ἦναι Βουλευτής. »
Ἀπὸ τὸ κοφηνάκι ἄλλα λουλούδια βγάζει.
—Ἐρωτικὴ μυρσίνη, κοπέλαις μου, πουλῶ!

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΔΥΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-2024

Δευτέρα 30 Απριλίου 2019

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σήμερα ανακοινώνουμε το   πρόγραμμά μας για την Παιδεία παρουσιάζοντας τις άμεσες ενέργειες που χρειάζονται αλλά και τους στόχους για τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την εκπαίδευση των παιδιών.

Ταυτόχρονα σκοπεύουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες των σχολείων, στο σύνολό τους, στο Δήμο Ερμιονίδας (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια εκπαίδευση).

Δυνατή Ερμιονίδα :"Γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται!!"

Φίλες και φίλοι
Αυτές τις Άγιες Ημέρες, εμείς στη Δυνατή Ερμιονίδα σεβόμενοι το πνεύμα των ημερών, δεν κάναμε καμία πολιτική δημοσίευση. Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
Συνεχίζουμε λοιπόν την ενημέρωση των δημοτών, δημοσιεύοντας τη συνέχεια όσων είχε ανακοινώσει για τις Τοπικές Κοινότητες Θερμησίας και Ηλιοκάστρου, ως πρόγραμμα στην προεκλογ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


Σε συνέχεια της πρώτης ανακοίνωσης του τοπικού μας συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ» όπου ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 6 υποψήφιοι , είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και τα 2 τελευταία μέλη του συνδυασμού μας.
Πρόκειται για τις κυρίες (αλφαβητικά) :
1.     Βόλη Πανωραία του Ιωάννη

2.     Παπαναστασίου Μαρία του Κωνσταντίνου

Με αυτές τις δύο τελευταίες υποψηφιότητες , ο συνδυασμός μας «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ» , συμπληρώνει το μέγιστο δυνατό εκ του νόμου αριθμό υποψηφίων (8) και οδεύει ολοταχώς για τις εκλογές της 26ης Μαΐου , στοχεύοντας στο θετικό αυτό αποτέλεσμα που θα επιφέρει την αλλαγή και την πρόοδο για το χωριό μας

Πρωτομαγιάτικο γλέντι από την Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα για το ΕΤΗΣΙΟ γλέντι της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης δηλαδή για το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς & σας υποσχόμαστε πως θα είναι η πιο διασκεδαστική & χορευτική πνοή της άνοιξης στην ταβέρνα "Πολίτης" στην Ερμιόνη !!!

Μαζί μας οι μουσικοί :
~Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί-τραγούδι)
~Θοδωρής Τασούλας (κλαρίνο)
~Μαριάνθη Λιουδάκη (τραγούδι)
~Θοδωρής Γιαννόπουλος (λαούτο)
~Γιάννης Γευγελής (κρουστά)
Θα είναι τιμή μας να γλεντήσουμε παρέα το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς 2019 !!!
Τηλ. κρατήσεων : 6978826680 & 6932244659
Είσοδος: 7€
Σας περιμένουμε !!! #Πρωτομαγιά2019 #χοερ