Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008

Μέλη της  κριτικής επιτροπής του 2008

Δελτίο τύπου
Διοργανώθηκε στην Ερμιόνη από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα διαγωνισμός και έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας με τον τίτλο
 « Ένα κλίκ στον τόπο μου...» που έλαβε χώρα στα Μαντράκια , στο λιμάνι και στο εσωτερικό της πόλης μας. Σκοπός της έκθεσης ήταν να προβάλει την διαφορετική ματιά του καθενός στον τόπο του.
Μια έκθεση λιτή , χωρίς θορύβους, με προσωπική εργασία κέφι και ευαισθησία.
Στην έκθεση συμμετείχαν με ιδιαιτέρα αξιόλογες φωτογραφίες οι:
Ελένη Χρυσογέλου, Κατερίνα Παπαμιχαήλ - Ρήγα, Μαρίκα Κανέλλη – Τουτουντζή, Αγγελική Παπαθανασίου, Angela, Francoise &Claud Demogeot , Ρίνα Λουμουσιώτη, Βιβή Σκούρτη, Κων/νος Χατζηγεωργίου, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Χρήστος Γενούζος, Χρήστος Ψωμιάδης, Κων/νος Κόντος.

Στο κάλεσμά μας για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής με προθυμία ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε οι: κ. Λίνος Μπενάκης γνώστης και λάτρης της τέχνης της φωτογραφίας, κ. Ανθούλα Λαζαρίδου-Δουρούκου, η λαική ζωγράφος μας, κ. Στέφος Αλεξανδρίδης, κλέφτης των στιγμών της ζωής των παιδικών μας χρόνων και οι επαγγελματίες φωτογράφοι Απόλλων Γλύκας και Αντώνης Φοίβας.

Η επιτροπή αποφάσισε να δώσει τα βραβεία ως εξής:

1ο Βραβείο στον Κων/νο Χατζηγεωργίου (Πριν την καταιγίδα)

2ο Βραβείο στον Χρήστο Γενούζο ( Το φυσικό και τ ανθρώπινο )

Βραβείο καλλιτεχνικής φωτογραφίας στον Χρήστο Ψωμιάδη .

Την έκθεσή μας τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας ντόπιοι και παραθεριστές , Έλληνες και ξένοι που συμμετείχαν με την ψήφο τους .

Ξεχωριστή τιμή αποτελεί για μας , η παρουσία της Προέδρου της βουλής των Ελλήνων κας Άννας Ψαρούδα Μπενάκη, του Δήμαρχου Κρανιδίου κ. Δημήτρη Σφυρή, των Δημοτικών Σύμβουλων Κώστα Λαζάρου και Ανδρέα Κρητικού, αλλά και οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που μοιράστηκαν μαζί μας θύμησες και συγκίνηση παλιών καιρών.Πρώτο βραβείο 2008
Κων.Χατζηγεωργίου


Χρήστος Ψωμιάδης βραβείο καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Στιγμές απο την έκθεση Πήγαμε και στην Παναγία..