Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:Το εκλογικό τοπίο ξεκαθάρισε, με διαφορά!!


Οι πολίτες του Δήμου Ερμιονίδας με την μαζική τους προσέλευση, έδειξαν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Ο λαός αποφάσισε! Ανοιχτά και ξεκάθαρα, έδειξε πως εμπιστεύεται για Δήμαρχο Ερμιονίδας μόνον τον Γιάννη Γεωργόπουλο. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνουν ξεκάθαρα την λαϊκή ετυμηγορία. Γιατί, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, “φωνή λαού, οργή θεού”. Αύριο πηγαίνοντας στην κάλπη, καλούμαστε

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ " “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"

“Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"

   Με νεότερη του ανακοίνωση του ο κ. Λάμπρου, προφανώς έχοντας αντιληφθεί το μέγεθος της αμετροεπούς και αναίσχυντης προσπάθειάς του να χειραγωγήσει τους δημότες του τόπου, επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Προς τούτο, προβαίνει και σε στατιστικές επισημάνσεις του ποδαριού, μήπως και θολώσει με λεκτικά τρικάκια την αλήθεια που χαρακτηρίζει την αρχική του τοποθέτηση, στην οποία προτείνει να κάνουμε ότι και εκείνος: γονυκλισία στον κ. Ι. Γεωργόπουλο!
Μάταιος κόπος!

   Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την απελπισία του, μιας και (με την δική του λογική) το 75,2% της Ερμιονίδας τον έστειλε σπίτι του από την πρώτη Κυριακή. 

   Του ευχόμαστε ολόψυχα “μπουόνα φορτούνα” στα νέα του καθήκοντα ως μπάτλερ των επικεφαλής της αυριανής αντιπολίτευσης, θεωρώντας δεδομένη την επιτυχή του ενσάρκωση του παμπόνηρου Τρουφαλντίνο, του ήρωα της κωμωδίας του Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» που ξεκίνησε από εχθές.

#ΔημοτικήΣυνεργασίαΕρμιονίδας
#συνεχίζουμεδυναμικά
#συνεχίζουμεόλοιμαζί

Ομάδα επικοινωνίας ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ

Δημοκρατία κέκληται

Η τηλεόραση της Βουλής παρουσίασε το εξαιρετικής ποιότητας ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Δημοκρατία κέκληται».
Για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης 1827 στην Ερμιόνη η τηλεόραση της Βουλής επισκέφτηκε την Ερμιόνη και την ιστορική αίθουσα – Βουλευτικό (οικία Οικονόμου).
Τα ιστορικά γεγονότα τα σχετικά με την Εθνοσυνέλευση στην Ερμιόνη, τα οποία καταγράφονται στο ντοκιμαντέρ, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο από το 22ο έως το 32ο λεπτό, κάνοντας κλικ εδώ.

Καλό μήνα!

«Αρχές του θεριστή του δρεπανιού μας η γιορτή».
 Πίνακας της κας Ανθούλας Λαζαρίδου- Δουρούκου απο τη συλλογή "Οι μήνες".

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ν.ΠΑΠΠΑ

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Η εμπιστοσύνη σας αυτή, όπως εκφράστηκε με τις 1166 ψήφους, με δεσμεύει να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Νίκος Π. Παππάς
Δάσκαλος

Τάσος Λάμπρου: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2014, εγώ ως επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, με δελτίο τύπου ζήτησα από τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν να ψηφίσουν κατά συνείδηση,  διότι τότε δεν είχε ασκήσει κανένας από τους δύο υποψηφίους (Γεωργόπουλος και Σφυρής)  τον ρόλο του Δημάρχου στον Καλλικρατικό Δήμο Ερμιονίδας, οπότε δεν ήταν δυνατόν να έχω άποψη και να κρίνω την θητεία του.
Σήμερα όμως έχω πλήρη άποψη.
Είναι δυνατόν να καταγγέλλω συνεχώς επί πέντε χρόνια όλα τα περίεργα και σκοτεινά πεπραγμένα της θητείας του κ. Σφυρή, όπως η κακοδιοίκηση, οι ατασθαλίες, τα χαράτσια και οι παράνομες απευθείας αναθέσεις της ΔΕΥΑΕΡ, να έχω καταγγείλει τη κακοδιοίκηση του Δήμου από μια κλειστή ομάδα ανθρώπων, να έχω καταγγείλει τις μεγάλες ζημιογόνες για τον Δήμο απευθείας αναθέσεις κατά την προεκλογική περίοδο κ.λ.π. και να πάω να πω στον κόσμο που με εμπιστεύθηκ,ε να ψηφίσει κατά συνείδηση, χωρίς να αξιολογήσει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, όπου το 69,3% των ψηφοφόρων της Ερμιονίδας αποδοκίμασε τις πρακτικές και την διοίκηση της παρούσας Δημοτικής Αρχής;
Θα πήγαινα κόντρα στις αρχές μου!!!
Τουλάχιστον τον κ. Γεωργόπουλο δεν τον έχουμε δει ακόμα για να τον κρίνουμε. Τον κ. Σφυρή τον είδαμε, γνωρίσαμε από πρώτο χέρι τα έργα και τις ημέρες του στον Δήμο Ερμιονίδας και τα αποδοκιμάσαμε όλη την διάρκεια της πενταετίας αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο, ζητώντας αλλαγή σελίδας για τον τόπο μας.

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ " ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Ο Δημαγωγός & Χειραγωγός της ΨΗΦΟΥ των Δημοτών!"

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Ο Δημαγωγός & Χειραγωγός της ΨΗΦΟΥ των Δημοτών!
   Ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ” ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ με την απαράδεκτη και προκλητική, χθεσινή του δήλωση στο διαδίκτυο με τίτλο “Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ” προσπαθεί ευθέως εκ των προτέρων να ρυθμίσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ας Ιουνίου 2019 για ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, καταλύοντας έτσι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των Δημοτών της Ερμιονίδας. 

Δυνατή Ερμιονίδα: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΑπέμειναν μόλις δύο ημέρες πριν τη μεγάλη στιγμή που η Ερμιονίδα θα ψηφίσει ξανά και θα αλλάξει σελίδα αφήνοντας πίσω της τη μαύρη πενταετία 2014 – 2019.
Ήδη από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου η εκλογική μάχη σταδιακά κορυφώθηκε.
Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, τόσο πολιτικά παπαγαλάκια, όσο και αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, εκκίνησαν να εξαργυρώνουν τις πολιτικές τους επιταγές.
Εκκίνησαν ένα μηχανισμό λάσπης, αδυνατώντας να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, που έδωσε στη Δυνατή Ερμιονίδα, σαφές και ξεκάθαρο προβάδισμα με ποσοστό 39% και τους αποδοκίμασε πανηγυρικά. 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Τάσος Λάμπρου: Η θέση μας για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών


Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Και πάλι θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας δώσατε την δυνατότητα με το ποσοστό 25% και με τους 7 νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ασκήσουμε τον θεσμικό μας ρόλο που προβλέπεται από το νέο νόμο πρόγραμμα Κλεισθένης.
Ο θεσμικός μας ρόλος σχετίζεται με τη στήριξη, τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε επίπεδο διοίκησης του Δήμου, που πρέπει να δώσουμε στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει μετά τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, καθώς επίσης και με τον θεσμικό ρόλο του ελέγχου στα πλαίσια των καθηκόντων μας, εφόσον δεν υπάρχει η απόλυτη πλειοψηφία από καμία παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Καλούμε τα μέλη και τους υποστηρικτές της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, πριν την τελική τους απόφαση για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών να λάβουν υπόψη τα εξής δεδομένα:
1.     Κάθε δημότισσα και κάθε δημότης έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο Δήμαρχο του Δήμου Ερμιονίδας με τα δικά του κριτήρια, όπως τα επιβάλλει η συνείδησή του. Άρα θα αποφασίσει ελεύθερα και θα εκφράσει με την ψήφο του την επιλογή του.

Τα μπαλέτα Μπολσόι στο Διεθνές Φεστιβάλ Treasure of Hellas (στην Ερμιόνη οι προκριματικοί αγώνες)

Θησαυρός της Ελλάδας, Treasure of Hellas τιτλοφορείται το Διεθνές Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμιόνη στις 7 και στις 8 Ιουνίου.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει την παγκοσμίου φήμης και κύρους Ακαδημία Τεχνών και Εκπαιδευτικών Καινοτομιών της Μόσχας, των μπαλέτων Μπολσόι.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων από διάφορες χώρες είναι ήδη πολύ μεγάλος, με συνέπεια τη σημαντική προβολή και διαφήμιση της περιοχής, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Το άμεσο όφελος για την τοπική κοινωνία είναι η οικονομική ρευστότητα, ενώ το έμμεσο φαίνεται μακροπρόθεσμα, καθώς όλο και περισσότεροι επισκέπτες γνωρίζουν τον τόπο και τις σπάνιες ομορφιές του και επιδιώκουν να τον επισκεφτούν ξανά.

Παράλληλα, μέσα από το ιδιαίτερο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, προάγεται τόσο ο τοπικός πολιτισμός, όσο και ο πολιτισμός της Πελοποννήσου γενικότερα, ενώ προβάλλονται οι καλλιτέχνες του τόπου προάγονται σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ ανθρώπων και λαών.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν ο Δήμος Ερμιονίδας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με Ρωσικούς τουριστικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ argolikeseidhseis 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Ερμιόνη θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες που θα μπορούν να τους παρακολουθήσουν οι γονείς μόνο των παιδιών που συμμετέχουν. 
Πρ.Ε.Π.Ερμιόνης

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η βιομηχανική κληρονομιά της Αργολίδας μέσα από τα μάτια των μαθητών (Vid)

Η ομάδα Περιβαλλοντικού Προγράμματος του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου ασχολήθηκε με τα Βιομηχανικά κτίρια που άλλαξαν χρήση, επειδή σταμάτησαν να παράγουν βιομηχανικά προϊόντα και έγιναν Μουσεία και Πολυχώροι πολιτισμού ή εγκαταλείφθηκαν και μαράζωσαν.Στο βίντεο που ετοίμασε παρουσιάζει το εργοστάσιο Πελαργός στη Νέα Κίο, ένα παλιό εργοστάσιο που παραμένει αναξιοποίητο, το Εργοστάσιο Τσαλαπάτα στο Βόλο, τον Αλευρόμυλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, το Φουγάρο στο Ναύπλιο και το εργοστάσιο Φωταερίου στο Γκάζι.Υπεύθυνες καθηγήτριες ήταν οι κ.Παπαδοθωμάκου, κ.Καμβύση, κ.Φιλίνη, κ.Καρακώστα.
Δημιουργία βίντεο: κ.Παπαδοθωμάκου, κ.Καμβύση.
Επίσης τον σιδηροδρομικό σταθμό και το τραινάκι του Πηλίου, καθώς και αυτά αποτελούν μνημεία βιομηχανικής κληρονομιάς, γιατί μετέφεραν προϊόντα και άρα συνδέονται με τα εργοστάσια παραγωγής.Οι ξεναγοί, ένας ηθοποιός και ο σχεδιαστής μόδας κ. Τσεκλένης, παρουσιάζουν κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της βιομηχανικής ιστορίας του τόπου όπως το Εργατικό κίνημα, η αποβιομηχάνιση, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ανεργία.

Το πρόγραμμα ομιλιών της Δυνατής Ερμιονίδας


ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ "Προγραμματισμένες ομιλίες του Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή'

Προγραμματισμένες ομιλίες του Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή
Ο Δήμαρχος των αποτελεσμάτων Δημήτρης Σφυρής, θα απευθυνθεί στους Δημότες Ερμιονίδας σε δύο εκδηλώσεις:
Την Πέμπτη 30/05/2019 στις 20:30 στην Ερμιόνη (σταθμός Ταξί)
Την Παρασκευή 31/05/2019 στις 20:30 στο Κρανίδι (άνω πλατεία)
Οι Δημότες θα ακούσουν και θα δουν τον Δήμαρχο της Ερμιονίδας να μοιράζεται μαζί τους αλήθειες για:
📌 τα έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν, 
📌 αυτά τα οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, 
📌 εκείνα τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί,
📌 το ποιος οδηγεί τον τόπο στην πρόοδο, τόσο μέσω

ΦΟΥΓΑΡΟ Πρόσκληση | Στέλλα Καπεζάνου "just a few drops of pink Coppertone"

ΝΑΥΠΛΙΟ


Στέλλα Καπεζάνου | just a few drops of pink Coppertone


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, το ΦΟΥΓΑΡΟ εγκαινιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο “just a few drops of pink Coppertone”, η οποία θα διαρκέσει έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019.
Η Στέλλα Καπεζάνου, με καταγωγή από το Ναύπλιο, έχει διακριθεί πολλές φορές για τη ζωγραφική της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα από ολόκληρη τη διαδρομή της ζωγράφου καθώς και ένα τρίπτυχο που δημιουργήθηκε ειδικά για την έκθεση στο ΦΟΥΓΑΡΟ.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ "Περί εκλογικών αποτελεσμάτων"

Περί εκλογικών αποτελεσμάτων

Η πρώτη εκλογική μάχη ολοκληρώθηκε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους εκείνους τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσέφεραν, όλο αυτό το διάστημα, την ενέργεια τους, τον πολύτιμο χρόνο τους και πολλή δουλειά, ώστε να παραμείνει η παράταξη μας ο βασικός εκφραστής του οράματος για μια σταθερά αναπτυσσόμενη Ερμιονίδα.

   Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεχτήκαμε λάσπη, είδαμε την αλήθεια να παραποιείται, την πραγματικότητα να διαστρεβλώνεται και κάποια όρια να κάμπτονται. Προτιμήσαμε τον απευθείας διάλογο με τον πολίτη καθώς οι δράσεις μας αποσκοπούν στο δικό του όφελος, χωρίς να επιτρέψουμε να μας παρασύρουν σε λασπομαχίες που θυμίζουν άλλες εποχές. Παρουσιάσαμε την ολοκληρωμένη πρόταση μας, η οποία βασίζεται σε κεκτημένα, σε αποτελέσματα, σε δρομολογημένα έργα, σε επιβεβαιωμένες δράσεις και όχι σε ευχολόγια και πρόχειρες αντιγραφές. Εκτιμούμε την βούληση του κόσμου, αφουγκραζόμαστε τον δημότη και δηλώνουμε έτοιμοι, πιο δυνατοί ακόμα πιο δεσμευμένοι για την τελική ανάδειξη της ερχόμενης Κυριακής.  

   Η Ερμιονίδα έως τώρα, ξέρει ποιος είναι ο Δήμαρχος της, γνωρίζει ότι είναι ο Δημήτρης Σφυρής και θα συνεχίσει να το γνωρίζει κάθε στιγμή ανανεώνοντας τη θητεία του. Δήμαρχος χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς σκιές, ελεύθερος από παρασκηνιακές και υπόγειες "σκηνοθετικές" αντιλήψεις τρίτων.   

   Θέλουμε να συγχαρούμε τους συνδυασμούς που αγωνίστηκαν πολιτισμένα με αξιοπρέπεια και κοσμιότητα.  

   Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους δημότες που αναγνώρισαν το έργο μας, είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή τους και την τιμή που μας απέδωσαν με τη θετική τους ψήφο. Τιμώντας ΟΛΟΥΣ τους δημότες του τόπου μας, κρατάμε τον πήχη ψηλά, αγωνιζόμαστε σταθερά, συνεχίζουμε δυναμικά.

Ομάδα επικοινωνίας ΔΗΣΥΕΡ

#ΔημοτικήΣυνεργασίαΕρμιονίδας
#συνεχίζουμεδυναμικά

Τάσος Λάμπρου : Ευχαριστήρια Επιστολή


Ευχαριστήρια Επιστολή

28/5/2019

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 25% του εκλογικού σώματος του Δήμου Ερμιονίδας που μας στήριξε με την ψήφο του, αύξησε κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες την εκλογική μας επιρροή και μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε 7 νεοεκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο του εκλογικού σώματος που άκουσε τις προγραμματικές μας θέσεις και αποδέχτηκε ότι είχαμε αντικειμενικά ένα πολύ καλό και ποιοτικό ψηφοδέλτιο.
Δίνουμε σε όλους την υπόσχεση ότι θα ανταποκριθούμε στο διπλό θεσμικό μας ρόλο, που σχετίζεται με τη στήριξη, τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε επίπεδο διοίκησης του Δήμου, που πρέπει να δώσουμε στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει μετά τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, καθώς επίσης και με τον θεσμικό ρόλο του ελέγχου στα πλαίσια των καθηκόντων μας, εφόσον δεν υπάρχει η απόλυτη πλειοψηφία από καμία παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Η δημοτική μας παράταξη Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας, πραγματοποίησε έναν καθαρό και έντιμο πολιτικό αγώνα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις και χωρίς να υπηρετεί κανένα οικονομικό συμφέρον.
Είμαστε αδιαπραγμάτευτοι με τις βασικές αρχές της παράταξής μας, δηλαδή την αρχή της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της συλλογικής διακυβέρνησης και την αρχή της υπηρεσίας της καθημερινότητας του Δημότη και δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι αυτές θα υπηρετήσουμε στη νέα δημοτική περίοδο.
Πετύχαμε τον στόχο της αύξησης της εκλογικής επιρροής, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την πλειοψηφία των δημοτών, με στόχο ένα νέο ύφος και ήθος δημοτικής διακυβέρνησης.

Για την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
Ο Επικεφαλής
Τάσος Λάμπρου


  

Η Ερμιονίδα θα εχει περιφερειακό σύμβουλο τον Αναστάσιο Γανώση


Συγχαρητήρια Σούλη για την εκλογή σου!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Ευχαριστήρια επιστολήΜέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, η ομάδα του συνδυασμού “ Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων”, ευχαριστεί όλους τους Ερμιονίτες για την προτίμησή τους στα πρόσωπά μας.
Όπως ξεκινήσαμε τον αγώνα μας έτσι θα τον συνεχίσουμε, γιατί το πρόσταγμά μας είναι πρώτα η Ερμιόνη και οι Ερμιονίτες.
Γιατί εμείς λατρεύουμε την Ερμιόνη και σεβόμαστε τον Ερμιονίτικο Λαό.
Δώσαμε έναν τίμιο, καθαρό, αλλά άνισο αγώνα, χωρίς παντρέματα και συναλλαγές.
Η “Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων” θα σταθεί δίπλα σε όλους, όπως πάντα και θα είναι χρήσιμη όποτε και όπου της ζητηθεί.
Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού “ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ” για την όμορφη μάχη και την υπέροχη νίκη τους.
Για την ενημέρωσή σας τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ:                                               1062
Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων:           692
ΛΕΥΚΑ – ΑΚΥΡΑ:                                                 155
Διαφορά Ψηφοδελτίων:                                          370Με Τιμή
Ο Συνδυασμός “Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων”

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Οι σταυροί των υποψηφίων στην Αργολίδα για τις Περιφερειακές Εκλογές των 5 πρώτων συνδυασμών

Δείτε τους σταυρούς που πήραν στην Αργολίδα οι υποψήφιοι των πέντε πρώτων συνδυασμών που συμμετείχαν στις Περιφερειακές εκλογές με τους μέχρι στιγμής καταμετρημένους ψήφους να ανέρχονται στο  98,70%:
Νέα Πελοπόννησος ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6.377
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 2.974
ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.301
ΠΛΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ 2.190
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.186
ΜΠΟΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 2.052
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 2.004
ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 1.908
ΣΙΑΧΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 1.530
ΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.343
ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ 771
ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ 462 Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

Αποτελέσματα εκλογών στην Τοπική Κοινότητα Ερμιόνης

"ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ"
ΓΑΛΙΤΗ ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΙΑ 121
ΓΑΝΩΣΗΣ ΙΩΣΗΦ 658
ΜΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 245
ΜΕΡΤΥΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ 59
ΜΠΑΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ 30
ΝΑΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 157
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 163
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 86
ΦΡΑΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 171
ΧΑΤΖΗ  ΦΑΝΗ 203
1893
«Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων»
ΑΣΛΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 106
ΔΡΟΥΓΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 71
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 82
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 47
ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 115
ΜΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 416
ΜΕΣΙΝΕΖΗ ΑΝΝΑ 81
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 62
ΣΙΩΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 14
ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ 44
ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 107
1145
 ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ:
ΓΑΝΩΣΗΣ ΙΩΣΗΦ 658
ΜΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 416
ΜΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 245
ΧΑΤΖΗ  ΦΑΝΗ 203
ΦΡΑΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 171
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 163
ΝΑΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 157
ΓΑΛΙΤΗ ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΙΑ 121
ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 115
ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 107
ΑΣΛΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 106
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 86
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 82
ΜΕΣΙΝΕΖΗ ΑΝΝΑ 81
ΔΡΟΥΓΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 71
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 62
ΜΕΡΤΥΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ 59
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 47
ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ 44
ΜΠΑΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ 30
ΣΙΩΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 14