Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Λίγο πάνω απ’ τον ουρανόΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Λίγο πάνω από τον ουρανό

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η διαφορά του Διαστήματος από το υπόλοιπο Σύμπαν; Τι σημαίνει ο όρος «Διαστημικός Καιρός»; Γνωρίζετε οτι ο Ήλιος μαζί με το φως του, έχει και μια “απειλητική” πλευρά; Ότι οι γιγαντιαίοι σχηματισμοί που εκτινάσσονται από την επιφάνεια του ταξιδεύουν με ταχύτητα 250 έως και 3000 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο; Επίσης, γιατί στην Αφροδίτη βρέχει βιτριόλι και γιατί ένα ταξίδι στον Άρη είναι επικίνδυνο; Για ποιόν λόγο παρατηρήθηκε κόκκινο Σέλας στην Αθήνα το 2003; Κάνετε και εσείς το λάθος να παρατηρείτε το φεγγάρι όταν έχει πανσέληνο;

Αν έχετε αυτές τις απορίες ή αν μόλις σας γεννήθηκαν, θα σας τις λύσει η «Ομάδα Διαστημικής» του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που αποτελείται από προπτυχιακούς μέχρι μεταδιδακτορικούς φοιτητές, υπό την ηγεσία του Καθηγητή Διαστημικής, Ιωάννη Δαγκλή. Στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχουν νέοι υποσχόμενοι ερευνητές του Διαστήματος, οι οποίοι μάλιστα, μέσω ενός πρωτότυπου προγράμματος που ονομάζεται SafeSpace, φιλοδοξούν να πρωτοπορήσουν διεθνώς στην προστασία τόσο των διαστημικών αποστολών όσο και της επιφάνειας της Γης που κινδυνεύουν από τα εχθρικά σωματίδια του Ηλίου. Προετοιμάστε τις αισθήσεις και το μυαλό σας. Θα σας χρειαστούν.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Σταύρος Κωστόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης Καλιδόνης
Ηχοληψία: Χρήστος Σακελλαρίου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νίκος Γκουρµπάτσης
Post-Production: Γιώργος Αλεφάντης
Επιστηµονική Υπεύθυνη: Τίνα Νάντσου
Παραγωγή: SEE – Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για λογαριασμό της ΕΡΤ Α.Ε.

CrazyCello - Του Βοτανικού ο Μάγκας πέρασε και απο την Ερμιόνη

     

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Σχολεία «ΣΥΓΓΡΟΥ» ή «ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΑ» στον Δήμο Ερμιονίδας

 Σχολεία «ΣΥΓΓΡΟΥ» ή «ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΑ» στον Δήμο Ερμιονίδας

Γιάννης Σπετσιώτης – Τζένη Ντεστάκου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που περιέχονται στο «Τμήμα των Αρχείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας που βρίσκεται κατατεθειμένο στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας Αργολίδας» από τα δεκαέξι σχολεία «Συγγρού» που κατασκευάστηκαν στον Νομό την περίοδο 1898 - 1910, τα τέσσερα ανήκουν στην επαρχία Ερμιονίδας. Πρόκειται για τα διδακτήρια:1

• Διδύμων (Διτάξιο, 1900)
• Διδύμων (Μονοτάξιο, 1901)
• Ερμιόνης (Διτάξιο, 1903)
• Κρανιδίου (Διτάξιο, 1905)

Ειδικότερα στα σχετικά Φ.Ε.Κ. αλλά κυρίως στο έντυπο του «Υπουργείου Εκκλησιαστικών και Δημοσίας Εκπαιδεύσεως- Γραφείον Αρχιτεκτόνων» που περιλαμβάνει τους πίνακες που εμφανίζουν «την δαπάνην των προς ανέγερσιν διδακτηρίων της Δημοτικής Εκπαιδεύσεως 1897-1909» και σύμφωνα με τον νόμο ΒΤΜΘ΄ (2349)/1895 αναφέρονται τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία για τα σχολεία της επαρχίας μας.2

• Δήμος Διδύμων

Διδύμων Αρρένων: Διτάξιο (τύπου Γ΄), χωρητικότητα 102 μαθητές, δαπάνη κατασκευής δεκαοκτώ χιλιάδες εννιακόσιες πενήντα πέντε δραχμές (18.955 δρχ.), ετήσιο ενοίκιο «όπερ θα επλήρωνεν ο Δήμος» διακόσιες πενήντα δραχμές (250 δρχ.), «πληρωτέον ποσόν» γι’ αγορά οικοπέδου εκατόν είκοσι έξι δραχμές και πέντε λεπτά (126,05 δρχ.) Σήμερα στο σχολείο στεγάζεται το Λαογραφικό Κέντρο των Διδύμων.

Διδύμων Θηλέων: Μονοτάξιο (τύπου Δ΄), χωρητικότητα 70 μαθήτριες, δαπάνη κατασκευής δεκαέξι χιλιάδες είκοσι πέντε δραχμές (16.025 δρχ.), ετήσιο ενοίκιο που θα πλήρωνε ο Δήμος τριακόσιες εξήντα δραχμές (360 δρχ.), ενώ η παραχώρηση του οικοπέδου έγινε δωρεάν. Ο μειοδοτικός διαγωνισμός της κατασκευής του διδακτηρίου έγινε σύμφωνα με την υπ΄αρ.4067/18 Οκτωβρίου 1901 Υπουργική απόφαση. Το μονοτάξιο διδακτήριο των Διδύμων, όπως και τα άλλα δύο του Νομού Αργολίδας της παλαιάς Επιδαύρου και του Λυγουριού, κατεδαφίστηκελόγω κακής κατάστασης το 1939 - 1940.

• Δήμος Ερμιόνης

Aπάντηση της ΔΕΥΑΕΡ στον Τάσο Τόκα

 
ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ :ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ "Αναβάθµιση ∆ικτύου Ύδρευσης Ερµιόνης "

Αγαπητέ κ. Τσεγκή,

Σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της επόμενης συνεδρίασης του ΔΣ της  ΔΕΥΑΕΡ, που θα γίνει την  προσεχή Τετάρτη 16/09/2020 διά περιφοράς ( αν και τα θέματα είναι σημαντικά και η «δια ζώσης» συνεδρίαση κρίνεται απαραίτητη) , θα συζητηθεί η έγκριση της Τεχνικής Έκθεσης Νο 24 για την ανάγκη να δοθεί σε ιδιώτη μελετητή το έργο «Μελέτη Αναβάθμισης Δικτύου Ύδρευσης Ερμιόνης».

 

Βάσει της Τεχνικής Έκθεσης  ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 15.027,00 € ( με τον ΦΠΑ).

Το θέμα όπως γνωρίζετε είναι παλιό και είναι γνωστό πως το δίκτυο ύδρευσης της   Κοινότητας Ερμιόνης είναι προβληματικό λόγω της παλαιότητας αλλά και της κατασκευής του και είναι απαραίτητη η αναβάθμισή του.

Όμως  υπάρχουν παλαιότερες αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ με τις οποίες ανατέθηκε σε ιδιώτη μελετητή το ίδιο έργο για την εκπόνηση μελέτης, καθώς και η παραλαβή αυτής της μελέτης.

Συγκεκριμένα :

1) Με την Απόφαση  με Αριθμό  133 / 2013,  την 2η Σεπτεμβρίου 2013,  το  τότε ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ με Πρόεδρο την κ. Αγγελική Αλεβίζου  αποφασίζει ομόφωνα  την ανάθεση για την εκπόνηση της μελέτης για την αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης Ερμιόνης, στο μελετητικό γραφείο της κας ΛΗΔΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ με αμοιβή 12.500 € πλέον Φ.Π.Α. 23% 2.875 €, σύνολο 15.375 €.

Ο Ronaldo και η παρέα του στη γειτονιά των Μύλων

πως ήταν η περιοχή μας πριν εκατομμύρια χρόνιαΧρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνει ή γη όπως την ξέρουμε.

Οι ήπειροι που ήταν ενωμένοι αρχικά  άρχισαν  να απομακρύνονται.

Μια εφαρμογή μπορεί να μας ταξιδέψει πριν απο 750 εκατομμύρια χρόνια και αφού επιλέξουμε τον τόπο να δούμε πως ήταν η περιοχή μας τότε.

Στη φωτογραφία η Ερμιόνη πριν 450 εκατομμύρια χρόνια..


ΕΔΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

.

 


Έλλη Βασιλάκη

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση – Εθελοντικές Ομάδες Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 10.09.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Φίλες και φίλοι εθελοντές,

Αγαπητοί πολίτες του Δήμου μας,

     Τις  τελευταίες μέρες γίναμε όλοι μας δέκτες διαφόρων ανυπόστατων μηνυμάτων σχετικά με την λειτουργία των εθελοντικών ομάδων, τον τρόπο λειτουργίας τους, και «τους σκοπούς που έχει» η Δημοτική Αρχή.

     Γράφτηκαν και ακούστηκαν αρκετές αβάσιμες σκέψεις, και για τον λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή τοποθετείται μέσω αυτής της ανακοίνωσης. Τα καπελώματα και η πλειοψηφική υπεροχή στις εθελοντικές μας ομάδες ούτε υφίστανται, ούτε επιδιώκονται και ούτε αποτελούν σκοπό και στόχο μας. Αντίθετα, επειδή εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε το εθελοντικό κίνημα, να του δώσουμε κίνητρα ώστε να ασχοληθεί με περισσότερο ζήλο και τέλος να υποστηρίξουμε πολύπλευρα το έργο τους, πήραμε την απόφαση για την σύσταση επιτροπών λειτουργίας.

     Οι επιτροπές λειτουργίας, για τις οποίες υπάρχει σχετική πρόβλεψη σύστασης, τόσο στο ΦΕΚ ίδρυσης του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, όσο και στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του, ήρθαν για να βοηθήσουν στο έργο των εθελοντών και να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν. Οι επιτροπές λειτουργίας προστατεύουν τις εθελοντικές ομάδες, παρέχοντας ταυτόχρονα κλίμα ασφάλειας στους εθελοντές και στο έργο που προσφέρουν.

     Κλείνοντας ξεκαθαρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στις θέσεις της, στις δεσμεύσεις και τα πιστεύω της. Στηρίζουμε τον εθελοντισμό στον Δήμο μας με όλες μας τις δυνάμεις, μένουμε δίπλα στους εθελοντές μας στηρίζοντας με κάθε τρόπο το ξεχωριστό έργο που προσφέρουν.

     Τα αποτελέσματα της κίνησής μας αυτής θα είναι ορατά σε όλους σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι «κακόβουλοι καλοθελητές» θα λάβουν ως απάντηση την πρόοδο και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των εθελοντικών μας ομάδων.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος


Ψεκασμοί για την απολύμανση του γηπέδου και των κτηρίων όπου στεγάζεται η ομάδα Κορωνίδα Κοιλάδας
Κρανίδι, 09.09.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     

     Η καθημερινότητα και τα θέματά της απαιτούν τις περισσότερες φορές άμεσες λύσεις και άριστους χειρισμούς.

     Έπειτα, λοιπόν, από τις εξελίξεις και τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ποδοσφαιρική ομάδα Κορωνίδα Κοιλάδας φροντίσαμε να γίνουν άμεσα οι κατάλληλοι ψεκασμοί για την απολύμανση του γηπέδου και των κτηρίων όπου στεγάζεται η ομάδα.

     Όσο δύσκολες κι αν είναι οι καταστάσεις και οι ημέρες που διανύουμε, θα παραμείνουμε στις επάλξεις και θα είμαστε δίπλα στους πολίτες για να τις αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

     Παρακαλώ να τηρούμε όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η πολιτεία με σεβασμό στον εαυτό μας και τον συμπολίτη μας. Ακόμα, είναι αναγκαίο για την ηρεμία της τοπικής μας κοινωνίας να αποφεύγουμε την μεταφορά μη έγκυρων πληροφοριών και να  επικεντρωνόμαστε μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις.   

 

Ο Δήμαρχος

 

Γιάννης Γεωργόπουλος

Melody

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΔΥΠΕΡ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Κ.Δ.Α.Π.


Τετάρτη  9 Σεπτεμβρίου  2020

ΠΡΟΣ

κ. Δαμιανό Κουτούβαλη

Πρόεδρο του Ν.Π.Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας

Κοινοποίηση:

κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη

Δήμαρχο Ερμιονίδας

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π.

Αγαπητέ  Πρόεδρε,

Μετά από τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες για θέματα του Νομικού Προσώπου του οποίου προΐσταστε, επικοινωνώ εκ νέου μαζί σας, εγγράφως αυτή την φορά, για το θέμα της λειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και θα επανέλθω αργότερα για το θέμα της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και έως την 31η Ιουλίου του 2021, ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»   του Ε.Σ.Π.Α. προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, μέσω της   πρόσκλησης  του δικαιούχου που είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την Κορωνίδα Κοιλάδας

7-9-2020

Η Κορωνίδα Κοιλάδας με μεγαλο αίσθημα ευθυνης νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει με την παρούσα ανακοίνωση , πως βρέθηκαν δυο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού (covid-19) στο δυναμικό της ομαδας μας. Τα κρούσματα βρίσκονται ήδη σε καραντίνα στην οικεία τους σε Αθήνα και Κοιλάδα αντίστοιχα.
Αναμένουμε οδηγίες απ τον ΕΟΔΥ , κλιμάκιο του οποίου θα είναι ξανά στην Κοιλάδα πιθανόν αύριο το πρωί για να πραγματοποιήσει τεστ σε όλα τα μέλη της ομαδας μας (παικτες , προπονητες , παραγοντες) κι όχι μόνο , στα πλαίσια της ευρύτερης ιχνηλάτησης που ορίζουν τα πρωτόκολλα.
Συνιστούμε ψυχραιμία κι όλα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με οδηγίες των ειδικών.
Θα κρατάμε ενήμερους ολους τους ενδιαφερομενους , στα πλαίσια που μας επιτρέπεται , για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Υ.Γ. Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και γρήγορα πάλι κοντά μας υγιείς.
Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας


https://www.facebook.com/koronisfc/posts/2393285770976316

Έργα στις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας από έσοδα Α.Π.Ε.

Κρανίδι, 08.09.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου χθες Δευτέρα 07.09.2020 υπογράφηκε η Σύμβαση (Συμβαση έργου Δίδυμα) Κατασκευής του Έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές Δημοτικών Κτηρίων και Αναπλάσεις στην Κοινότητα Διδύμων» προϋπολογισμού 65.077,39 €. Ανάδοχος του ανωτέρω έργου είναι ο εργολήπτης δημοσίων έργων Αναστάσιος Βλαχόπουλος.

Βασική δέσμευση της παράταξής μας υπήρξε η απόδοση των χρημάτων που εισπράττονται από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) προς τις Κοινότητες. Το παραπάνω έργο συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας, ευπρεπισμού και στην καλή εμφάνιση της Κοινότητας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρώτη σύμβαση, έχουν ήδη υπογραφεί όλες οι συμβάσεις για κατασκευή έργων στις υπόλοιπες Κοινότητες που δικαιούνται χρήματα από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Συνεχίζουμε τις συντηρήσεις, επισκευές και αναπλάσεις και βελτιώνουμε την εικόνα των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Γραφείο Δημάρχου

Τάσος Γ. Λάμπρου: Να δραστηριοποιούνται ελεύθερα οι εθελοντικές ομάδες και να μην υπάρχει υπόνοια καθοδήγησης και απόλυτου ελέγχου.


Κρανίδι 08/09/2020

 

ΠΡΟΣ 

Γραφείο Δημάρχου 

κ. Γ. Γεωργόπουλου

 

Κοινοποίηση 

Πρόεδρο και Μέλη του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ

Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού

 

ΘΕΜΑ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ – ΤΗΡΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

 

Κύριε Δήμαρχε 

Όπως σας έχω επισημάνει τόσο σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου όσο και προσωπικά , θα στηρίξουμε με την ψήφο μας , με την βούλησή μας , με τις θέσεις μας κρίσιμες επιλογές και δράσεις της σημερινής δημοτικής αρχής προς όφελος των δημοτών μας. Φυσικά υπάρχουν σημεία συμφωνίας τα οποία και στηρίζουμε όμως υπάρχουν και σημεία διαφωνίας που θα τα γνωστοποιήσουμε τόσο σε εσάς όσο και στους δημότες μας. 

Σήμερα ζητώ την παρέμβαση σας στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού για να αναβληθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης που σχετίζονται με σύσταση πενταμελών επιτροπών για την λειτουργία των πολιτιστικών δομών και των εθελοντικών ομάδων του. Το ΔΣ του ΝΠΔΔ μπορεί να μην γνώριζε ή να μην έχει την ανάλογη διοικητική εμπειρία ή να ήθελε τον πλήρη έλεγχο των δράσεων των εθελοντικών ομάδων γι’ αυτό η πρόταση του στη σημερινή συνεδρίαση αντιβαίνει την πάγια θέση όλων των δημοτικών παρατάξεων όπως αυτή έχει παρουσιαστεί την προηγούμενη δημοτική περίοδο στο δημοτικό συμβούλιο , την οποία και εσείς είχατε υποστηρίξει 

·      Ελεύθερη δράση των εθελοντικών ομάδων που προσφέρουν στην πολιτιστική δράση και στην κοινωνική αλληλεγγύη

·      Ένας αιρετός που θα έχει ρόλο συντονιστή επί των δράσεων αυτών 

·      Όχι σε πολυάριθμες επιτροπές που στόχο έχουν την πλειοψηφική καθοδήγηση και έλεγχο αυτών των ομάδων

·      Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης με  τον ανάλογο απολογισμό.

Πρόσκληση – εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στέγαση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης – ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (2η φορά)Περισσότερα:  7959 Πρόσκληση - εκδήλωση ενδιαφέροντος Επανάληψη 2η φορά

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

καμία ανοχή

 


σε μια επικίνδυνη τηλεόραση
που εκτός απο την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, προβάλει
κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα.

πόσα φεγγάρια

 


            έχουν κοιτάξει μαζί..


Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Ερμιονικού Συνδέσμου ευχαριστεί τον κ.Αραπάκη Γιάννη γιά την προσφορά της Ροδιάς που έκανε στο Μουσείο Παιχνιδιών, ώστε να βρει τη θέση της η Ροδούλα     {η maskot  της  εορτής  ροδιού της Ερμιόνης}.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Γιάννης Γεωργόπουλος Η… “ανακάλυψη” δηλώσεων και οι ψευδείς αναφορές ΔΕΝ είναι πολιτική κριτική.

 


H EΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΙΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -του Δημάρχου Ερμιονίδας - κατά του διαχειριστή του blog Σταμάτη Δαμαλιτη

Γιάννης Γεωργόπουλος

Η… “ανακάλυψη” δηλώσεων και οι ψευδείς αναφορές ΔΕΝ είναι πολιτική κριτική.
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Με αφορμή κάποια σχόλια περί δήθεν “φίμωσης”, δήθεν “λογοκρισίας”, δήθεν “στοχοποίησης” εκ μέρους μου, εις βάρος του κ. Σταμάτη Δαμαλίτη, διαχειριστή του ιστολογίου “Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει” και με αφορμή κάποιες αναφορές περί της ελευθερίας του ηλεκτρονικού τύπου, έχω να δηλώσω τα εξής :
Ουδέποτε, σε δημόσια τοποθέτησή μου, ανέφερα ότι εγώ “έλυσα τα χέρια” του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Τσαμαδού όσον αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων.
Ουδέποτε, σε δημόσια τοποθέτησή μου, ανέφερα ότι τώρα αποδίδει αποτελεσματικά στα καθήκοντα του ενώ στην προηγούμενη θητεία του, όχι.
Αυτό είναι μέρος ενός δημοσιεύματος που έγινε στο ιστολόγιο “Εικονοσκόπιο” και ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΉ ΜΟΥ.
Άρα, το να γράφεται στο διαδίκτυο ότι το ανωτέρω απόσπασμα, αποτελεί” σαφέστατη αιχμή” δική μου και μέρος της δήλωσής μου(!) είναι ψευδές, συκοφαντικό κ δυσφημιστικό γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Αυτός είναι και ο λόγος που προέβην στην κοινοποίηση της εξώδικης διαμαρτυρίας μου προς το διαχειριστή του ιστολογίου” Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει” κ. Σταμάτη Δαμαλίτη.
Η… “ανακάλυψη” δηλώσεων και οι ψευδείς αναφορές δεν είναι πολιτική κριτική.