Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Α. ΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".


Αγαπητές συνδημότισσες Αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών, τον υποψήφιο σύμβουλο :
 
76. Ιωσήφ Γανώση του Αναστασίου - Ερμιόνη
(Επαγγελματίας - Εστιάτωρ )ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Α. ΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".


ΙΩΣΗΦ Α. ΓΑΝΩΣΗΣ
Γιατί θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος
στις εκλογές του Δήμου Ερμιονίδας
με την παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»
του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου
Ερμιονίτες - Ερμιονίτισσες,
Πατριώτες & Πατριώτισσες του Δήμου Ερμιονίδας,
Αποφάσισα να αποδεχθώ το κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχουκ. Γιάννη Γεωργόπουλου, επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα» και να κατέλθω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
Στηρίζω τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Γεωργόπουλο, καταρτισμένο επιστήμονα, δραστήριο άνθρωπο, γνώστη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα και αγώνες σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο. Άριστο οικογενειάρχη με αψεγάδιαστη επαγγελματική και κοινωνική πορεία.
Στηρίζω τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Γεωργόπουλο, γιατί κατά

Τα λιμάνια …

… της διπλανής πόρτας! Πήραν φόρα τα γειτονικά ιστολόγια και δημοσιεύουν την … είδηση! Στο Σαλάντι, μια βόλτα στην παραλία, από την θάλασσα, θα αποκαλύψει περισσότερα! Και από αυτά κάποια … Διδυμιώτικα! Με private access ή private beach! Και με στενή διαπλοκή με την τοπική εξουσία! Ελέω …, που λένε! Νυν και ευελπιστούντες! Και με αυθαίρετες κατασκευές όχι μόνον στην … λιμενική ζώνη αλλά και στην … χερσαία και ακόμη παραμέσα!

Συμπεριφορές που επιβραβεύονται, από παρατάξεις, ακόμη και σήμερα. Αστε το παιδιά, το πρόβλημα είναι αυτό που λέμε της “διπλανής πόρτας’. Στο κάτω-κάτω η περίπτωση αυτή είναι ξεχωριστή και από τις λίγες που συγκροτούν αυτό που πολύ λένε, αλλά απέχει πολύ, Ελληνική Riviera. Και μην ξεχνάμε αυτά που είπε ο Παύλος Δαγρές. Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας! Ετσι δημιουργήθηκαν, και δημιουργούνται και σήμερα, “πολιτικές αξίες’! Και με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται χαΐρι και προκοπή, ο,τι και να λέτε, ό,τι και να γράφετε!

villadidimo

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

  Κρανίδι, 25 Απριλίου  2014

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Έχω  την τιμή να ανακοινώσω στους δημότες του Δήμου Ερμιονίδας το νέο μέλος που θα ενταχθεί στην παράταξη μας «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», τον κ. Νικόλαο Κωνσταντινίδη, Ιατρό – Μικροβιολόγο.
Τον καλωσορίζω στην παράταξη μας, του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία και τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του στην παράταξη μας  «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ».

65.    Κωνστανίδης Νικόλαος του Θεοφάνη
          Ιατρός-Μικροβιολόγος

«Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπόθεση όλων μας»

Νέα σελίδα για τον τόπο μας
                                                    

                                              Για την
             
               ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ
                              
                                     Ο υποψήφιος  Δήμαρχος
                               
                                        ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ


ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ   ΜΕ ΤΗ  ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ.

                                                        Παρασκευή  25-04-2014

Στην προσπάθεια για μια Νέα Δυναμική Πορεία του Δήμου Ερμιονίδας η παράταξή μας ανακοινώνει σήμερα πέντε  νέους  υποψηφίους   δημοτικούς συμβούλους.

 Καλωσορίζουμε τους:

ΔΑΓΡΕ      ΧΡΥΣΟΥΛΑ         του    ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ                        Ιδιωτική  Υπάλληλος

ΜΑΡΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ               του   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                                  Ιδιωτικός  Υπάλληλος                           

ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΡΙΑ (Μαρίζα)   του  ΠΕΤΡΟΥ                                                                 Ιδιωτική Υπάλληλος

ΣΠΥΡΑΚΗ   ΤΣΕΛΛΟΥ  ΕΛΕΝΗ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                 Φιλόλογος  Ειδικής Αγωγής

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ  ΚΟΣΜΑΣ  του   ΠΑΝΤΕΛΗ                   Ιδιωτικός  Υπάλληλος                                    

 και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα  για την ενσάρκωση του οράματός μας.

 

                                                 Για  τη  ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ

                                                       ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ 

                                                    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Ελένη Ν. Ντάκου " Η αποχώρησή μου από το συνδυασμό είναι μονόδρομος"


Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί το συνημμένο  κείμενο.
Με εκτίμηση
Ελένη Ν. Ντάκου

Κρανίδι, 25  Απριλίου  2014


Αγαπητέ  Τάσο,


μετά τις  χθεσινοβραδινές δυσάρεστες εξελίξεις και τον παράλογο, ανάλγητο και στερούμενο ηθικής και αξιών τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκες την υποψηφιότητα ενός συνδημότη μας, σου γνωρίζω ότι αποχωρώ από την Προοδευτική  Συμμαχία  Ερμιονίδας, η οποία όπως φαίνεται από τις εξελίξεις, δεν είναι καθόλου προοδευτική και κυρίως δεν είναι συμμαχία.
Νόμιζα πως όλοι όσοι συμμετείχαμε, κάνοντας μικρές ή μεγαλύτερες υπερβάσεις, είχαμε ένα κοινό σκοπό : να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ανεξαρτήτως προέλευσης και ιδεολογικών καταβολών, να διαμορφώσουμε την πιο αξιόλογη πρόταση  για τον τόπο μας και να την θέσουμε προς ψήφιση στους πολίτες, που από το Σύνταγμα  είναι οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν πολιτικές και πρόσωπα.
Εμείς αντί για αυτό, υπερβαίνοντας τις πιο στοιχειώδεις αρχές δικαίου και ξεπερνώντας με ελαφρότητα τα όποια ηθικά κωλύματα παρουσιάζονται, υποκαθιστούμε το λαό, λειτουργώντας αλίμονο εξ’ ονόματός του και μάλιστα βασιζόμενοι σε φήμες, ανώνυμες καταγγελίες  και αυθαίρετες κρίσεις.
Με λύπη διαπιστώνω επίσης, την απαράδεκτη ύπαρξη προσωπικών σου δεσμεύσεων απέναντι σε ορισμένους υποψηφίους, οι οποίες επαληθεύτηκαν από την εξέλιξη των πραγμάτων και για τις οποίες, δεοντολογικά και ηθικά τουλάχιστον, όφειλες να με είχες ενημερώσει.
Ύστερα από τα παραπάνω, η αποχώρησή μου από το συνδυασμό σου είναι μονόδρομος, γιατί προσκρούει σε προσωπικές ηθικές αρχές και αξίες, τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι  και  κυρίως  ως  δασκάλα  δεν  καταπατώ. 
Με αυτές τις πρακτικές που με  μεγάλη ευκολία υιοθετείς, δε μπορώ Τάσο μου να σε ακολουθήσω και να σε βοηθήσω στο νέο σου βήμα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση


Ελένη Ν. Ντάκου. 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Η κίνηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο ψηφοδέλτιο της του γιατρού Ιωάννη Ελένη του Μιχάλη και της Μαρίας Σαμπάνη. Με ικανοποίηση και χαρά υποδεχόμαστε ένα νέο άνθρωπο και επιστήμονα ο οποίος ξεκινά την παρουσία του στα κοινά του τόπου μας μέσα από τις γραμμές της κίνησης μας και το ψηφοδέλτιο της.

 Ο Γιάννης Ελένης είναι:  Βιολόγος, πτυχίο βιολογίας Πανεπιστημίου Λίβερπουλ, Αγγλίας, με εξειδίκευση στην Ιατρική Βιοχημεία- Ιατρική σχολή ιδίου Πανεπιστημίου. Έχει μεταπτυχιακό φαρμακολογίας: Iατρική Σχολή Πανεπιστημίου Σαουθάμπτον Αγγλία και Φαρμακευτική Σχολή Πανεπιστημίου Νάντ Γαλλία. Είναι επίσης Χειρούργος Οδοντίατρος, Οδοντιατρικής σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκτός από την άσκηση Χειρουργικής στόματος, διδάσκει και Ιατροβιολογικά μαθήματα σε φοιτητές  Φαρμακευτικής και Ανωτάτης Νοσηλευτικής.  

Τον καλωσορίζουμε στην κοινή προσπάθεια για μια άλλη πορεία του Δήμου μας και της Ερμιονίδας μας.

 Υποψήφιος σύμβουλος

 45. Ελένης  Ιωάννης του Μιχαήλ

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο στόχο για  ΡΗΞΗ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΤΩΡΑ!   για μια καλύτερη Ερμιονίδα    

  Για την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

   Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος  

Κώστας Π. Λυμπερόπουλος                                     

Η Μονά- Κολυμπάδη Δήμητρα στην «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


  Κρανίδι, 25 Απριλίου  2013


ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ


  Έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να ενημερώσω τους δημότες του Δήμου Ερμιονίδας ότι η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κα  Δήμητρα (Άμυ) Μονά- Κολυμπάδη αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη μας   «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ». Της εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα της και στην απόφαση της να υπηρετήσει τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το «μετερίζι» της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου.

 
59. Μονά- Κολυμπάδη Δήμητρα (Άμυ) του Κυριάκου


Τυποποίηση & εμπορία παραδοσιακών προϊόντων - Πτυχιούχος Πληροφορικής - Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου 2011-2014
«Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπόθεση όλων μας»

Νέα σελίδα για τον τόπο μας                                                                                                 Για την


               ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ

                                   Ο υποψήφιος  Δήμαρχος

                                        ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ