Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Αγαπητέ Γιάννη,

Επέτρεψε μου σε αυτή την επιστολή να χρησιμοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο προσφωνεί ο ένας τον άλλο μιας  και εσύ στην δική σου επιστολή προς εμέ αμφιταλαντεύεσαι χαρακτηριστικά  πότε κ. Πρόεδρε και πότε κ. Γανώση.

Και οι δύο προσφωνήσεις εξίσου με τιμούν αλλά η αμηχανία της απάντησης σου φαίνεται από τον τρόπο  που επιλέγεις  την  προσφώνηση.

Επιλέγω λοιπόν το “Γιάννης” διότι η σχέση μας είναι καλά ριζωμένη από τα μαθητικά μας χρόνια αλλά και ο Καλλικράτης έλαχε να μας βρει  στην ίδια πλευρά της αυτοδιοίκησης .

Επειδή και οι δύο γνωρίζουμε πολύ καλά και τον τρόπο και την γλώσσα της Αυτοδιοίκησης αλλά και τις δυνατότητες και τα προσόντα μας δεν  θα μπω στην ουσία  της επιστολής σου και θα την δεχτώ ως φιλοφρόνηση……

Εσύ καταλαβαίνεις παρά πάρα  πολύ καλά, την ανάγκη και τους λόγους της δημοσιοποίησης των θεμάτων  που κατέγραψα στην επιστολή μου,  διότι μπορεί ο κάθε συμπολίτης ή αιρετός να σε κατηγορήσει για οτιδήποτε άλλο, αλλά ουδείς για την ευφυΐα σου και τους ελιγμούς σου.

Σου υπενθυμίζω  ότι καθ΄ όλη την θητεία μας  με επιστολές μου -άλλες δημοσιευμένες άλλες όχι -έχω αναφερθεί σε θέματα αρμοδιότητας σου και άπειρες φορές με προσωπικές μας συνομιλίες και συναντήσεις .

Ανάτρεξε αν θέλεις στα εισερχόμενα  έγγραφα σου με αποστολέα την Κοινότητα μας.

Για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις  είναι χαριτωμένα  αλλά εμείς ως Κοινότητα θα κρατήσουμε  τον σκοπό και  την ουσία της επιστολής μας που είναι η καθαριότητα και η ευταξία της πόλης μας και επιτυγχάνεται με την συνεργασία Κοινότητας και Αντιδημάρχου καθαριότητας .

Η συνεργασία μας παραμένει αγαστή και επωφελής και το γεγονός ότι ήδη από σήμερα Δευτέρα 1/3/2021 δώσατε τις απαιτούμενες κατευθύνσεις προς το προσωπικό του Δήμου έστω και για δύο – τρία πράγματα δευτερεύουσας σημασίας που αναφέρονται στην επιστολή μας να πραγματοποιηθούν είναι προς την θετική κατεύθυνση.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε για την συνέχεια και την συνέπεια και την υλοποίηση όσο  το δυνατόν περισσοτέρων προτάσεων μας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΙΩΣΗΦ  ΓΑΝΩΣΗΣ