Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Βουδούρης από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Την παραίτησή τους από περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου υπέβαλλαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Συμβούλιο Οδυσσέας Βουδούρης και τρεις ακόμη σύμβουλοι της παράταξής «Πελοπόννησος Πρώτα», ο οποίοι έχουν εκλεγεί βουλευτές σε Μεσσηνία και Κορινθία.
Πρόκειται για τη Γιώτα Κοζομπόλη από τη Μεσσηνία και τους Φάνη Κουρεμπέ και Γεώργιο Ψυχογιό από την Κορινθία.
Στην ανακοίνωση παραίτησης των περιφερειακών συμβούλων επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι «σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η νέα κατάσταση και οι αισιόδοξες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τόπο μας απαιτούν τη βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργών πολιτών της κοινωνίας.
Όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη για μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Πελοπόννησο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας μας».
Οι τέσσερις σύμβουλοι, επίσης, ευχαριστούν «τους πολίτες της Πελοποννήσου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι νέοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με απαράμιλλη πίστη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα μας».
 Μετά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων περιφερειακών συμβούλων η παράταξη αναμένεται να συνεδριάσει για να ορίσει τον επικεφαλής της.