Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ κ. ΑΘΗΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS

Την Τετάρτη 03/02/2021 είχαμε την τιμή να συναντηθούμε με την κυρία Αθηνά Κρητικού η οποία μας ενημέρωσε για την πρόκριση της στην τελική φάση των βραβείων «Greek International Women Award – GIWA» για την κατηγορία της Κοινωνικής Υπευθυνότητας (Social Responsibility).

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι εύκολη και γρήγορη. Εισέρχεστε στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώνετε το όνομα, το επώνυμο και το email σας και ψηφίζετε μία γυναίκα σε κάθε κατηγορία.

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

στην κατηγορία SOCIAL RESPONSIBILITY-ATHENA KRITIKOU και 

στην κατηγορία SOCIAL SCIENCES-MISELINA LEMISIOU

LINK ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

https://www.eventora.com/en/Events/giwa-2020/Order/ZPERCXXDZT/Complete?step=0&selDate=00010101

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Αγαπητοί μου φίλοι,

Με πολύ χαρά και συγκίνηση έμαθα ότι προκρίθηκα στην τελική φάση των βραβείων «Greek International Women Award – GIWA» για την κατηγορία της Κοινωνικής Υπευθυνότητας (Social Responsibility). Το Βραβείο αναγνωρίζει και «ανταμείβει» γυναίκες για την διεθνή τους δράση, με στόχο να εμπνεύσουν και να ενδυναμώσουν άλλες γυναίκες οι οποίες προσπαθούν, η καθεμία στον δικό της τομέα, να δημιουργήσουν έναν κόσμο καλύτερο για όλους!

Θα σήμαινε πολλά για μένα να με στηρίξετε ψηφίζοντάς με στο https://greekinternationalwomenawards.com/. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η ψηφοφορία πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίσετε 1 γυναίκα σε κάθε προτεινόμενη κατηγορία και μετά να πατήσετε Submit. Επίσης στην κατηγορία Social Sciences, συστήνω ανεπιφύλακτα την Miselina Lemisiou, ιδρυτικό μέλος του Σ.Κ.Ε.Π. και κυρίως μια δυναμική και ταλαντούχα νέα γυναίκα, η οποία στον τομέα της κάνει την διαφορά!

– Εάν μπορείτε να στείλετε το link σε φίλους ή να κάνετε share το post μου στο facebook για να ενεργοποιήσετε κόσμο, θα με διευκόλυνε αφάνταστα.

Πέρα από εμένα, είναι κυρίως μια ευκαιρία να γνωρίσει το ευρύτερο κοινό το όραμα και το έργο του Σ.Κ.Ε.Π.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Φιλικά,

Αθηνά