Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Αριστείδης Α. Μπίμπας: Προώθηση και διάδοση της νέας εφαρμογής για κινητά “i-AGRIC” του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης.


Κρανίδι, 06.04.2021

Ανακοίνωση

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υλοποίησε μία νέα ψηφιακή υπηρεσία προηγμένης τεχνολογίας, μία καινοτόμα mobile πλατφόρμα για «έξυπνες» συσκευές (smartphones) κινητά και tablet, για την βέλτιστη πληροφόρηση, ενημέρωση και εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού.

Η νέα εφαρμογή «i-AGRIC» απευθύνεται σε πολίτες, αγρότες και επιχειρήσεις και τους παρέχει :

  • Υπηρεσίες γενικής ενημέρωσης. (δελτία τύπου, ανακοινώσεις)
  • Υπηρεσίες εξατομικευμένων ειδοποιήσεων. Ο χρήστης λαμβάνει ενημερώσεις – ειδοποιήσεις με περιεχόμενο για ότι πραγματικά τον ενδιαφέρει.
  • Υπηρεσίες προσωποποιημένης ενημέρωσης. Οι πολίτες μέσω taxisnet, έχουν πρόσβαση σε ενημέρωση σχετικά με αιτήματα και υποθέσεις τους.
  • Υπηρεσίες προσωποποιημένης εξυπηρέτησης / συμβουλευτικής. Οι πολίτες μέσω taxisnet, έχουν την ευχέρεια να υποβάλλουν από την εφαρμογή του κινητού, αιτήματα εξυπηρέτησης για μεγάλο αριθμό διοικητικών διαδικασιών ή / και θεμάτων του Υπουργείου.

Η ψηφιακή υπηρεσία «i-AGRIC»  είναι ο σύγχρονος τρόπος ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του αγροτικού πληθυσμού και πρέπει όλοι μαζί, να την κοινοποιήσουμε και να την γνωστοποιήσουμε, ώστε να μάθουν όλοι οι πολίτες αυτή την πραγματικά καινοτόμα δυνατότητα επικοινωνίας.

Ο Αντιδήμαρχος

Αριστείδης Α. Μπίμπας