Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης βράχου camp στο “Καταφύκι”

 Αναρριχητής

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου στο αναρριχητικό πεδίο «Καταφύκι» Ερμιονίδας, με διοργανωτές τον ΕΟΣ Τρίπολης, την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ), την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε πλήθος αναρριχητών από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν και να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες στην αναρριχητική αυτή συνάντηση.

Στόχος μας είναι να προβάλουμε και να καθιερώσουμε τα αναρριχητικά πεδία της περιοχής, Καταφύκι, Κάστρο Θερμησίας και όρος Δίδυμο ως κορυφαίους αναρριχητικούς προορισμούς της χώρας μας.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι ήδη αποτελούν τουριστικό προορισμό από πολλούς εκδρομείς, τουρίστες τα ανωτέρω αναρριχητικά πεδία.

Για το λόγο αυτό φροντίζουμε για την διευκόλυνση της πρόσβασης και το σωστό ενημερωτικό υλικό.

Τα αποτελέσματα του αγώνα, ανά κατηγορία και συγκεντρωτικά, μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kVyR2GcW64bEo7NQExrjx8__N5ZSkwM9NqI2m4T8TmE/edit?usp=sharing.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές όλων των συλλόγων για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, τον ΕΟΣ Τρίπολης, την ΕΟΟΑ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου και το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν τη βοήθειά τους, η οποία συνέλαβε σε αυτή την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναρρίχησης Βράχου camp στο αναρριχητικό πεδίο Καταφύκι Ερμιονίδας .

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Αθλητισμού & Περιβάλλοντος
του Δήμου Ερμιονίδας,
Γεώργιος Τσεγκής