Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ της κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη


Παραδόθηκαν  σήμερα 11/12/2020 από την Κοινότητα μας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της αγαπητής  συμπολίτισσας μας κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη   για τους μαθητές  των σχολείων της πόλης μας και των  Σχολείων  Ηλιοκάστρου και Θερμησίας

Η κοινότητα μας εκ μέρους όλων των μαθητών , των γονέων τους  και του εκπαιδευτικού- παιδαγωγικού προσωπικού  ευχαριστεί τους δωρητές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Ταχ. Δ/νσης: Ερμιόνη

Ταχ. Κώδικ: 21051

Τηλ.2754360219

e-mail proedroske@gmail.com

Πληρ.: Γανώσης Ιωσήφ

Κινητό:6974349663

e-mail iosifganosis@gmail.com

                                                                        ΠΡΟΣ: –MOTOR OIL

Υπόψη 

  • κ.κ. Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Θέμα: «Δώρα Χριστουγέννων 2020».

 

Αξιότιμοι Κύριε Βαρδή και Κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη,

Μας γοητεύει και μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι παρά την πολυάσχολη και πολυδιάστατη δραστηριότητα  του επιχειρηματικού, του πολιτιστικού και κοινωνικού σας έργου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με Ελλαδικές και παγκόσμιες τιμητικές διακρίσεις και για το 2020 για άλλη μία φορά δεν αμελήσατε και συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε για την χαρά και την ποιότητα ζωής των μαθητών της ιδιαίτερης πατρίδας σας.

Μέσα σε όλη την ανασφάλεια και αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας που διακατέχει την παγκόσμια κοινότητα η προσωπική σας επιθυμία να αποσταλούν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλους τους μαθητές του πρώην Δήμου Ερμιόνης (Σχολικές μονάδες Ερμιόνης Θερμησίας – Ηλιοκάστρου) για εμάς δεν έχει τόσο σημασία η υλική τους αξία, όσο ότι η συγκεκριμένη πράξη με το συνεχές ενδιαφέρον σας συμβολίζει ανώτερες αξίες.

Σε μας τους ταγούς της τοπικής μας κοινωνίας και στους παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς των Σχολείων μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να φωτίσουμε και να διδάξουμε στα παιδιά μας την σημασία της αλληλεγγύης, της προσφοράς, του εθελοντισμού, της πατριωτικής συνείδησης, της Εθνικής μας υπόστασης.

Διότι οι πράξεις αυτές είναι πράξεις μεγάλων ταγών του κοινωνικού γίγνεσθαι .

Είναι πράξεις ανθρωπιάς και πολιτισμού.

Είναι πράξεις μεγάλων Ελλήνων και Ελληνίδων.

Είναι πράξεις βαθιά πανανθρώπινες και Χριστιανικές.

Σας ευχόμαστε για τις ερχόμενες Χριστουγεννιάτικες εορτές υγεία ευτυχία καλές γιορτές για εσάς και την οικογένεια σας