Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αναστάσιος Λάμπρου: Επιστολή προς την Περιφέρεια



Δελτίο Τύπου
Προς                                                                  Κρανίδι, 19/11/2014
Αναστάσιο Χειβιδόπουλο
Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας
Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
Τον περασμένο Μάιο υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας  ΘΕΩΝ ΑΤΕ, σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης Κρανιδίου» που έχει ως σκοπό την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού της πόλης του Κρανιδίου.Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 3.619.890 ευρώ και υλοποίησή του πρέπει να ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2015. Το έργο αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του Κρανιδίου που ταλαιπωρούνται από συνεχείς βλάβες του υφιστάμενου δικτύου και την Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. η οποία επιβαρύνεται οικονομικά για την αποκατάσταση τους.
Μέχρι τώρα αν και έχει παρέλθει εξάμηνο από την υπογραφή της σύμβασης, δεν έχει πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του αναδόχου για την έναρξη των εργασιών. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά και ανησυχία για την πορεία και ολοκλήρωση του έργου.
Έχοντας βιώσει στο παρελθόν την απένταξη του έργου της Αποχέτευσης του Δήμου Κρανιδίου, επειδή συμμετέχετε ως φορέας υλοποίησης, σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε για την πορεία του και να επιληφθείτε με τις υπηρεσίες σας για την έναρξη, την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση των εργασιών.
Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας
Κοινοποίηση:
Δημήτριο Σφυρή Δήμαρχο Ερμιονίδας
Ιωάννη Πάλλη Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.