Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση απο τον κο Νοταρά για την "ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ"


ΠΗΓΗ:ΑΛΙΒΑΝΙΣΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε

Στην ανάρτηση της Τρίτης 21 Αυγούστου 2012 σχετικώς με την ξεθεμελίωση των σκαλοπατιών  του Ι. Ν. διερωτώνται ποιος διέπραξε  την Ιεροσυλία αυτή και σημειώνουν, <Ποίοι από μας μπορούν να σιωπήσουν με τόσο αυταρχικές συμπεριφορές>. Εκδηλώνουν δε το ενδιαφέρον να αναζητήσουν τους υπευθύνους του ιστορικού ανοσιουργήματος.

Αγαπητές συμπατριώτισσες της Π.Ε.Π.Ε εάν μέχρι τούδε δεν έχετε πληροφορηθεί τους υπαίτιους ή δεν γνωρίζεται τις δολοπλοκίες που εξυφάνθηκαν από τους σύγχρονους Εφιάλτες της Πατρίδας μας, ελάτε στις 22 Οκτώβριου στην εισαγγελία Κρανιδίου, να τους γνωρίσετε και να διαβάσετε τα σχετικά εις χείρας μου έγγραφα.

Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι κανένας από τους Εφιάλτες, δεν αναγράφεται στα μητρώα αρρένων της Ερμιόνης!!!    

Θα είμαστε εκεί κύριε Νοταρά.

  Η σχετική μας ανάρτηση


Ποιος υπεύθυνος  Βυζαντινών αρχαιοτήτων, ποιος  Πολιτικός Μηχανικός, ποιος  ιερέας, ποιός  απ αυτούς  χωρίς σεβασμό στην ιστορία μας, ξεθεμέλιωσε πλάκες με ιστορικές πατημασιές από τον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών.
Τον  ιστορικό μας Ναό  που έχει χαρακτηριστεί   από την αρχαιολογική υπηρεσία  ως διατηρητέο μνημείο .
Και ποιοι από μας μπορούν να σιωπήσουν σε τόσο αυταρχικές συμπεριφορές.
Εμείς δεν μπορούμε,  γι αυτό θα απασχολήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες, έχουμε ήδη αρχίσει, για να μας αιτιολογήσουν αυτή την ιεροσυλία και να μας δώσουν τα ανάλογα έγγραφα και σχέδια και ποιοι τα υπογράφουν.
Ο Ναός χρειάζεται οπωσδήποτε φροντίδα και κάποιες ανακαινίσεις είναι απαραίτητες  από  τη φθορά που φέρνει ο χρόνος, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που έγινε.

Οι πλάκες  που βγήκαν και προορίζονται να στοιβαχτούν σε κάποια αποθήκη αρχαιοτήτων, πρέπει να μπουν ξανά στη θέση τους .

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης

Τα σκαλοπάτια πριν ξεθεμελιωθούν 


Ο σεβασμός στα υπολείμματα  του αρχαίου κυκλώπειου τοίχους, απο τους ιδιοκτήτες οικίας δίπλα απο το Ναό Ταξιαρχών.