Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                   Σάββατο  7  Ιουνίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη συγκέντρωση μελών και φίλων της Νέας Δυναμικής Πορείας Ερμιονίδας, στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί  από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τη ΝΕΔΥΠΕΡ στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές.
Στη συνάντηση, που διήρκεσε ως αργά το βράδυ, αποφασίστηκε η δημιουργία 11μελούς συντονιστικού οργάνου της  Παράταξης, ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου 2014-2019. Καθορίστηκαν επίσης τα μέλη που θα απαρτίζουν τις επιτροπές οι οποίες θα είναι αρμόδιες για την  ενημέρωση, τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, αλλά και τον έλεγχό της, στα πλαίσια μιας ουσιαστικής παρέμβασης της παράταξης στα κύρια ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ερμιονίδας.
Το συντονιστικό όργανο θα συντονίζει τις ενέργειες της ΝΕΔΥΠΕΡ τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο αφενός την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών του και αφετέρου, την προώθηση της εξωστρέφειας, του διαλόγου και της συνεργασίας με όλα τα μέλη της κοινωνίας μας που αγωνιούν για το αύριο του τόπου μας και των κατοίκων του.
Οι επιμέρους επιτροπές που δημιουργήθηκαν  είναι οι ακόλουθες:
1.    Διοίκησης Δήμου
2.    Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων
3.    Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων
4.    Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας
5.    Οικονομικών και Νομικών Θεμάτων
6.    Υποδομών και Ανάπτυξης
7.    Τουρισμού
8.    Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού 
9.    Αλιείας , Κτηνοτροφίας  και Γεωργίας

Η επόμενη μέρα των εκλογών του Μάη βρίσκει την παράταξή μας διπλά κερδισμένη. Το κέρδος, εκτός από την εκπροσώπησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, συνίσταται κυρίως στην αποκόμιση πολύτιμης εμπειρίας και την εξαγωγή βασικών συμπερασμάτων τα οποία αποτελούν για μας ισχυρή υποθήκη για το μέλλον.
Σίγουρα αυτό έχει συμβεί και σε άλλους νέους συμπολίτες μας οι οποίοι προσπάθησαν και προσπαθούν να συμβάλλουν με την προσφορά τους στη δημιουργία μιας νέας κοινωνίας στον τόπο μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή που τώρα ξεκινάει, καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας που αποδέχονται το ίδιο πλαίσιο αρχών με εμάς, που μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες, να οικοδομήσουμε μαζί ένα νέο πλαίσιο δημοκρατικής ηθικής, προτάσεων, λύσεων και παρεμβάσεων, εντείνοντας τον καθημερινό διάλογο και την καθημερινή επαφή μας με την κοινωνία για ένα καλύτερο μέλλον της Ερμιονίδας μας.

Πρέπει από αύριο κιόλας να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην κατεύθυνση της ουσιαστικής ανασυγκρότησης της τοπικής κοινωνίας μας, της παραγωγικής προσφοράς και της υπεύθυνης διεκδίκησης, με άμεσο στόχο την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων του Δήμου μας και απώτερο την εξάλειψη της αιτίας που τα δημιούργησε, της κρίσης θεσμών και αξιών!

                                                          ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
                                                      ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ