Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου ΑΕ: Πωλητήριο για ιδιοκτησία του στη Θερμησία

http://www.hradf.com/el/portfolio/ermioni 
Μία μοναδική ευκαιρία για τους επενδυτές που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν αυτό το ακίνητο υψηλού επιπέδου και μοναδικής τοποθεσίας.
Πρόκειται για την ιδιοκτησία στην Θερμησία, μία αναμφισβήτητα πλεονεκτική τοποθεσία στην Αργολίδα στο ανατολικό μέρος της Πελοποννήσου, πλησίον πολύ δημοφιλών καλοκαιρινών προορισμών της Ελλάδας όπως το Πόρτο Χέλι, η Ύδρα και οι Σπέτσες.
Το Έργο «Ερμιόνη» προσφέρει στους επενδυτές περιθώριο θετικής εξέλιξης μέσω της αξιοποίησης ενός σημαντικού μέρους των εκτάσεων που περιβάλλουν το ακίνητο σε δραστηριότητες φιλοξενίας/αναψυχής και σε εξοχικές κατοικίες.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου έχει την πρόθεση να δημοσιεύσει μία πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με την εκμετάλλευση της περιουσίας που περιγράφεται στο παρόν. Αυτό το υψηλού επιπέδου ακίνητο προσφέρει την δυνατότητα ανάπτυξης ενός θέρετρου υψηλού επιπέδου που να αποτελείται από εξοχικές κατοικίες και εγκαταστάσεις φιλοξενίας/αναψυχής.

Τοποθεσία

Σαμπάριζα, Θερμησία, Ερμιόνη, Αργολίδα Πελοποννήσου

Τοποθεσία - Κτίσματα

Τοποθεσία: 165.639μ² συνολικά, αποτελούμενο από δύο εκτάσεις που χωρίζονται από έναν δρόμο, (152.930μ² & 12.709μ²)
Κτίσματα: Μη Διαθέσιμα

Περιγραφή

Το ακίνητο βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Αργολίδας, πλησίον της Ερμιόνης, ένα μικρό φυσικό λιμανάκι με πανέμορφο περιβάλλον. Πλησίον του Ναυπλίου, ιστορικό λιμάνι και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Πελοπόννησο. Κοντά στα θέρετρα Porto Hydra και Hydra Beach (2χλμ) και πλησίον πολλών δεύτερων κατοικιών υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για ένα ακίνητο δίπλα στην θάλασσα, που βλέπει απευθείας την Ύδρα. Επίσης, η Ύδρα ενώνεται με την Ερμιόνη μέσω τακτικών και συχνών δρομολογίων φέρρυ μποτ αλλά και μέσω θαλάσσιων ταξί. Κοντά στην Αρχαία Επίδαυρο και στο διάσημο Ελληνιστικό θέατρο, ενός από τους πιο δημοφιλείς αρχαιολογικούς προορισμούς στην Πελοπόννησο.

Πρόσβαση

Από το κέντρο της Ερμιόνης (13 χλμ), από την Θερμησιά (5 χλμ), από το Πόρτο Χέλι (30 χλμ) και από την Αθήνα (185 χλμ) μέσω του οδικού δικτύου.

Προτεινόμενη Αξιοποίηση

Ανάπτυξη ξενοδοχειακού συμπλέγματος/θέρετρου υψηλού επιπέδου που αποτελείται από:
  • Εξοχικές Κατοικίες
  • Εγκαταστάσεις Φιλοξενίας/Αναψυχής
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας