Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Πρόεδρος Κοινότητας Ερμιόνης Δελτίο Τύπου

 

Αγαπητοί  Ερμιονίτισσες  και Ερμιονίτες

Χρόνια Πολλά,  Χριστός Ανέστη

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας μας και της ιδιαίτερης πατρίδας μας Ερμιόνης θα ήθελα να ευχηθώ δημοσίως καλή επιτυχία στην επί χρόνια ενεργή και δραστηριοποιημένη συμπολίτισσα μας Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Δυστυχώς παρά την ιδιαίτερη πρόσκληση εκ μέρους της δεν μπόρεσα να τιμήσω με την παρουσία μου την εκδήλωση  ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της,  στο τοπικό εκλογικό κοινό μας, λόγω ανειλημμένης επαγγελματικής απασχόλησης και φόρτου εργασίας.

Σε  γνώση όλων σας είναι ότι ανήκα, ανήκω και προέρχομαι από διαφορετικό ιδεολογικό χώρο.

Όμως παρά την συνεχή μου και αδιάκοπη επιστράτευση επί δεκαετίες με την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και παρότι  σήμερα διαδραματίζεται πολύ  σκληρός  αντιπολιτευτικός αγώνας της εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους της και τους σκοπούς της .

Πιστεύω ότι ως Πρόεδρος της Κοινότητας μας  και ενεργός πολίτης όλοι οι  Ερμιονίτες πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ότι κάποιοι από τους συμπολίτες μας επιλέγονται και προτείνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες  κομμάτων εξουσίας που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο για να το εκπροσωπήσουν .

Παράλληλα να συγχαρώ δημόσια τον προσωπικό μου φίλο και συμπατριώτη μας κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη  που θα λάβει μέρος στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής επίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης  με την πολύχρονη παρουσία του στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας από την εποχή των φοιτητικών του χρόνων και των ιστορικών πεπραγμένων του Πολυτεχνείου  την συνδικαλιστική διαδρομή του στη ΓΕΣΕΕ και στις κομματικές  οργανώσεις τον ευγενή χαρακτήρα του, την επιστημονική του κατάρτιση  και την πολιτιστική του κουλτούρα παραμένει ένα μεγάλο παράδειγμα  της κεντρικής πολιτικής σκηνής

Τους εύχομαι Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη και καλή επιτυχία