Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο – Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας


ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ                                                                            

ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Κρανίδι, 02.11.2021     

Ευχαριστήριο

Διάχυτη στην ατμόσφαιρα της Ερμιόνης, η αισιοδοξία που έφερε η Γιορτή του Ροδιού!

Στον απόηχο ενός εορταστικού διήμερου, νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους τους φίλους που στις δράσεις μας στέκονται «πίσω από τα φώτα». Σε κάθε κάλεσμα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, οι εθελοντές μας είναι πάντα έτοιμοι, ανταποκρίνονται αφιλοκερδώς, μεταδίδουν την χαρά της προσφοράς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους διακριτικά εργάστηκαν για να διοργανωθεί και να υλοποιηθεί αυτό το εξαιρετικό διήμερο. Για την ποδηλατάδα των μικρών φίλων, για την συναυλία του Χρήστου Δάντη, για το κυνήγι του θησαυρού, για την παρουσίαση των περιπτέρων των παραγωγών, καλλιτεχνών, κ.λπ., ευχαριστούμε :

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας, τους εθελοντές της ποδηλατάδας, την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ερμιονίδας, τον κ. Πέτρο Τσούτουρα, το Ποδηλατικό Τμήμα ΑΟΚ Κρανιδίου, την κα Κούλα Ελευθερίου, τον κ. Αλέξη Στάϊκο για την προσφορά των ποδηλάτων και την οικογένεια Κόντου για την φιλοξενία τους στο «Κτήμα Κόντου».

Τους κυρίους Γιάννη Λίτσα, Θανάση Μαύρο, Μιχάλη Φραϊδάκη, Γιάννη Πάλλη, την εταιρεία Αφοι Πανάγου ΑΕ, για ότι αφορά τεχνικά και κατασκευαστικά θέματα, και την κα Λίτσα Κουτρουμπή για την φιλοξενία του Χρήστου Δάντη.

Τους εθελοντές μαθητές Γυμνασίου, Μαρία Γκίκα, Αγγελική Κουλουριώτη και Άννα Κουτούβαλη. Το Μουσείο Παιχνιδιών, για την προσφορά της κούκλας.

Για όλη την προβολή της Γιορτής του Ροδιού, την κα Ρίνα Λουμουσιώτη, τον κ. Γιάννη Σωτηρόπουλο και τον κ. Δημήτρη Πάλλη.

Την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου, και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Δαμιανό Νάκο.

Και τέλος για την μέγιστη βοήθειά τους το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας και το Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης.

Ευχαριστούμε που κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ