Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης: Προς τον αγαπητό φίλο και Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης


Προς τον αγαπητό φίλο και Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης

Σε σχόλιο  σας,  διαμέσου  του f.b. (επισυνάπτεται στο τέλος του άρθρου) , διατυπώσατε τις ευχαριστίες σας προς τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ιωάννη Τσαμαδό για την αποψίλωση – κλάδεμα των πεύκων του περιβάλλοντος χώρου του Σχολείου μας

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινότητα μας  επί τρείς ημέρες με την παρουσία και την εργασία ιδιωτικού προσωπικού, του Αντιπρόεδρου και του Προέδρου με τα ιδιωτικά τους φορτηγά αυτοκίνητα και του Κοινοτικού Συμβούλου Μιχάλη Φραιδάκη που δώρισε στην Κοινότητα μας ολοκαίνουργιο βενζινοπρίονο,  κλάδεψε και ευπρέπισε τα πεύκα του αύλειου χώρου, ο δε τεράστιος όγκος του κλαδέματος  μεταφέρθηκε προς καύση στα ιδιόκτητα κτήματα μας.

Αγαπητέ Θανάση η συγκεκριμένη εργασία από τις υπηρεσίες του Δήμου με τους ρυθμούς και την εργατική νομοθεσία που διέπει την υπηρεσία καθαριότητας θα χρειαζόταν τουλάχιστον ένα δεκαήμερο για να ολοκληρωθεί.

Εάν η εργασία αυτή ανατίθετο από το Δήμο σε ιδιώτη εργολάβο θα στοίχιζε άνω των 4.000,00 ευρώ.

Παρά ταύτα η Κοινότητα μας επιτέλεσε το μικρό της χρέος προς την μαθητική μας Κοινότητα και την Σχολική Μονάδα, όπως και με άλλες παρόμοιες  δράσεις  έχει ενεργοποιηθεί, αψηφώντας προσωπικό κόστος και χρόνο

Επί πλέον ο κ. Αντιδήμαρχος και η υπηρεσία καθαριότητας αποδεσμευμένοι από την συγκεκριμένη υποχρέωση εξυπηρέτησε άλλες περιοχές που είχαν ανάγκη την παρουσία της, για την γενικότερη εικόνα του Δήμου μας.

Μέσα σε όλα αυτά  δεχτήκαμε και καταγγελία από γνωστούς άγνωστους, που συνεχίζουν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν και λειτουργούν.

Η συγκεκριμένη όπως και τόσες άλλες δράσεις της Κοινότητας μας είναι δράσεις της σημερινής αυτοδιοικητικής Αρχής του τόπου μας και γενικότερα της εικόνας  του Δήμου  Ερμιονίδας,  τον  οποίο   όλες οι Κοινότητες ακολουθούμε στην πολιτική του χάραξη, αλλά πρέπει  να αποδίδουμε  “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ

 

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις ημέρες εργασιών της Κοινότητας μας