Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Τάσος Τόκας: ΕΚΘΕΤΗ Η ΔΕΥΑΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΤετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Στο σημερινό ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας θα συζητηθεί το θέμα της έκρισης του νέου Ο.Ε.Υ που ψήφισε η ΔΕΥΑΕΡ με την απόφαση 243/2020 την 6 Νοεμβρίου 2020.

Ομως στο νέο Ο.Ε.Υ. και παρά τις δηλώσεις του Προέδρου της για την προσπάθεια εξυγίανσης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ώστε να μπορέσει η επιχείρηση να προσλάβει προσωπικό και να σταματήσει τους εξωτερικούς συνεργάτες, δεν προβλέπεται οργανική θέση του Γενικού Διευθυντή καθώς και Διοικητικού Π.Ε. και άλλων ειδικοτήτων. Επιπλέον στην κάλυψη της δαπάνης του προσωπικού στο άρθρο 57 του νέου Ο.Ε.Υ. προβλέπεται η αναπλήρωση του Γενικό Διευθυντή με προϋπολογισμό 20.000€.

Δηλαδή η σημερινή διοίκηση θα εξακολουθήσει την ίδια πολιτική που έφερε την ΔΕΥΑΕΡ στην κατάσταση που είναι σήμερα.Πως λοιπόν θα γίνει η ΔΕΥΑΕΡ μια σύγχρονη και αξιόπιστη δημοτική επιχείρηση που θα λειτουργεί µε οικονοµική, διοικητική και λειτουργική αυτοτέλεια. Μια επιχείρηση που σέβεται τους δημότες δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς Γενικό Διευθυντή και εξειδικευμένο προσωπικό.Η παράταξή μας θα ζητήσει την αναβολή της συζήτησης του θέματος από το σημερινό ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας.Τάσος ΤόκαςΔημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΕρμιονίδαςΕπικεφαλής τησ ΝΕΔΥΠΕΡ