Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΈΛΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΤΩΡΑ!


Ζητάμε την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ του Ποινικού Κώδικα για Εγκλήματα κατά της Γενετήσιας Ελευθερίας και Εγκλήματα Οικονομικής Εκμετάλλευσης της Γενετήσιας Ζωής. 
Η ασέλγεια κατά ανηλίκου δεν είναι δυνατόν να είναι πλημμέλημα κι ως εκ τούτου να μπορεί να παραγραφεί. Η οποιαδήποτε ασελγής σεξουαλική πράξη κατά ανηλίκου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κι αν επήλθε, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βιασμός, ακόμα κι αν δεν ασκήθηκε σωματική βία για τον εξαναγκασμό στην πράξη αλλά μόνο λεκτική/ψυχολογική.
Η οποιαδήποτε ασέλγεια κατά ανηλίκου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως έγκλημα κατά της ζωής! Η ψυχική βία (πέραν της σωματικής που θεωρούμε δεδομένη) που ασκείται κατ' οποιονδήποτε τρόπο κατά ανηλίκου, δεν προσομοιάζει καμμίας άλλης και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κακούργημα. Ακόμα και η περίπτωση που το ανήλικο εκδιδόταν δεν πρέπει να θεωρείται ελαφρυντικό γα τον θύτη, γιατί κανένα ανήλικο δεν έχει την ψυχοσυναισθηματική ωριμότητα να επιλέξει την έκδοση του. 
Ως πολίτες της χώρας ζητάμε την αλλαγή του νόμου περί ασέλγειας κατά ανηλίκου. Συγκεκριμένα τα άρθρα 336, 337, 339, 340, 342, 343, 344, 347, και 349 για την πρόκληση σοβαρότατης βλάβη μιας παιδικής ψυχής και τα ανεξίτηλα τραύματα που θα επιφέρει. Ιδιαίτερα σχετικά με τα άρθρα 340 και 336 είναι κοροϊδία και προσβολή της νοημοσύνης μας. Είναι αδιανόητο στο άρθρο 340 να δίνεται η εναλλακτική ποινή φυλάκισης των 10 ετών αντί της ισόβιας κάθειρξης, εφόσον έχει προκληθεί και θάνατος και στο άρθρο 336 να εκπίπτει ο βιασμός σε πλημμέλημα! 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ