Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ

Φίλες και Φίλοι της Κοινότητας Θερμησίας, αγαπητοί μας συγχωριανοί….
Από σήμερα, ξεκινάμε μαζί σας τον αγώνα για το όμορφο χωριό μας, για το Θερμήσι που όλοι μας τόσο πολύ αγαπάμε.
Αξιοποιώντας το νέο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφασίσαμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης να οργανώσουμε την ¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ¨, μια ομάδα που σκοπό έχει, να δώσει στο Χωριό μας, στο Θερμήσι μας την θέση που του αξίζει στον ενιαίο Δήμο Ερμιονίδας.
Ξεκινάμε δυναμικά, με κέφι και όραμα για το χωριό μας. Με ομαδικό πνεύμα και άριστη συνεργασία, ώστε κάθε γωνία του χωριού μας να αλλάξει και να ομορφύνει.
Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μας και των επισκεπτών μας. Θέλουμε να συμβάλουμε καθοριστικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του χωριού μας . Αυτό θα το πετύχουμε με την δική σας υποστήριξη και βοήθεια. Εσείς θα είστε η δύναμή μας, όπου καθημερινά, σαν μια γροθιά θα παλεύουμε για το καλύτερο στην όμορφη Θερμησία μας.
Στην δική μας ομάδα, την ¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ¨, η εμπειρία και η γνώση των παλαιότερων, σε συνδυασμό με την ενεργητικότητα και την περίσσια όρεξη για πρόσφορα των νέων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην νέα δραστήρια Κοινότητα της Θερμησίας.
Θέλουμε και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το Θερμήσι μας.
Κάνουμε τον «Κλεισθένη» εργαλείο στα χέρια μας, και συγκροτούμε την οκταμελή ομάδα που στις εκλογές του Μαΐου θα ζητήσει την εμπιστοσύνη σας και  την 1η Σεπτέμβρη, εκλεγμένοι και μη, θα δουλεύουμε κοπιαστικά και ακατάπαυστα για το χωριό μας.
Για την ¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ¨, οι πρώτοι 6 Υποψήφιοι τοπικοί Σύμβουλοι :
  • Ασπρούλης Γεώργιος 
Αγρότης - κτηματίας
  • Βογιατζής Κοσμάς
Αγρότης – επιχειρηματίας – πρώην ταμίας Συνεταιρισμού Θερμησίας ¨Το Κάστρο¨
  • Δημαράκης Δημήτριος
Αγρότης – πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Θερμησίας
  • Κοροντίνης Παναγιώτης
Ιδιωτικός υπάλληλος – Τοπικός Σύμβουλος Θερμησίας
  • Πραχαλιά Βαρβάρα
Ιδιωτική υπάλληλος – απόφοιτος Τμήματος Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων ΑΤΕΙ Μεσολογγίου – τέως Πρόεδρος Χορευτικής Ομάδας Θερμησίας ¨Ευαγγελίστρια¨
  • Σαραντόπουλος Πέτρος
Ελεύθερος επαγγελματίας – Πρόεδρος Τοπικής Κονότητας Θερμησίας