Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Μπίρκου – Σοφικίτη Αθηνά :Θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Ονομάζομαι Μπίρκου – Σοφικίτη Αθηνά, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Τουριστικών
Επιχειρήσεων του Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης του ΤΕΙ Πάτρας και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως Στέλεχος Επιχειρήσεων σε εταιρείες της Ερμιονίδας.
Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Σοφικίτη και μητέρα ενός παιδιού.
Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και φίλος μου Τάσος Λάμπρου και θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Πιστεύω  ότι εμείς οι νέοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουμε δυναμικά στα κοινά και στις τοπικές υποθέσεις, για να συμβάλουμε όλοι μαζί στην επίλυση των προβλημάτων και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.
Πιστεύω ότι ο Τάσος Λάμπρου, τον οποίο γνωρίζω αρκετά χρόνια, διαθέτει την εμπειρία, την εργατικότητα και το συλλογικό πνεύμα που απαιτούνται, προκειμένου να αναλάβει με επιτυχία τα καθήκοντα του Δημάρχου Ερμιονίδας από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.
Η στασιμότητα και η απραξία των τελευταίων χρόνων δεν μας ταιριάζει και με τις δικές μου δυνάμεις και με την συνεργασία των άλλων συνυποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας θα δώσουμε την νικηφόρο μάχη των εκλογών, για να γυρίσουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο μας.
Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να ηγηθεί και αναλάβει τις ευθύνες της για το γενικό καλό.
Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
 Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.
#proxwrame #gyrizoume_selida