Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ


Εμείς οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να ενημερώνουμε και να προστατεύουμε τους εκπροσώπους μας
Κρανίδι 21/1/2019
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην αμαρτωλή και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ, δηλαδή παράνομες απευθείας αναθέσεις, λειτουργία παραμάγαζων, επιβολή πολλαπλών χαρατσιών εις βάρος των Δημοτών, φαινόμενα κακοδιοίκησης με αποτέλεσμα να επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη, υπεύθυνος και υπόλογος δεν είναι κανένας άλλος παρά μόνο ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο Δήμαρχος έχει την εντολή από τους Δημότες να διοικήσει το Δήμο και να χαράξει την πολιτική και την στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΔΕΥΑΕΡ.
Εμείς όλα αυτά τα σκάνδαλα του τα επισημαίναμε συνεχώς εδώ και 4 χρόνια και αυτός αντί να συμβουλεύει και να προστατεύει τους Δημοτικούς του Συμβούλους και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο και σωστό, προσπάθησε να με φιμώσει, υποβάλλοντας εναντίον μου μηνύσεις, συνεχίζοντας παράλληλα την ίδια τακτική και στρατηγική.
Δηλαδή να μαζεύει συνεχώς από τους Δημότες χρήματα με χαράτσια, διακοπές νερού, χρήματα για επανασυνδέσεις και συνεχίσεις επιβαρύνσεις.
Και μέχρι σήμερα, δίχως Ντροπή δεν έχει πάρει καμία θέση γι’ όλα αυτά που συμβαίνουν, προσπαθώντας να κρύψει τις δικές του ευθύνες και να τις μεταφέρει αλλού.
Αγαπητοί συνδημότες,
εμείς οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να ενημερώνουμε και να προστατεύουμε τους Δημοτικούς μας Συμβούλους και τους εκπροσώπους που έχουμε ορίσει ως μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και της ΔΕΥΑΕΡ, έτσι ώστε να γνωρίζουν εάν αυτά που ψηφίζουν είναι νόμιμα και δεν θίγουν τα συμφέροντα των Δημοτών.
Αυτή την εντολή μας έχει δώσει ο λαός της Ερμιονίδας.
Και Ερωτώ, γιατί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γεωργόπουλος δεν ενημέρωσε και δεν προστάτευσε τον εκπρόσωπο του συνδυασμού του στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ κ. Σπύρο Ζόγκα και τον άφησε κατ’ εξακολούθηση να ψηφίζει παράνομες απευθείας αναθέσεις, επί τρία συνεχόμενα έτη;

Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία θέση για την αμαρτωλή και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ και για τις παράνομες απευθείας αναθέσεις τις οποίες ψήφιζε κατ’ εξακολούθηση ο εκπρόσωπός του στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ;  
Γιατί τηρεί σιγή ιχθύος; Μήπως συμπλέει και αυτός με την ίδια στρατηγική και τακτική του Δημάρχου Ερμιονίδας σχετικά με την διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ;
Αγαπητοί συνδημότες,
η παράταξή μας έχει δεσμευτεί ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους στρατηγικές και τακτικές που οδηγούν σε κακοδιοίκηση και σε συνεχόμενα χαράτσια, χωρίς να έχει λάβει γνώση το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι το κορυφαίο όργανο διοίκησης του Δήμου.
Η μόνη λύση για να επιτευχθεί αυτό είναι η κατάργηση της ΔΕΥΑΕΡ και η αντικατάστασή της από μια σύγχρονη δημοτική υπηρεσία ύδρευσης – αποχέτευσης. 

Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας