Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Σφυρής στην συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου για τα απορρίμματα της Ερμιονίδας

Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 ο νέος Δήμαρχος Ερμιονίδας κύριος Δημήτρης Σφυρής συμμετείχε στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου στην Τρίπολη, όπου ζητήθηκε το θέμα της συνέχισης της μεταφοράς των απορριμμάτων της Ερμιονίδας σε αδειοδοτημένο χώρο.
Το θέμα είχε τεθεί προς συζήτηση από τον κ. Σφυρή προ εικοσαημέρου κατόπιν αιτήσεως και εισηγητής του ήταν ο ίδιος καθώς επίσης και το μέλος της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Μπουρίκας Γεώργιος του Ηλία.  
Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ομόφωνα θετική για την συνέχιση της μεταφοράς των απορριμμάτων της Ερμιονίδας σε αδειοδοτημένο χώρο και το θέμα έχει έρθει πλέον προς ψήφιση στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.
Να σημειωθεί πως η συνέχιση της μεταφοράς των απορριμμάτων της Ερμιονίδας σε αδειοδοτημένο χώρο κρίνεται απαραίτητη, διότι έτσι θα καλυφθεί το μεσοδιάστημα που απαιτείται προκειμένου να εφαρμοστεί η λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω της κομποστοποίησης – ανακύκλωσης και άλλων ρευμάτων που προωθείται ήδη από την Νέα Δημοτική Αρχή.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ