Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Με την "Δυνατή Ερμιονίδα" επιστρέφει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Τσαμαδός"

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
μετά από πέντε κυριολεκτικά, χαμένα χρόνια για τον Δήμο Ερμιονίδας, κατά την διάρκεια των οποίων απείχα από τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας, θέτω ενώπιόν σας και υπό την κρίση σας εκ νέου την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου, συνεργαζόμενος με την δημοτική παράταξη Δυνατή Ερμιονίδα, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο. 
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, με γνωρίζετε καλά, από την επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα μου, αλλά και από την ενασχόληση μου με τα κοινά πράγματα του τόπου μας για πέντε συνεχείς τετραετίες. Από το 1994 έως το 2014 κατά τα οποία είχα την τιμή να με εκλέγετε και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό. Αυτή η τιμητική για μένα εμπιστοσύνη σας, με ώθησε εκ νέου να είμαι υποψήφιος μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αφήνει πίσω της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Διατηρώντας

πάντοτε σταθερές τις πολιτικές μου ιδέες, για την Δημοκρατία, την Αξιοκρατία και τον Πολιτισμό, δεν επεδίωξα ποτέ να λάβω πλεονεκτήματα από κανέναν πολιτικό χώρο και πολύ περισσότερο, να λάβω πλεονεκτήματα για μένα και την οικογένειά μου, από τις θέσεις ευθύνης τις οποίες υπηρέτησα στον Δήμο μας. Υπερασπίστηκα πάντοτε με σθένος τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών ανταποκρινόμενος στα καθήκοντα που μου ανέθετε ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο. Υπηρετώντας ως πρόεδρος του ΔΣ αλλά και ως αντιδήμαρχος σε διαφορετικές θητείες, εργαζόμουν πάντοτε σκληρά, χωρίς ωράριο, εκτελώντας ακόμα και εργασίες υπαλλήλων του Δήμου, προκειμένου ο Δήμος μας να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την πολιτική μου διαδρομή και πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ καθοριστικά με τις δικές μου δυνάμεις, στο μεγάλο έργο που επιτελέστηκε στα χρόνια 1996-2006 και 2011-2014.
Μετά από εντονότατο προβληματισμό για τα κοινά μας πράγματα επέλεξα να συνεργαστώ με την παράταξη του κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, διότι κρίνοντας και συγκρίνοντας πρόσωπα και πολιτικές συμπεριφορές, πιστεύω πως θα είναι ένας καλός και αποτελεσματικός Δήμαρχος για τα επόμενα 4 χρόνια. Κι αυτό, γιατί διαθέτει άριστο ήθος, είναι εργατικός και κυρίως έχει την ικανότητα να συνεργάζεται με φίλους και πολιτικούς αντιπάλους. Πράγμα, που είναι πλέον είναι ζητούμενο στα πλαίσια του νέου νόμου 
"Κλεισθένη", με την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Γεγονός που στερεί ουσιαστικά, την πλειοψηφία παρατάξεων στον δήμο όπως είχαμε συνηθίσει. Για να επιτελέσουμε πλέον έργο, είναι απαραίτητη η συνεργασία ανάμεσα στις παρατάξεις αλλά και σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό μόνο ο Γιάννης Γεωργόπουλος μπορεί να το εξασφαλίσει, κατά την γνώμη μου, με τον ήπιο και ευγενικό του χαρακτήρα αλλά και με τις πολιτικές αντιλήψεις του οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στις δικές μου. Η αγάπη μας για τον τόπο είναι δεδομένη. Συνεργάστηκα και βρέθηκα πάντοτε με την πλευρά των έντιμων και ανιδιοτελών ανθρώπων. Με την πλευρά αυτών που δίνουν και προσφέρουν και όχι με την πλευρά των ανθρώπων που προσδοκούν ιδιοτελή οφέλη και ευεργετήματα. Η επαγγελματική μου διαδρομή και ο ιδιωτικός μου, άλλωστε, βίος είναι διάφανα και το δηλώνουν.

Γιάννης Τσαμαδός
Καθηγητής Μαθηματικών