Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Καλοκαίρι 2014
“Η δύναμή σου,  δύναμή μου…”
 
 Ενημέρωση απο την Έλλη Βασιλάκη
 
Τρίτη 15 Ιουλίου
Πλατεία Αρβανιτιάς
Ώρα 21:30
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που τις παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και ήταν όλες sold out αρχίζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία.
 
Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι και να πάρει δύναμη από τη δύναμη όλων αυτών που την αγαπούν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι, μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία γεμάτη ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση.
 
Με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει  ακομπλεξάριστα  και  με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.
 
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να τη δουν από κοντά και να την ακούσουν!  Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!
 
Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις  της φωνής και των τραγουδιών της.
 
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Καλοκαίρι 2014
“Η δύναμή σου,  δύναμή μου…”
 
Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών:
Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα,
Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα,
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα,  
Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,
Γιάννης Αγγελόπουλος : Τύμπανα.
 
Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης
Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός
 


Με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ


Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Είσοδος: 14€
Εισιτήρια  προπωλούνται:
www.viva.gr / ΞΕΝΟΝ CAFE / Μεζεδοπωλείο Δίκυκλο /GOODYs Ναυπλίου /εν λευκώ modern bistro Άργος
 
Παραγωγή: Menta Art Events, info@menta3.com, τηλ. 2108617577