Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ

Εκλέγεται με 50,57% έναντι 49,43% του Άγγελου Κοτρώνη
Τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά από μια πολύωρη καταμέτρηση τα αποτελέσματα έδωσαν τη νίκη στον Συνδυασμό "Για την Ύδρα" και τον Γιώργο Κουκουδάκη (1063 ψήφοι). Ο Συνδυασμός του Άγγελου Κοτρώνη (1039 ψήφοι) προσήλθε μετά το τελικό αποτέλεσμα στο εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη και ο νυν Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλο το συνδυασμό δύναμη και να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής. 
Ο νέος Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε πολύ συγκινημένος στο πλήθος που τον χειροκροτούσε: "Η Ύδρα νίκησε απόψε. Eίναι μια νίκη ενότητας για το νησί μας και ένα νέο ξεκίνημα.
΄Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια, σταθήκατε δίπλα μας και δεν λυγίσατε. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον Υδραϊκό λαό για αυτή την εξαιρετική τιμή για μένα. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα εργαστούμε απαρέγκλιτα για να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας. Πάμε μαζί για την Ύδρα."  
Τη νέα δημοτική αρχή απαρτίζουν 13 σύμβουλοι και ο Δήμαρχος. Συγκεκριμένα η πλειοψηφία αποτελείται από τους εξής 8 συμβούλους: Μπελεγρή Ιωάννη, Καλύβα Αριστοτέλη, Καραμήτσο Μανώλη, Χαραμή Παναγιώτη, Ράππα Παναγιώτη, Μαραγκού Κατερίνα, Κοτρομάγια Γρηγόρη και Κόκκο Ιωάννη. Τη δε μειοψηφία απαρτίζουν 5 σύμβουλοι, οι: ΄Αγγελος Κοτρώνης, Σωτηρόπουλος Τάσος, Λούλου Λουκία, Μαρκαντώνης Τάκης και Μανώλης Τσακίρης.
Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον νέο Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που ξεκινούν τη θητεία τους την 1η Σεπτέμβρη, καλή επιτυχία στο έργο τους και στον αγώνα για την πρόοδο του νησιού μας.  
*Περιφερειακές Εκλογές στον Δήμο Ύδρας
ATTIKH-ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   1412 ψήφοι
ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ-ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 499 ψήφοι
Περιφερειάρχης Αττικής εκλέγεται η Ειρήνη Δούρου και Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ο Παναγιώτης Χατζηπέρος 
.fonitisydras