Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Κοτζιαδών 37

185 37, Πειραιάς

 

Πειραιάς, 25 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Με συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου στην Ερμιόνη.

Ήταν ιδέα και όραμα της συμπολίτισσάς μας κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, που ομόφωνα υιοθετήθηκε από τον Δήμο Ερμιονίδας και την Κοινότητα Ερμιόνης, το καλοκαίρι του 2018. Ανακοινώθηκε δε, όπως είναι γνωστό, στην Ερμιόνη από την κυρία Βαρδινογιάννη, κατά την απονομή των πρώτων Βραβείων Πολιτισμού που φέρουν το όνομά της, όπου βραβεύτηκε ο Σύνδεσμός μας για την πολιτιστική του δράση.

Κυρία Βαρδινογιάννη,

Σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε υγεία, ώστε να υλοποιήσετε το όραμά σας καθώς και πολλά «αγγίγματα ψυχής» που θα πυροδοτούν την έμπνευσή σας! Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα, θα βρίσκεται στο πλευρό σας και θα είναι αρωγός και σ’ αυτήν την προσπάθεια. Άλλωστε πιστεύει, όπως κι εσείς, που το έχετε έμπρακτα αποδείξει, πως «τα Μουσεία είναι οι στυλοβάτες της πνευματικής και ψυχικής υγείας, ακριβώς όπως τα Νοσοκομεία είναι στηρίγματα  της σωματικής υγείας των ανθρώπων».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμιονικού Συνδέσμου