Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Γαϊτανάκι 2019 , Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Στις 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Ερμιόνης μας, για 4η χρονιά, το δρώμενο "Γαϊτανάκι 2019" από εβδομήντα μικρά & μεγάλα μέλη της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης!!!
Ήταν η παρουσία του κόσμου τόσο ηχηρή & τόσο καθοριστική και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτή τη γλυκιά αίσθηση καθώς και για το γλυκό χτύπημα στη πλάτη που επιβραβεύει την κάθε μας προσπάθεια!!! Ετούτη τη χρονιά νιώσαμε περισσότερο από ποτέ πως το περιμένατε πως και πως και για αυτό κάναμε τα αδύνατα-δυνατά για να σας αποδείξουμε έμπρακτα τη σημασία του μοναδικού ρητού "Τούτες οι μέρες το 'χουνε, τούτες οι εβδομάδες"!!!

Οι χορευτές της ομάδας μας χρωμάτισαν τα σοκάκια του τόπου μας, τραγούδησαν ,χόρεψαν & με χαμόγελο προσπάθησαν να μοιράσουν χαρά βασισμένοι στις παραδόσεις του τόπου μας!!!
Στην προσπάθειά μας αυτή , οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους αφανείς εκείνους ήρωες που κάθε φορά βάζουν τον καλύτερο εαυτό με σκοπό να διευκολύνουν και να ομορφύνουν το δρώμενο μιας που δείχνουν την αγάπη τους για το χορευτικό & τον τόπο μας!!!Σταύρο, Φάνη, Άγγελε , Ειρήνη, Άννα, Νατάσα, Κλαίρη, Μαρία, Χάρη ,Θανάση, Αγγέλα, Λίτσα, Ματίνα, Ρίνα δεν ξέρουμε αν θα ήταν ίδιο το αποτέλεσμα αν δεν σας είχαμε στο πλευρό μας!!!
Κάποια επιπλέον "Ευχαριστώ":
~Πρώτα-πρώτα σε όλα τα μέλη του χορευτικού που δίνουν σάρκα & οστά στα δρώμενα
~Στους γονείς των παιδιών για την άψογη & ανιδιοτελή συνεργασία
~Στα τοπικά blogs για τα εξαιρετικά τους αφιερώματα
~Στους μουσικούς μας Παναγιώτη, Νίκο, Μάριο, Νίκο
~Σε όλους εσάς που αγκαλιάζετε τις προσπάθειες μας
Εκ μέρους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης,
Κωστής Σκούρτης
Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 
Γαϊτανάκι 2019 #χοερ , 3/3/2019 – Google Drive