Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ»ανακοινώνει ότι και την φετινή χρονιά είμαστε αναγκασμένοι να ματαιώσουμε το έθιμο της πανηγυρικής πρωτοχρονιάτικηςεκδήλωσής μας, που αποτελεί για περισσότερο από έξι δεκαετίες σημείο αναφοράς των πατριωτικών δεσμών ενότητας και αλληλεγγύης των απανταχού Ερμιονιτών και το οποίο διέκοψε βίαια η λαίλαπα της πανδημίας πέρσι.

Με την ελπίδα και την ευχή η φετινή χρονιά να σηματοδοτήσει το τέλος της πανδημίας, ανακοινώνουμε, μέσω των φιλόξενων ιστοσελίδων της ιδιαίτερης πατρίδας μας, τα αποτελέσματα του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» για τα έτη 2020 και 2021που η συγκυρία μας απαγορεύει να γιορτάσουμε, όπως επιθυμούμε.

Για το έτος 2020 κάτοχος του Βραβείου ανακηρύσσεται η Ελένη Βλάσση - Δημαράκη, η οποία απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής - Τέχνες στην Εκπαίδευση, από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου.

Για το έτος 2021 κάτοχος του Βραβείου ανακηρύσσεται ο Ματθαίος Π. Μελάς, ο οποίος ανηγορεύθη Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, από το Πανεπιστήμιο ABERYSTWYTH της Μεγάλης Βρετανίας.

Με την προσδοκία ότι η τελετή απονομής των βραβείων των ετών αυτών θα καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί, όπως όλοι επιθυμούμε, κατά την αμέσως επομένη πανηγυρική εκδήλωση του Συνδέσμου μας, περιοριζόμαστε προς το παρόν στη δημόσια έκφραση των πιο θερμών συγχαρητηρίων μας στους κατόχους του ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για τα έτη 2020 και 2021 ευχόμενοι ολόψυχα στους ίδιους και στις οικογένειες τους, ακλόνητη υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία!

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γιάννης Μ. Σπετσιώτης