Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μαθήματα ζωής από τον παραολυμπιονίκη και μέλος της Εθνικής τένις με αμαξίδιο, κ. Λαζαρίδη Γιώργο.


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
            Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» και ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ερμιόνης με τη συνεργασία του  Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης, την Τετάρτη  20 Μαΐου 2015 φιλοξένησαν τον παραολυμπιονίκη και μέλος της Εθνικής Ομάδας τένις με αμαξίδιο κ. Λαζαρίδη Γιώργο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα δημοτικά γήπεδα τένις  με την παρουσία των μαθητών και οι μαθητριών του σχολείου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητή που έχει συνδέσει  το όνομα του, με το τένις με αμαξίδιο στην Ελλάδα. Μέσα από την επαφή που είχαν και από τον αγώνα τένις που έκαναν πολλά παιδιά μαζί του, συνειδητοποίησαν ότι όταν βάζεις στόχους και διαθέτεις θέληση και δύναμη ψυχής, μπορείς να νικήσεις τα πάντα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ Λαζαρίδη Γιώργο για τη παρουσία του και για τα μαθήματα ζωής που έδωσε σε όλους μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς και τον Α.Ο. Αντισφαίρισης για την άριστη συνεργασία που είχαμε για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης
“ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ”
     ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ