Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το Amanzoe στο Κρανίδι ανακηρύχθηκε 4o καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης

Αργολίδα: Το Amanzoe στο Κρανίδι ανακηρύχθηκε 4o καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης Το γεγονός ότι πλέον η χώρα μας διαθέτει εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες απέδειξε η σημαντική διάκριση του ξενοδοχείου Amanzoe στο Κρανίδι της Αργολίδας, το οποίο ανακηρύχθηκε 4o καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης, από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller.

Επίσης ιδιαίτερα σπουδαία θεωρείται και η 20η θέση που κατέκτησε το ιστορικό Elounda Beach Hotel & Villas της Κρήτης, το οποίο είναι το πρώτο resort αυτού του επιπέδου στη χώρα μας που κτίστηκε το 1971, πριν περίπου 46 χρόνια.

Το Amanzoe γιόρτασε φέτος πέντε χρόνια παρουσίας και κατάφερε να αξιολογηθεί ψηλά και να βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία όχι μόνο πανελλαδικά και πανευρωπαικά αλλά του πλανήτη. Βρίσκεται στο Κρανίδι του Νομού Αργολίδας στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τα Travel Awards 2017, που διοργανώνει κάθε χρόνο το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, οι αναγνώστες του από όλο τον κόσμο το κατέταξαν στην 4η σειρά από την κορυφή για την Ευρώπη και στην 26η παγκοσμίως.


Οι νικητές παρουσιάζονται στο νέο τεύχος του περιοδικού, του μηνός Οκτωβρίου 2017 που κυκλοφορεί. Το συγκεκριμένο τεύχος αποτελεί το επετειακό τεύχος για τα 20 χρόνια της έγκυρης αυτής Βρετανικής ταξιδιωτικής έκδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτουν σε κάθε κατηγορία μέσα από τον υπολογισμό του μέσου όρου κριτηρίων όπως το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, η αρχιτεκτονική της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας, ο σχεδιασμός, η πολιτιστική αξία, η ασφάλεια, η σχέση ποιότητας και τιμής, κ.α.

Πίσω από τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου Amanzoe βρίσκεται ο γνωστός Αμερικανός αρχιτέκτονας Ed Tuttle.
Η πλήρης λίστα μαζί με τις βαθμολογίες των ξενοδοχείων που ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller και ξεχώρισαν έχει ως εξής:

Six Senses Douro Valley, Πορτογαλία 93.65

Le Bristol, Γαλλία 92.09

Hotel Du Cap-Eden-Roc Antibes, Γαλλία 90.69

Amanzoe, Ελλάδα 89.45

The Capri Palace Hotel & Spa, Ιταλία 88.96

Grand Hotel a Villa Feltrinelli, Ιταλία 88.73

Belmond Hotel Cipriani, Ιταλία 87.90

Conservatorium Hotel, Ολλανδία 87.22

Four Seasons Hotel Firenze, Ιταλία 86.51

The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Ιταλία 85.27

Le Royal Monceau, Γαλλία 84.59

Hotel de Russie, Ιταλία 83.62

Hotel le Meurice, Γαλλία 82.30

Four Seasons Hotel Ritz, Πορτογαλία 80.80

Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, Ιταλία 79.36

Le Sirenuse, Ιταλία 77.74

Ett Hem, Σουηδία 77.13

Mandarin Oriental, Τουρκία 75.97

Hotel Crillon le Brave, Γαλλία

Elounda Beach Hotel & Villas, Ελλάδα 75.01.