Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου 17 Ιουλίου και 18 Ιουλίου

Η Δήμητρα Γαλάνη θα εμφανιστεί αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου και το Σάββατο 18 Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για να παρουσιάσει την παράσταση Chronos.
Mε τη σπουδαία φωνή της θα γίνει το πέμπτο όργανο σ’ ένα κουαρτέτο ταλαντούχων μουσικών. Από την «Ξανθούλα» του Μάντζαρου έως τον Τσιτσάνη και τον Χατζιδάκι, ο Chronos (χρόνος) φέρνει κοντά μας τα «ιερά και τα όσια» της μουσικής μας παράδοσης.
Συμμετέχουν:
Πέτρος Κλαμπάνης κοντραμπάσο
Θωμάς Κωνσταντίνου ούτι, λαούτο, κιθάρα
Σπύρος Μάνεσης πιάνο
Χρήστος Ραφαηλίδης βιμπράφωνο

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
Ημερομηνία: 17-18 Ιουλίου 2015, στις 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη Α: 25€
Ζώνη Β: 15€
Φοιτητικό, 65+: 10€
Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 5€

Η Δήμητρα Γαλάνη, από τις σημαντικές ερμηνεύτριες στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, δεν επαναπαύεται. Δημιουργική και ανήσυχη, προκαλεί το καινούργιο. Αυτή τη φορά γίνεται, με τη φωνή της, το πέμπτο όργανο σ’ ένα κουαρτέτο μουσικών, που καθένας τους κομίζει τις δικές του καταβολές στη δια-χρονική υπόθεση που ονομάζεται ελληνικό τραγούδι.
Από την «Ξανθούλα» του Μάντζαρου έως τον Τσιτσάνη και τον Χατζιδάκι, ο Chronos (χρόνος) φέρνει κοντά τα «ιερά και τα όσια» της μουσικής παράδοσης.
Η μουσική παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015, στις 17 και 18 Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

Συντελεστές

Συμμετέχουν:
Πέτρος Κλαμπάνης: κοντραμπάσο
Θωμάς Κωνσταντίνου: ούτι, λαούτο, κιθάρα
Σπύρος Μάνεσης: πιάνο
Χρήστος Ραφαηλίδης: βιμπράφωνο
- See more at: http://www.elculture.gr/blog/dimitra-galani-chronos/#sthash.h6XjlKkg.dpuf