Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Δελτίο Τύπου | Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Ημερίδα για την παράδοση, τον πολιτισμό, την λαογραφία▪️
▫️18/02/2024▫️
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, είχαμε την τιμή να επισκεφθούν τον τόπο μας και να μιλήσουν για τον πολιτισμό, την παράδοση & την λαογραφία, η Ολυμπία Αγαλιανού & ο Δημήτρης Λιανοστάθης.
▫️Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι δικοί μας, ντόπιοι άνθρωποι του πολιτισμού, Κούστα – Βλάσση Ελένη & Κούστας Σταύρος που μίλησαν για το τοπικό μας πολιτισμό αλλά και για τον πολιτισμό που «διδάσκεται» στο Δημοτικό Σχολείο του τόπου μας. 
▪️Η τιμή μας ήταν και είναι απερίγραπτη. 
▫️Μέσα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης (Σχολείο Συγγρού) πολλοί συμπολίτες μας και συμπολίτισσες μας, απήλαυσαν τις ομιλίες και των τεσσάρων ομιλητών μας.
▪️Μετά το πέρας των ομιλιών, το Δ.Σ. της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, τίμησε 270 εν ενεργεία και παλιά μέλη της, με την ευχή πως τα παλιά θα γίνουν ξανά εν ενεργεία και τα εν ενεργεία θα δεθούν, θα δώσουν, θα αγαπήσουν περισσότερο την πολιτιστική οικογένεια μας που μας περιβάλλει. 
▫️Βραβευθέντες/είσες ήταν εκείνοι/ες που ίδρυσαν το σωματείο μας, εκείνοι/ες που πέρασαν από την χορευτική μας αίθουσα για τουλάχιστον ένα χρόνο ή που συμμετείχαν σε κάποια χορευτική εκδήλωση. Όσον αφορά τα παιδιά, το κριτήριο βράβευσης ήταν λίγο πιο αυστηρό, δηλαδή, ή να έχουν συμμετάσχει σε κάποια εκδήλωση του σωματείου μας ή να παρακολουθούν τρία χρόνια μαθημάτων χορού. 
▪️Όλοι/ες καλέστηκαν , οι περισσότεροι/ες ήταν εκεί αλλά και εκείνοι/ες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χορευτική μας οικογένεια γενικότερα και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, θα παραλάβουν σταδιακά τον έπαινο που απονεμήθηκε σε όλους/ες. 
▫️Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές μας, τον κόσμο που παρευρέθηκε, τα μέλη μας που δίνουν πνοή στις προσπάθειες μας για μια πιο υγιή, γεμάτη αισθητική, πολιτιστική ζωή στον τόπο μας. 

Για να δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Ημερίδα για τον πολιτισμό | 18.02.24 | Αποσπάσματα | #χοερ

Όλα αυτά, με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας της ομάδας μας. 
Εκ μέρους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης,
Κωστής Σκούρτης