Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Σ.Ε.Σ.Α..Κ.Ε ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟ

                                                       Δελτίο Τύπου 
Σήμερα, Δευτέρα 11/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μελών του συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, κ. Δημήτρη Καμπόσο  όπου και του εκθέσαμε ζητήματα που αφορούν τον τομέα της εστίασης, ο οποίος έχει πληγεί σφόδρα  από την εξάπλωση του Κορωνοϊού. 
Ο Δήμαρχος, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα τον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής σε ολόκληρο τον Δήμο, ανακοίνωσε την επανάληψη των ειδικών απολυμάνσεων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, λίγο πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία επανέναρξης των καταστημάτων μας την 1η Ιουνίου. Στην συνέχεια, αφού μας άκουσε προσεκτικά,  αποδέχθηκε τα αιτήματα μας για  σημαντικές ελαφρύνσεις στα τέλη κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα , έκπτωση 50% στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑΡΜ μέχρι το τέλος του 2020 και για ενίσχυση της επισκεψιμότητας  στον Δήμο  μας, μέσω καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ. 
Δηλώνουμε απολύτως ικανοποιημένοι για την σημερινή συνάντηση εργασίας, διότι πέραν των σημαντικών οικονομικών ελαφρύνσεων που παραχώρησε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος, διαφαίνεται πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στέκεται συνοδοιπόρος σε  αυτή την δύσκολη περίοδο για την εστίαση αλλα και  ολόκληρη την τοπική οικονομία με πράξεις.