Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Παρουσίαση του νέου παραμυθιού της Ιωάννας Κυρίτση - Τζιώτη


ΝΑΥΠΛΙΟ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018


Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι στη Νέα Βιβλιοθήκη
 η Ιωάννα Κυρίτση - Τζιώτη παρουσιάζει το παραμύθι " Το πέταγμα της μέλισσας" 
από τις εκδόσεις Παρρησία σε εικονογράφηση της Πέρσας Ζαχαριά.

Μια ιστορία για μεγάλους και μικρούς.

Η συγγραφέας, εμπνευσμένη από τη μουσική του Ρώσου Νικολάι -Ρίμσκι Κόρσακοφ δίνει περιθώρια στη φαντασία να  πετάξει γρήγορα όπως ακριβώς πετούν οι μέλισσες.
Με τρυφερό, παραμυθένιο λόγο, ζωντανές εικόνες,βοηθά τα παιδιά να αναγνωρίσουν την αξία της συνεργασίας, της φιλίας, της αλληλεγγύης και να διασκεδάσουν με απρόσμενες περιπέτειες.
 

Η συγγραφέας 

Η Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Μετεκπαιδεύτηκε στο διετές Τμήμα Επιστημών Αγωγής στην Προσχολική Εκπαίδευση. Έχει πτυχίο Τ.Π.Ε υπολογιστών, β' επιπέδου και πτυχίο Γαλλικών του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Εργάστηκε σαν νηπιαγωγός στην Δημόσια Εκπαίδευση, σε Σπέτσες, Αρκαδία και σαν μέλος και υπεύθυνη Παιδαγωγικής Ομάδας Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Από το 2000 έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον σαράντα βιβλία της για παιδιά και εφήβους. Ένα από αυτά έχει μεταφραστεί στα Κορεάτικα και κάποια στα Αγγλικά. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Unesco - Τμήμα Πειραιώς και Νήσων και από το Δήμο Σπετσών, για τη συγγραφική της δράση. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

είσοδος ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
2752047315
6941601388