Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Κρανίδι σε αίθουσα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου και από τις 10:00πμ μέχρι τις 6:00μμ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τον ΦΩΤΗ ΔΑΜΟΥΛΟ

Αυτή είναι η δυνατή επιλογή μας  :
·       Γιατί  απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον  Φ. Δαμούλο συνεργάστηκε άψογα με τα πρωτοβάθμια επαγγελματικά σωματεία της Ερμιονίδας.

·       Γιατί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» έχει καθαρά επιχειρηματικά – επαγγελματικά χαρακτηριστικά , είναι ανεξάρτητο από κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις.

·       Γιατί το έργο του Επιμελητηρίου για πρώτη φορά ήταν ορατό και στην Ερμιονίδα , με τις συνεχείς παρεμβάσεις του για  την υλοποίηση εκπαιδευτικών , χρηματοδοτικών προγραμμάτων , με την παρουσία του  στις τοπικές εκθέσεις και την ανάδειξη παραδοσιακών προϊόντων και με την  διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων.

·       Γιατί επιτέλους τολμήσανε να πραγματοποιηθεί εκλογική διαδικασία και στην Ερμιονίδα. Έτσι να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν για πρώτη φορά οι επαγγελματίες της Ερμιονίδας στην εκλογική διαδικασία. Μας δίνεται η δυνατότητα ανάδειξης επαγγελματιών από την Ερμιονίδα στο νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου.

·       Γιατί το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του υποψήφιου προέδρου για τον επιμελητηριακό θεσμό είναι πραγματικό και καινοτόμο και για την Ερμιονίδα δίνει μια δεσμευτική υπόσχεση που θα υλοποιηθεί «Ίδρυση και λειτουργία γραφείου Επιμελητηρίου στην Ερμιονίδα».


·       Γιατί δεσμεύτηκαν  να υπάρχει πολύπλευρη έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση και επικοινωνία για όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Ερμιονίδας για να στηρίξουμε όλοι μαζί το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες της εποχής μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ- ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1.       Δρούζας Ιωάννης του Αποστόλου

2.       Καϊμασίδης Κώστας του Παναγιώτη

3.       Μαχαίρας Κυριάκος του Ιωάννη

4.       Μπίας Σάββας του Εμμανουήλ

5.       Παπαδημητρίου Κώστα του Δημητρίου

6.       Σκανδάλη Ιωάννα του Θεόδωρου

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

1.       Δέδες Σπύρος του Σωτηρίου

2.       Μερτύρη Χρυσαυγή του Πάνου

3.       Τσιρτσίκος Γιάννης του Παντελή

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

1.       Δορμπάρης Παναγιώτης του Γεωργίου

2.       Λυγερός Παναγιώτης του Σπύρου

3.       Μόρογλου – Μπαϊρακτάρη Μαρίνα του ΚοσμάΗ ομάδα πρωτοβουλίας

-          Για την στήριξη του «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» στην Ερμιονίδα-          Για την στήριξη του ψηφοδελτίου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με υποψήφιο πρόεδρο κ. Φώτη Δαμούλο.

-          Για την στήριξη  των υποψηφίων από την Ερμιονίδα του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ»