Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου καλούν όλους τους συγγραφείς του Δήμου Ερμιονίδας

 


 

Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

 

Σταϊκοπούλου 52, Ναύπλιο, Τ.Κ.21100 

Facebook: Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Emaileslargolidas2023@gmail.com

 

 

            


 

 Η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου καλούν όλους τους συγγραφείς του Δήμου Ερμιονίδας σε συνάντηση/συζήτηση, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. στο χώρο της βιβλιοθήκης. 

Η Ε.Σ.Λ.Α. από τη δημιουργία της μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με τις βιβλιοθήκες και τους συγγραφείς του Δήμου Ερμιονίδας, πολλές φορές και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Θέλοντας να συνεχίσουμε αυτή τη στενή και επιτυχημένη σύμπραξηοργανώνουμε μια ανοικτή συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α. και τους λογοτέχνες από το Δήμο Ερμιονίδας, στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου. Σκοπός μας είναι να γίνει μια γόνιμη συζήτηση για τις δράσεις της ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών. Nα ακουστούν νέες ιδέες καιπρωτοβουλίες που μπορούμε να αναλάβουμε στο άμεσο μέλλον και να ισχυροποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στους συγγραφείς όλου του νομού Αργολίδας, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. 

Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος και λογοτέχνες που δεν είναι μέλη της Ε.Σ.Λ.Α.