Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΤΙΚΙ ΚΡΑΝΙΔΙ: ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ" ΤΩΝ ΝΤ. ΦΟ-Φ. ΡΑΜΕ- Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, 20.00

 


ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΤΙΚΙ ΜΑΡΑΙΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ - ΚΡΑΝΙΔΙ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2022-2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Φιλοξενούμενη θεατρική Παράσταση «ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ»

τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, ώρα 20.00, Θέατρο ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας με χαρά παρουσιάζει τη δεύτερη φιλοξενούμενη θεατρική παράσταση για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

H σπαρταριστή κωμωδία «ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ», σε ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη, από το έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στην Ερμιονίδα, για μία μόνο παράσταση! 

Μια γιορτή γέλιου, που για 7 χρόνια ξεσήκωσε και διασκέδασε χιλιάδες θεατές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με τον Κρητικό και την Ιταλίδα, να συνομιλούν με τους θεατές για συζυγικά προβλήματα, απιστίες και έρωτες… Μην τη χάσετε!

 

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 698 698 2224


Χορηγός Εισιτηρίου: ΜΑΡΙΝΑ MAXAIΡA 

(Kρανίδι)

Για μία μόνο παράσταση στην Ερμιονίδα, η Ιταλίδα Αντωνία και ο Κρητικός σύζυγος της, θα συνεχίσουν να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές, ξετυλίγοντας την ιστορία τους. Καυγάδες, πάθη, μίση, έρωτες, απιστίες και εξομολογήσεις θα μοιραστούν με το κοινό τους.

Σε μια ‘’φρεσκαρισμένη‘’ παράσταση, ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Μαρσώ Φίλη ανακατεύονται με τους θεατές, στο σαλόνι του ιδιαίτερου σπιτιού τους, και τους καλούν να παρακολουθήσουν, να γελάσουν αλλά και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις, σε μια ξέφρενη διαδραστική παράσταση, με την ηθελημένη συμμετοχή θεατών.

 

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): 

  • Γιώργης Κοντοπόδης
  • Μαρσώ Φίλη 
  • και ένας νεαρός εραστής έκπληξη

 

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

links για την παράσταση:

https://www.youtube.com/watch?v=kyBcTVjv8FQ

https://www.youtube.com/watch?v=kcga7psDltQ

https://www.onlytheater.gr/buzz/onlytheaterreview/item/to-elefthero-zevgari-kritiki

 

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου (Σ.ΦΙ.Π.) για τη διαχρονική του στήριξη ως Μέγας Αρωγός, καθώς και το Χορηγό Εισιτηρίου της παράστασης, κατάστημα ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΡΙΝΑ (Κρανίδι), για την τακτική του χορηγική παρουσία στο πλευρό του. 

 

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 698 698 2224. 

f θεατρικός όμιλος ερμιονίδας – 
Πολυχώρος Artiki   

Υπεύθυνη για τον Τύπο Δανάη Σαλεπούλα, Σύμβουλος Επικοινωνίας, τηλ. 6979796194, dsalepoula@gmail.com