Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Γραφείο Δημάρχου: Ασπίδα προστασίας μας η τήρηση των μέτρων


Κρανίδι, 11.08.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Στο Δημαρχείο πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας και τους Διοικητές των Λιμενικών Τμημάτων Ερμιόνης και Πορτοχελίου, με θέμα την εφαρμογή και τήρηση των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης και διάδοσης του κορωνοϊού, λόγω των προσφάτων εξελίξεων και της έξαρσης των κρουσμάτων σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

     Στην Ερμιονίδα μέχρι σήμερα η κατάσταση βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, πρέπει όμως με άριστο συντονισμό και καλή συνεργασία όλων των Υπηρεσιών να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε ασφαλείς.

    


Επιμένουμε στην τήρηση κάθε εξαγγελίας της Πολιτείας, διότι ασπίδα προστασίας μας είναι η τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Χρησιμοποιούμε μάσκα, κρατάμε απόσταση, αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό πολλών ατόμων.

     Ιδιαίτερα, απευθυνόμαστε στους νέους και τους παρακαλούμε να προσέχουν, να τηρούν τις οδηγίες και να φροντίζουν την υγεία τους.

     Θέλουμε και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε υγιείς την καλοκαιρινή περίοδο, απολαμβάνοντας κάθε ομορφιά του τόπου μας, ενώ παράλληλα θα κρατήσουμε μακριά μας τον κορωνοϊό και κάθε άλλο κίνδυνο που εγκυμονεί.

 

Γραφείο Δημάρχου