Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ


                                                                           Ερμιόνη  13/12/2018   

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛ/ΣΟΥ
 ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ                
                                                    

                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης θέλει να ευχαριστήσει εκ των προτέρων τον Δήμο Ερμιονίδας που αν και στις 15/11/2018  με το  υπ΄ αρίθμ. 154/2018  έγγραφό της είχε ζητήσει από το Δήμο να στολίσει έγκαιρα την Ερμιόνη μας , τώρα το πράττει.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!   
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Ερμιονίδας που ολοκλήρωσε τις συζητήσεις , προτάσεις και ιδέες μας κατά την συγκέντρωσή που είχαμε με τους γονείς , φορείς και δασκάλους στη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης για την χριστουγεννιάτικη  εκδήλωσή μας στις 16/12/2018 , ημέρα Κυριακή και ώρα
11:00 π.μ.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς-συλλόγους γονέων & κηδεμόνων των σχολείων μας: Φασιλή Αθανάσιο , Ξυφτέρη Έφη , Κοτσαύτη Σταματίνα ,Παπαφράγκου Δημήτριο , Ελευθερίου Κυριακή , Τσετσέκου Κανέλα , Μπουκουβάλα Μαρία, Κουβαρά Σταματίνα , Δημαράκη Γεώργιο του Ανδρέα .
Τους εκπαιδευτικούς: Καστούμη Νίκη , Βλάσση Ελένη του Αναργ., Ορφανό Γεώργιο , Αλεξάκο Γεώργιο, Χαϊτοπούλου Ιωάννα.
Τους εθελοντές Κατσουράνη Κώστα , Στάϊκο Σταμάτη που όλοι μαζί παρευρεθήκαμε και συναποφασίσαμε την δημιουργία της εκδήλωσης , παρά τις δυσκολίες εξεύρεσης οικονομικών πόρων και προσωπικού για την υλοποίηση των προτάσεων .
Οι εκδηλώσεις πάντα γίνονται συλλογικά και σε άμεση επικοινωνία όλων των θεσμικά υπευθύνων ώστε να δρομολογούνται και να υλοποιούνται έγκαιρα οι ιδέες και οι προτάσεις των φορέων .
Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης παρά τις δυσκολίες που επικρατούν και μετά από δύο συναντήσεις κατέληξε σε προτάσεις που σήμερα βλέπουμε να υλοποιούνται και στις 16/12/2018  θα απολαύσουμε , αφού ο Δήμος τελικώς ανταποκρίθηκε και συνείσφερε τα απαιτούμενα .
Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά , οι καιρικές συνθήκες να συμβάλλουν ώστε να χαρούν τα παιδιά μας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι ευλογημένες αυτές  μέρες να φωτίσουν τους «Άρχοντες» αυτού του τόπου να ενεργούν ομαδικά , συλλογικά , υπεύθυνα , με παρρησία , με ανωτερότητα και με ομοψυχία προς όφελος του τόπου.
Ως προς τα υπόλοιπα μετά τις Άγιες Ημέρες!!!
Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το νέο έτος !

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΜΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ